Foto bij Chapter 99.1 ||

Theo Walcott


Toen ik alleen in mijn appartement overbleef, kwam de woede pas echt naar boven. Zeker wanneer ik zag in wat voor puinhoop mijn woonkamer was veranderd! Overal flesjes drank, bekers, chips op de grond... het kon niet op!
Ik begreep wel dat Nadieh goede bedoelingen had, maar toch. En was ik niet duidelijk geweest tegen Alex toen ik zei dat ik geen feestje wilde? Echt, volgens mij hielden die twee soms totaal geen rekening met mijn gevoelens. Als er een party kon zijn, moest alles daarvoor wijken en nu zat ik mooi met de gebakken peren. Ik begon steeds meer te denken dat Nadieh haar party life boven onze relatie verkoos. Elke keer dat het té serieus werd tussen ons muisde ze er vanonder.
Met een diepe zucht ging ik met mijn handen door mijn haar en gooide boos een bekertje op tafel. Leuke avond, zeg. Met een beetje geluk verscheen dit hele incident morgen op de voorpagina van The Sun of The Daily Mail. Ik zag het al helemaal voor me: Politie-inval bij Theo Walcott, of zoiets.
Ugh, ik stond op en ijsbeerde de kamer rond. Ik was te pissig om op te ruimen, maar aan de andere kant wilde ik het ook weer zo snel mogelijk netjes hebben.
Opeens ging mijn mobiel. Het was Alex die belde. Ik twijfelde even, maar nam uiteindelijk toch op.
'What?' snauwde ik, waarna ik een diepe zucht hoorde.
'I'm sorry, okay,' jammerde hij. 'I'm the one who gave Nadieh the idea to have a party.'
'After I specifically told you that I didn't want one!' herinnerde ik hem er fijntjes aan.
'I know, I'm really sorry, mate. I never thought it would escalate like this.'
Om eerlijk te zijn, had ik nu echt geen behoefte aan zijn flauwe excuses. Dat ging ik hem ook haarfijn duidelijk maken.
'Things always escalate with you and Nadieh! And you know what? I'm tired of it! Throw your stupid parties somewhere else next time, alright?!'
Ik wachtte niet meer op een antwoord en beëindigde boos het gesprek.

Anne Ramsey


Wat een leuk feestje moest worden, eindigde in een regelrechte ramp. Ik had me de avond toch wel anders voorgesteld. Iets na middernacht stond ik alweer bij Alexis. Hij was ook verwonderd dat ik zo snel terug was.
'Back already? How was the party?'
Ik plofte naast hem neer op de bank en blies vermoeid. 'Apart from the fact that we almost got arrested...'
'Wait, what?' Alexis keek vreemd op en schoot toen in de lach.
Ik vertelde hem het hele verhaal. Hoe opeens de politie voor onze neus stond omdat ze klachten hadden ontvangen en zo het feestje tot een abrupt einde was gekomen. Veel drama dus.
Alexis was even stomverbaasd, maar vond de situatie eigenlijk best komisch. Hij kon er zich volledig iets bij voorstellen.
'Your sister and her parties...' Hij schudde al lachend zijn hoofd. 'I knew it was a good idea not to come.'
'Hey, Nadieh did it to surprise Theo. It was a nice idea,' wees ik hem erop.
'Yeah, I bet he was very surprised when he saw the police!' grinnikte hij.
'Stop being so mean!' Ik klopte tegen zijn schouder waarna hij ophield en lief door mijn haar streek. 'How was your family night?' vroeg ik vervolgens.
'Good. We just chilled and played some games. I think everyone's off to bed now but I decided to stay up for you.' Dat laatste zei hij op een plagerig toontje.
'Aww, aren't you the sweetest?' zei ik half sarcastisch.
'You know I am, guapa. Especially when I give you kisses.' Hij kwam dichterbij en kuste me op mijn lippen en daalde toen af naar mijn nek.
'Cheeky bastard!' giechelde ik, hoewel ik hem gewillig toeliet me te kussen.
Toen besloot ik de rollen om te draaien. Ik schoof naar hem toe en kuste hem vol terwijl mijn handen in zijn nek gleden. Daarna verplaatsten ze zich naar de kraag van zijn T-shirt. Ik voelde hoe Alexis tegen mijn lippen aangrijnsde.
'Someone's in the mood...' pestte hij me.
Ik rolde met mijn ogen en trok hem dichter naar me toe. 'Te puedes callar?'
'Oooh, you're asking me to shut up in Spanish? Sexy! Turns me on, hermosa.'
'Alexis!' riep ik al lachend. 'Let's go to the bedroom but if you keep teasing me, I'll stop!'
Niet dat hij zich bedreigd voelde door mijn woorden. Ze hadden juist het tegenovergestelde effect. Hij grijnsde en ging even cheeky met zijn hand over mijn kont.
'Can't promise you anything,' knipoogde hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen