Ik heb weer een drukke week gehad met school, dus heb niets kunnen uploaden vorige week. Hopelijk kan ik bij blijven, want met mijn examens wordt het lastig. Misschien dat ik in plaats van elke week, om de week ga uploaden, maar ik probeer voor nu nog elke week.

Kinsley had de grip op Kegans arm wat verslapt en keek rond door de grote gang waarvan een van de deuren naar Kegans slaapkamer leidde; welke het was, wist ze nog niet. Ze gokte een aantal keer, maar had het steeds mis. Plots stond Kegan stil en opende een deur. Hij gebaarde haar om voor te gaan, om indruk te maken op het meisje dat zo van aandacht hield.

Kinsleys plofte neer op het bed, dat bedekt was met bruine lakens. Heel mannelijk, vond ze. Iets wat ze niet verwacht had bij Kegan. Ze vonden hem meer een marineblauw type.
Kegan knoopte zijn blouse los en gooide het op de stoel die iets van zijn bureau weggeschoven stond. Zijn broek volgde en toen plofte hij in zijn onderbroek op het koude zijden bruine laken. Hij vouwde zijn handen achter zijn hoofd en keek Kinsleys met een geruststellende glimlach aan. 'Ik neem aan dat je niet in die jurk gaat slapen,' zei hij plagend.
Ze rolde haar ogen. Natuurlijk niet. Ze voelde zich echter een beetje nerveus en bekeken toen ze opstond om zich uit te kleden. Ondertussen sloegen haar gedachten op hol, toen ze aan het bedenken was waar ze wel in wilde slapen.

Kegan legde een hand op haar schouder en Kinsley keek geschrokken om. 'Hulp nodig, met het korset?' vroeg hij met een glimlachje.
Kinsley liet haar gespannen houding los en een glimlachje krulde haar lippen. 'Graag.'
Kegan trok de strik uit de gespannen koorden en Kinsley zuchtte diep toen ze het gevoel had dat haar longen ineens twee keer zo groot werden. Het voelde als een hele opluchting dat ze dat vervloekte ding even uit kon doen.
De mouwen van haar jurk gleden over haar schouders naar beneden en ze greep het bovenstuk vlug vast, voor het te ver naar beneden gleed. 'Wat dacht je van een beetje privacy?' vroeg ze met een grijns terwijl ze naar Kegan omdraaide, maar vermeed zijn ogen. Ze voelde zich niet op haar gemak. Niet zoals ze zich bij Imogen voelde, terwijl de twee zo veel op elkaar leken. Maar het was niet het uiterlijk dat telde, het was Imogen die haar hart liet zweven. Kegan mocht dan wel haar mannelijke evenbeeld zijn, maar dat betekende niet dat hij haar hetzelfde gevoel kon geven.
'Of ik help je met uitkleden,' zei hij versierend, al was hij er zelf net zomin met zijn gedacht bij.


Leopold had Imogen ingehaald in de gang. Het leek wel of ze steeds slomer begon te lopen. Hij legde zijn hand op haar onderrug en keek haar vragend aan. Hij wilde weten waar haar gedachten zaten.
Imogen glimlachte naar hem en begon haar pas weer wat op te pakken. Ze wilde hem niet vertellen dat ze zoveel dacht aan Kinsley. Het was hun geheim dat ze de afgelopen jaren, terwijl ze elkaar niet hadden gezien, toch stiekem contact hebben gehad.

Leopold opende de deur voor Imogen en ze liep voor hem uit, haar kamer binnen. Leopold liet zijn ogen door rommelige kamer gaan. Het leek veel op die van Kegan, maar in plaats van bruine tinten, had deze veel wit en pastel blauw en de vloer lag bedekt met kleding. Hij vroeg zich af of er geen schoonmaakster was die Imogens kamer netjes hield.
'Waar slaap ik?' vroeg hij toen zijn ogen van het bed naar het kleine bankje bij het raam ging. Terwijl hij dat vroeg, borrelde er een naar gevoel op in zijn maag. Kegan had maar één bed en geen bank. Kinsley sliep zonder twijfels bij hem in bed en die gedachten maakte hem bang. Bang voor wat ze samen zouden kunnen doen.
Imogen had een frons op haar voorhoofd. Zij dacht aan hetzelfde, al was zij niet boos, maar jaloers. Als zij nou Kegan was, dan was alles makkelijker gegaan. Dan was Kinsley aan haar toegewezen en dan konden ze samen zijn, zonder problemen.

Ze trok met gemak de strik uit haar korset en haar jurk viel in golven om haar enkels heen. ĎBij mij in bed,í zei ze besloten, terwijl ze uit haar jurk stapte en Leopold knikte. Nadat ze haar bh los had gemaakt, rok ze een nachtjapon aan.
Leopold had zijn ogen op haar gericht en bekeek haar terwijl ze zich omkleedde. Zijn gedachten waren in strijd. Vond hij haar aantrekkelijk? Zou hij überhaupt iets met haar kunnen doen? Hij voelde niet dezelfde opwinding die hij voelde dan wanneer hij naar Kegan keek. Zou Kegan wel zulke gevoelens hebben voor Kinsley?
Imogen liet zichzelf op bed vallen. 'Leo, ga je blijven staren of kom je ook in bed?' vroeg Imogen lachend, waarmee ze Leopold uit zijn gedachten trok. Hij ontdeed zich snel van zijn kleding en was in zijn ondergoed bij haar in bed gekropen.
Het koste wat tijd voor hij eindelijk in slaap viel. Hij staarde voor een half uur naar het plafond. Imogen was al lang in slaap gevallen. Ze had geen zin om meer tegen hem te praten. Gelukkig kon hij toch eindelijk de slaap vatten.


'Wat dacht je van nee? Hartelijk bedankt!' Kinsley deed lachend een paar stapjes achteruit, terwijl ze nog steeds haar jurk tegen haar borsten had gedrukt. Tot ze die losliet en met een pseudo-geschrokken blik naar Kegan keek, terwijl ze haar hand voor haar mond sloeg.
Kegan moest hard lachen om haar manier van verleiden, maar nam wel even de gelegenheid om de aanblik van haar lichaam in zich op te nemen.
Kinsley giechelde en liep naar haar koffer om daar een nachtjapon uit te halen, die ze vlug aantrok. Kegan had nu wel lang genoeg naar haar borsten kunnen kijken.
Kegan kroop bij Kinsley in bed, die daar al in was gaan liggen. 'Ik heb zeker nog niet het genoegen om onder de japon te verkennen?' vroeg hij met een grijns terwijl hij zijn arm voorzichtig om haar schouders sloeg. Die vraag deed Kinsley even schrikken, maar ook Kegan schrok. Het ging door zijn gedachten geen om het te vragen, maar hij had niet bedacht om het hardop te zeggen. Toch was het gebeurd, dus hij maakte zich alvast mentaal klaar om deze nacht niet aan zijn benodigde slaap te komen.
Kinsley keek hem met een grijns aan en legde haar hand plagend tegen zijn borst. Ze leunde naar hem toe.
'In je dromen,' fluisterde ze.

Reacties (1)

  • Snufkin_

    Lol, je zou bijna denken dat Kegan echt geïnteresseerd in haar isxD
    Of misschien is hijd at ook wel.... ik weet het allemaal niet meer!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen