Foto bij Chapter 95.1 ||

Anne Ramsey


De volgende dag toen mijn werk erop zat, gingen Alexis en ik een sightseeing tour door Londen geven aan zijn familie. Ze hadden de Big Ben en London Eye wel al eens gezien, maar nog nooit 's avonds met alle lichtjes.
Piccadilly Circus was ons beginpunt. Alexis' zussen vonden de gigantische lichtgevende billboards fantastisch terwijl Humberto en Martina het plein maar te druk vonden. We wandelden verder en aten onderweg iets. Ik vond het echt gezellig om door Alexis' familie omringd te zijn. Ik kon me al niet meer herinneren wanneer ik dat de laatste keer met mijn familie had.
'So how long are you together now?' vroeg Alexis' moeder Martina.
'Well, I came to Arsenal at the beginning of the season so... almost 4 months or something?' bedacht ik.
Martina knikte en klopte toen even op Alexis' arm. 'You better keep this girl, mi hijo. And you should teach her more Spanish.'
Ik kon het niet laten om te grinniken en blijkbaar Humberto, Marjorie en Tamara ook niet toen ze zagen hoe hun broer begon te blozen.
Wanneer Alexis en ik even een moment alleen hadden, terwijl de rest druk foto's aan het nemen was van de Big Ben en London Eye, plaagde ik hem er nog mee.
'What can I say?' grijnsde hij. 'My mum has a good taste, just like me.'
'Oh, shut it!' Ik liet mijn vingers in de zijne glijden en keek hem voorzichtig aan. 'Your family is so nice. Seeing you with them makes me happy.'
Ik zag dat het hem ontroerde, maar dat probeerde hij natuurlijk te verbergen.
'And I'm happy that you get along with them so well. That's very important to me.' Hij pauzeerde even en keek me toen intenser aan. 'I love you, Anne.'
Ik moest mijn best doen om niet als een idioot te staan glimlachen dus keek ik even de andere kant op. Toen gingen mijn ogen weer naar hem. Ik wist niet waarom, maar het kostte me altijd veel moeite om die woorden uit te spreken, ook al voelde ik ze met heel mijn hart.
'I love you too,' zei ik uiteindelijk terug.
Alexis wilde me kussen, maar Tamara riep ons.
'Hey guys! We should take a group selfie! Come here!' Ze haalde haar selfie stick uit en zwaaide ermee naar ons.
'Okay, we better do what she says before she hits us with that thing,' lachte Alexis.

Theo Walcott


Het was matchday in het Emirates. We reden met de spelersbus naar het stadion en zagen dat de straten al vol supporters liepen. Het gaf altijd een extra stimulans om de fans te zien lopen met truitjes en sjaals in de clubkleuren.
Toen we uit de bus stapten, gingen we recht naar de kleedkamer. Ik had een plekje naast Alex dus dat leidde automatisch tot een gesprek.
'So you moved to your new apartment this week? Nadieh told me,' begon hij.
Ik schudde al lachend met mijn hoofd. 'Oh, Nadieh told you? I forgot you two are like best friends forever now. What happened to Carl?'
'Carl's still my mate. Nadieh is just my best female friend,' legde hij simpel uit. 'Anyway, are you gonna throw a party? Would be the perfect way to inaugurate it.'
Ik rolde mijn ogen bij zijn woordkeuze en wimpelde dat voorstel meteen af.
'Nah, I don't feel like doing that. After all that has happened, I just wanna relax and enjoy my new place in peace.'
Alex vond het maar flauw en maakte een wegwerpgebaar om me op stang te jagen. Toen veranderde zijn gezichtsuitdrukking en wiebelde op een irritante manier met zijn wenkbrauwen op en neer. 'I'm sure you'll enjoy yourself when Nadieh's there.'
'Oh shut up! Shouldn't you focus on the game?' vuurde ik terug.
Ik kon me maar beter ook concentreren, want het beloofde zeker niet eenvoudig te worden tegen Manchester United.
Het gaf me een boost dat ik in de basis stond en ik wilde ook aan iedereen laten zien dat ik die plaats verdiende. Na alle onzin die over me in de media stond, werd het dringend tijd dat ze over mijn voetbalcarrière toespitsten in plaats van op mijn privéleven.
In de eerste helft vielen geen doelpunten, maar een kwartier voor einde gaf Alexis me een schitterende pass die door de verdediging sneed. Ik werkte netjes af door de bal hard tegen de netten te schieten. Ik voelde een uitbarsting van vreugde en rende richting de cornervlag. Ik zocht gehaast de VIP-ring af en spotte uiteindelijk het juiste meisje. Nadieh stond trots te applaudisseren, waarna er een gelukkige glimlach op mijn gezicht verscheen en ik haar een kus toewierp.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen