Ik was richting het dichtstbijzijnde dorp gelopen en had daar gezocht naar een winkel. Het was echt totaal anders om te lopen en te zoeken naar de winkel, in plaats van mijn auto of een taxi te nemen in New York en in vrijwel iedere straat wel een winkel te vinden.
In de winkel zelf werd ik behoorlijk aan gestaard. Ik was totaal vergeten dat zoiets mogelijk was in een dorp. In New York kon je er op iedere mogelijke manier bij lopen zonder dat je raar aangekeken werd. Ik besloot het ongemakkelijke staren maar te beantwoorden met een glimlach.
Hoewel een tandenborstel niet zo moeilijk te vinden was, was voor het shirt en de onderbroeken alleen maar het souvenir gedeelte raad te plegen. Terwijl ik voor het souvenir rek stond, bekeek ik mijn opties. Ik betwijfelde of Louis ook maar een van deze opties ging waarderen, maar heel veel keuze was er niet.
Ik graaide twee boxers uit het rek en een shirt met de opdruk "I love Florida". Voor het feit dat we niet eens een huis gekocht hadden in Florida, was dit wel extreem. Maar goed, er waren niet echt andere opties.
Op mijn weg naar de kassa kwam ik de afdeling tegen met SM spullen. Het waren geen hele heftige spullen, maar ik moest zeggen dat zo'n riempje als ondergoed mijn aandacht wel trok. Zonder er überhaupt verder bij na te denken of me iets aan te trekken van de indruk van de caissière, nam ik het tuigje mee en rekende toen af.
Op mijn weg terug naar het hotel dacht ik na over hoe ik tegen Louis ging zeggen dat ik het tuigje werkelijk als ondergoed gekocht had en de rest in eerste instantie achterwege liet. Ik was erg benieuwd naar zijn gezicht wanneer ik dat zou zeggen. Met een grote grijns op mijn gezicht liep ik het hotel binnen en toen richting onze kamer.
Eenmaal bij de kamer aangekomen, opende ik de deur en merkte toen op dat Louis op het bed lag. Ik glimlachte tevreden en schopte mijn schoenen vrijwel gelijk uit, om vervolgens de plastic tas aan de kant te zetten en richting het bed te lopen. Ik kroop ook op het bed en keek even naar Louis. Er vormde zich een glimlach op mijn gezicht. Mijn schatje was moe.

Ik had zelf de televisie zachtjes aangezet en was verzonken in een aflevering van CSI. Louis had zich tussendoor tegen me aan gevleid en lag inmiddels vredig op mijn borst te slapen. Het duurde een tijdje voordat hij ontwaakte en langzaam overeind kwam. Ik keek op van de aflevering en glimlachte naar Louis.
"Ben je al lang terug?" vroeg hij met een ietwat weggevallen stem.
Ik knikte "zo'n drie kwartier denk ik".
"Oh" zei hij vrijwel geruisloos. Ik ging glimlachend door zijn haar dat alle kanten uit piekte.
"Heb je het kunnen vinden?" vroeg hij vervolgens.
Ik knikte "zo ongeveer". Ik kwam overeind en graaide naar de plastic tas.
Allereerst viste ik de tandenborstel er uit.
"Voor shirts kon ik werkelijk alleen op de souvenir gedeelte terecht legde ik uit, waarna ik hem het Florida shirt overhandigde. Louis begon zacht te grinniken "ik kan er mee leven".
"En op een andere afdeling vond ik het ondergoed" vertelde ik vervolgens. Ik haalde het tuigje uit de tas en gaf het aan Louis. Louis wist zichtbaar niet wat hij er mee moest. Hij keek me nogal droog aan en trok zijn wenkbrauw op.
Ik begon te lachen en gaf hem toen de souvenir boxershorts "bij gebrek aan beter".
Louis glimlachte "comfortabeler dan dat tuigje".
Ik haalde mijn schouders op "minder leuk om naar te kijken".
Hij begon te grinniken "welke winkel heeft dan ook een SM afdeling maar geen normale shirts of ondergoed?"
Ik haalde mijn schouders wederom lachend op "die hele winkel was raar oké. Ik werd alleen maar vreemd aangestaard".
"Ze waren vast onder de indruk" zei Louis glimlachend, waarna hij een kusje op mijn mond drukte. Ik glimlachte tevreden en besloot het daar naar gewoon bij te laten.

Reacties (2)

 • Smexy

  Dit heeft me heel hard laten lachen.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Hahahaha! Ja is eigenlijk wel rare winkel...

  But Harry is ook raar. Yeay.xD

  Whihi.

  Kudo(flower)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen