Foto bij Chapter 97.1 ||

Anne Ramsey


De komende dagen vlogen voorbij als een sneltrein. Als ik niet moest werken, zat ik wel bij Alexis en dan was er nog Nadieh die nog een groot deel van mijn tijd opeiste voor Theo's verrassingsfeestje. Vanavond was het dan zover. Alex had Theo met een smoes naar hem thuis gelokt zodat Nadieh en ik alles konden klaarzetten voor het feestje.
'So is the Chilean pitbull also coming tonight?' vroeg mijn zus toen we wat slingers ophingen.
Ik rolde met mijn ogen. 'No, he's gonna stay at home with his family.'
Nadieh haalde overschillig haar schouders op. 'Well, his loss if he wants to miss one of my legendary parties.'
Ik grinnikte en gooide wat versiering naar haar.
'How long is his family gonna stay here anyway?' vroeg ze toen.
'They extended their stay so they can celebrate Christmas here. Alexis has some extra rooms in his house anyway so it's not a problem.'
Nadieh knikte en tot mijn verbazing volgde er geen flauwe opmerking.
'Yeah, Christmas...' Ze zuchtte even. 'You know, I'm very excited to spend it with Theo but what with our family? I haven't forgotten about last year...'
Hm, daar wilde ik ook liever niet aan terugdenken. Het was de bedoeling om gezellig kerst bij Aaron en Colleen te vieren, maar alles viel in het water toen mijn ouders ontdekten dat ik met een drugsprobleem kampte. En Nadieh gold ook allang niet meer als de perfecte dochter met haar drukke uitgaansleven. Om een lang verhaal kort te maken, brak er geruzie uit en werd er uiteindelijk geen kerst meer gevierd.
'Yeah... last year was terrible,' mompelde ik stil.
Nadieh glimlachte lief naar me en gaf me een schouderklopje. 'It can only get better now.'
'That's true. Okay, is everything ready for the party?' grijnsde ik.
Ze keek even de ruimte rond en knikte voldaan. 'Yup, everything looks ready. The guests and, most importantly, our special guest are coming in an hour so what do you say? Pre-drink?'
Ik stak mijn duim omhoog. 'Sure!'

Theo Walcott


Verveeld zat ik in Alex' wagen. Eerst moest ik per se naar hem thuis komen en nu moesten we zogezegd ergens naartoe. Ik merkte aan zijn hele houding dat hij iets verborgen hield. Alex was een slechte leugenaar en bovendien iemand die snel z'n mond voorbijpraatte. Wat het ook was dat hij verzweeg, ik zou het snel ontdekken.
'I thought we were gonna chill at your place...' zei ik bedenkelijk tegen hem.
'I told you, I just gotta pick something up,' zei hij vaagjes.
Ik trok nieuwsgierig mijn wenkbrauw op. 'Something or someone?'
Alex zuchtte en drukte het gaspedaal verder in. 'You'll see when we get there.'
Ik drong niet verder aan en bleef de rest van de rit stil totdat we een buurt inreden die me erg bekend voorkwam. Toen Alex ook nog eens in de straat van mijn appartement insloeg, werd het allemaal net iets té toevallig.
'My apartment? What are we doing here?' vroeg ik in de war. Waarom reden we nou terug naar mij thuis?
'It'll all become clear in a minute, mate,' grijnsde Alex geheimzinnig.
We stapten uit en liepen het gebouw binnen. Alex duwde op de bel, wat ik eigenaardig vond aangezien ik de sleutel had. Tot mijn grote verrassing werd er opengedaan en begroette Nadieh ons met een glimlach.
'Come on in!' zei ze opgewekt en liet ons verder binnen. In de woonkamer zag ik allemaal bekende gezichten zitten. Het leek wel alsof mijn hele vriendenkring zich hier verzameld had.
'Surprise!!!' Iedereen begon te juichen en te klappen en wees naar de banner die aan mijn muur hing. "Happy housewarming!!!"
Op slag werd alles duidelijk. Ik draaide me om naar Nadieh en keek haar sprakeloos aan.
'You threw me a housewarming party??! Wow... I really don't know what to say!'
Nadieh grijnsde. 'You don't have to say anything, baby. Let's just party and have fun!' Ze gebaarde naar Chambo die al achter de draaitafel stond en meteen een party hit opzette.
Iedereen nam een drankje en begon wat te kletsen of te dansen. Nadieh reikte mij een drankje aan en trok me mee naar een rustiger hoekje.
'I'm still very much surprised,' gaf ik toe. Ik krabde even in mijn nek en keek achterom. Het was echt een drukte en ik wist niet zeker of ik dit wel leuk vond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen