Foto bij Chapter 104.1 ||

Alexis Sanchez


'Well, hermana, I think you're gonna wish this present was yours.' grijnsde ik en haalde een tasje van Victoria's Secret onder de boom vandaan. Anne keek me even vreemd aan.
'Alexis..' siste ze. Ze keek verwoed naar mijn familie en werd al rood.
Ik moest lachen. 'Just open it! It's not what you think!' Anne zuchtte en begon uiteindelijk het pakje open te maken, waarna er, zoals ik al wist, een toilettasje tevoorschijn kwam. Nou ja, tasje, het was nogal een tas. Nieuwsgierig ritste ze het open en al snel kwam er een grote badjas uit van Victoria's Secret, en daarnaast twee flesjes parfum en nog wat andere badspullen.
'I really like this!' riep Anne toen. 'It's so soft and it all smells so nice! Really thoughtful of you, guapo, thank you.' glimlachte ze naar me en kuste me. Ik keek haar lief aan. Niet dat zij wist dat ik nog een pakje zou hebben voor haar, maar die besloot ik inderdaad niet te geven terwijl al mijn familieleden toekeken.
'Oh, I almost forgot!' zei Anne toen en gaf een pakje aan mijn moeder. 'This is for you.' Martina keek haar verbaasd aan en lachte toen breed.
'That is so sweet of you, Anne!' Het pakpapier ging eraf en een echte Engelse thee-set kwam tevoorschijn. Ik grijnsde en wreef Anne even over haar rug. Ik was echt blij dat ze het zo goed kon vinden met mijn familie. 'It is amazing, thank you Anne!' riep mijn moeder en stond op om haar twee kussen en een knuffel te geven. Tot mijn verbazing kreeg ik nog een cadeautje, van mijn broer deze keer die bijna zijn lachen niet kon inhouden.
'What did you do?' vroeg ik argwanend. Hij haalde schijnheilig zijn schouders op.
'Just open it.' spoorde hij mij aan. Ik scheurde het papier eraf en werd lijkbleek, en daarna knalrood toen ik zag wat er op het pak stond.
'What is it?' vroeg Anne nieuwsgierig, maar kleurde ook rood toen ze de verpakking zag.
'You're such an evil asshole!' riep ik hem toe en gooide de doos snel weer onder de boom. Een jaar voorraad condooms. Ik kreeg hem nog wel.

Nadieh Ramsey


Verbaasd zat ik nog aan tafel in Huize Walcott. Het ging hier allemaal zo gemakkelijk, ik werd zo makkelijk opgenomen in de familie.. Dat had ik echt niet verwacht. Niet dat ik had verwacht dat Theo geen leuke ouders had, maar als ik er rekening mee hield hoe het bij ons ging.. Ik hield mijn hart echt vast voor morgen. Het feit dat mijn ouders ouderwets en religieus waren was, okay, maar zij waren ook niet dom. Zij lazen ook wel het nieuws, zeker als een van hun dochters erin stond. Daarom zullen ze ook zeker niet blij zijn met het feit dat mijn tegenwoordige "vriendje" daar een groot aandeel in heeft gehad. Ik zuchtte.
'Hey, where are your thoughts?' Theo was naast me komen zitten op de bank en sloeg een arm rond mijn schouders. IK glimlachte automatisch naar hem.
'Nothing, it's nothing.' glimlachte ik. Ik zag dat Theo het niet geloofde, maar gelukkig liet hij het varen. Voor nu in ieder geval.
'So, I see you two brought a lot of presents too!' begon Lynn, Theo's moeder toen terwijl ze naar de boom keek en bij Don, Theo's vader op de bank ging zitten.
'Yeah well, you had the courtesy of making the Christmas meal so we had to bring in something right?' grijnsde ik naar haar. Theo's moeder lachte en zijn vader schudde even zijn hoofd.
'You shouldn't have! Anyway, let's get it on then.' Als eerste kregen Theo's ouders een pakje op hun schoot geworpen. Het was niet van mij of Theo, dus moest het wel van Ash en zijn vrouw zijn. Theo's vader kreeg een voorraad kerst sokken, aangezien hij altijd zijn sokken kwijtraakte als ik Ash moest geloven en Theo's moeder een kookset. Het was mijn beurt om naar de boom te lopen en ik wilde eigenlijk dolgraag mijn eigen cadeau aan Theo geven. Niets hield me tegen, dus pakte ik het kleine pakje op en liep weer terug naar de bank waarna ik het aan Theo gaf.
'Open up.' grijnsde ik, terwijl Theo me verrast aankeek.
'You should not-'
'Shut up, it's christmas.' grijnsde ik toen. Theo grijnsde en peuterde het papier eraf. Ik kon niet wachten tot de zilveren armband met leer tevoorschijn kwam! Theo keek er met grote ogen naar en toen weer naar mij.
'I didn't expect this! My god, it's beautiful! Thank you so much, love.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen