Foto bij Chapter 103.1 ||

Theo Walcott


Het was vanavond kerstavond en die gingen we bij mijn familie vieren. Ik ging Nadieh in haar appartement ophalen en zoals altijd zag ze er fantastisch uit. Haar kapsel was elegant opgestoken en ze droeg een bordeaux-kleurig jurkje dat niet onder knieën reikte. Ikzelf droeg een wit hemd met een zwart vestje over met een klassieke zwarte broek.
'You look a little nervous,' viel me op. 'There's no reason to be, love. You know my parents are laid-back.'
Ik aaide even over haar onderrug waarna ze lief, maar bezorgd naar me glimlachte.
'I'm more nervous for tomorrow,' gaf ze toe. 'It's been a while since I've seen my parents. We don't really have the best relationship to be honest. Like I've already told you, they are old-fashioned, very old-fashioned.'
'No worries, babes. I'll wind them around my finger,' zei ik om haar te doen lachen.
Ze keek me twijfelachtig aan. 'I don't know, Theo...'
'I'm sure it'll be fine.' Ik kuste haar om haar gerust te stellen en dat werkte. Ze liet het onderwerp varen en nam mijn arm vast. Parmantig liep ze met me mee naar de auto.
Zoals altijd werden we warm ontvangen door mijn ouders. Mijn moeder bracht ons naar de woonkamer waar mijn broer en zus en hun partners er ook al zaten. Toen ik de grijns op het gezicht van Ash zag, wist ik dat het een plezante avond ging worden.
Ik gaf Nadieh een glas prosecco en nam toen zelf ook wat.
'Appetiser anyone?' Prompt kwam mijn moeder binnen met een plateau met warme hapjes.
Ik begon meteen nog meer honger te krijgen. Daarom was ik ook wat blij dat we snel aan tafel konden. Ik schepte royaal op en Ash kon het niet laten om een opmerking te geven toen hij mijn overvolle bord zag.
'Jeez Theo, aren't you allowed to eat at Arsenal? Or does Nadieh fill your appetite?' grijnsde hij.
Ik gaf hem een schop onder tafel en keek verontschuldigend naar Nadieh die het wel grappig vond.


Anne Ramsey


'Feliz Navidad!' Ik werd meteen hartelijk begroet door de hele familie van Alexis toen ik aanbelde. Het gaf me wel een warm gevoel vanbinnen om in korte tijd zo opgenomen te worden, alsof het nooit anders was geweest.
In de keuken zag ik dat Martina al druk in de weer was. Ik kon niet wachten om haar typische Chileense gerechten te proeven. Ik besloot haar samen met Alexis' zussen wat te helpen terwijl Alexis en Humberto natuurlijk lui in de zetel bleven en Fifa speelden.
'So what is it that you like about our brother apart from his body?' vroeg Marjorie grinnikend.
Ze keek even samenzweerderig naar Tamara die een rood hoofd kreeg. Blijkbaar was ze het beruchte incident van een paar dagen geleden nog niet vergeten en ik voelde zelf ook de schaamte weer naar boven komen.
'Well, I like his determination. If he sets his mind to something, no one can stop him. He's very caring at the same time. I like that,' zei ik.
'Smart answer,' vond Martina die zich gevleid voelde om positieve dingen over haar zoon te horen. Ze kruidde de voorgerechtjes nog even en zei toen dat we aan tafel konden.
'Lazy bums!' riep Tamara met een grijns naar Alexis en Humberto. 'La cena es lista!'
Het eten van Martina was echt overheerlijk. Ik vond het leuk om eens een Zuid-Amerikaans kerstmaal te eten. Het was eens iets anders dan de jaarlijkse droge kalkoen bij mijn familie...
Tussen het hoofdgerecht en dessert besloten we de cadeautjes uit te delen. Ik kreeg van Alexis' zussen een mooie armband en op hun beurt waren ze volledig in de wolken met hun oogschaduw paletten. Martina en Humberto waren ook blij met mijn cadeau, maar het zenuwachtigst was ik voor Alexis' reactie. Hij maakte voorzichtig het papier los en haalde er twee beeldjes uit die gemaakt waren van een prachtig materiaal. Of het nu iets van keramiek was, ik kon het niet zeggen, maar het was echt iets unieks. Het waren beeldjes van twee golden retrievers, elk gepersonaliseerd met de naam van Alexis' honden: Atom en Humber.
'Wow, I love those! And they really look like Atom and Humber! Thank you, guapa!' Hij kuste me en zette de beeldjes snel veilig weg.
'Yeah, make sure you don't break them already,' pestte Humberto hem, waarna Alexis zijn tong naar hem uitstak.
'Stop teasing each other!' riep Tamara die vol nieuwsgierigheid naar Alexis keek. 'Well, hermano, I'm really curious to see what you got Anne!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen