"Kin om hoog, en laat je schouders hangen." Ik houd mezelf in om niet te zuchten, en gehoorzaam zijn bevelen. Met mijn hoofd omhoog, probeer ik nu te poseren, maar jammer genoeg bevalt dit hem nog steeds niet; hij komt op me aflopen.
Een rilling gaat langs mijn ruggengraat, als zijn vingertoppen in aanraking komen met mijn warme huid. De zware hand glijd van mijn schouder naar mijn nek, héél zachtjes knijpt hij er zachtjes in.
"Wat doet u?" Nervositeit laat me een beetje stotteren. Ik wil mezelf terug trekken, maar ik blijf gevroren in mijn houding. Hij heeft me onder zijn macht. Zijn blauwe ogen staren diep in de mijne, en verlaten ze geen moment.
Met een zachte duw van zijn duim, duwt hij mijn hoofd een stukje omhoog, zijn andere hand plaats de mijne op mijn heup. Mijn hart blijkt sneller te kloppen om de seconde, de hitte in de ruimte neemt toe.
"Zo ben je prachtig." Fluistert hij, volgend met een ondeugende knipoog. Met zijn ogen gefocust op de mijne loopt hij achteruit, hij tast naar zijn camera rond zijn nek. Hij hurkt en houd de camera omhoog. De felle flits verblind me, wat me bijna laat vergeten om te glimlachen.
"Mijn prachtige meisje."

Reacties (1)

 • Peperoni

  couldn't help but giggle though.

  4 jaar geleden
  • SPRMendes

   Why?

   3 jaar geleden
  • Peperoni

   er is macht, maar ook liefde, aanbidding, in mijn ogen

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen