Gezien er niet erg veel te doen was in het hotel, hadden we ons er beide wel bij neergelegd dat een avond vroeg naar bed gaan geen probleem zou zijn. Het was lang geleden dat ik rond 10 uur in bed lag, maar ik had weinig te klagen. Het was een erg rustige avond gebleven, totdat Louis' telefoon begon te rinkelen rond 11 uur. Gezien ik net in slaap gesukkeld was, schrok ik me er behoorlijk van. Ook Louis leek het niet aan te zien komen. Ik hoorde hem bewegen en waarschijnlijk zijn telefoon van het nachtkastje graaien. Langzaam draaide ik me naar hem toe en keek even fronsend mee op zijn scherm. Jamie. Ik sloot mijn ogen weer en luisterde mee naar het gesprek.
Het klonk alsof Jamie en nog wat vrienden al behoorlijk wat gedronken hadden. Ze vroegen meerdere malen waar Louis was, waar Louis dan ook maar heel onhandig antwoord op gaf.
Ik hoorde Jamie verbaasd "Florida?!" uitroepen. Een kleine glimlach vormde zich op mijn gezicht, waarna ik me weer met mijn rug naar Louis draaide. Terwijl ik weer half in slaap viel, kreeg ik het gesprek van Louis nog vaag mee. Ik moest daarna wel volledig in slaap gesukkeld zijn, gezien het eerstvolgende wat ik mee kreeg was dat Louis zijn arm om mijn middel legde. Ik draaide me met mijn rug tegen zijn borst aan en glimlachte tevreden. Ik voelde een kusje op mijn schouder. Ik tastte naar zijn warme hand en trok deze dichter tegen me aan, om er vervolgens zachtjes een kusje op te drukken. Ik hoorde Louis zachtjes gniffelen "welterusten Harry".
"Welterusten Lou" bracht ik zachtjes en hees uit, waarna ik me weer mee liet zuigen de duisternis in.

In de ochtend hadden we ontbeten in het hotel en uiteindelijk waren we rond half 2 naar het koffiecafé gegaan waar we Naomi weer zouden treffen. Louis en ik hadden ons netjes achter het raam geplaatst en keken uit over het meer dat naast het koffiecafé lag.
"Had Jamie nog iets spannends te vertellen?" vroeg ik uiteindelijk.
Louis haalde zijn schouders op "niet specifiek. Heb je dat niet meegekregen over het feest?"
Ik trok mijn wenkbrauw op "welk feest?"
Louis grinnikte zachtjes en ging met zijn voet langs mijn been af "slaapkop".
Ik haalde mijn schouders op "maar is het een belangrijk feest dan?"
Louis schudde zijn hoofd "zo'n typisch studentenfeest met van die beerpong wedstrijden en body shots".
Mijn interesse was gelijk gewekt "body shots?"
Mijn been streek inmiddels ook tegen het zijne met plezier. Louis beet op zijn lip en knikte "body shots ja".
"En jij doet daar ook aan mee?" vroeg ik ietwat jaloers verder. Ik wou niet dat Louis met andere mensen ook maar iets wat in de buurt van flirten kwam deed.
"Nou, het is een beetje een traditie" ging Louis er op in. Ik zuchtte zachtjes en trok mijn voet terug. "Oké" bracht ik ietwat sip uit.
"Wil je niet dat ik dat doe?" vroeg hij fronsend verder.
"Ik hou er niet zo van om andere mensen te zien flirten met je" gaf ik toe. Het was nog netjes uitgedrukt. Ik was echt stikjaloers en ietwat bezitterig, dat wist ik maar al te goed van mezelf. Als ik eenmaal iemand op het oog had, wou ik diegene natuurlijk niet met iemand anders zien.
Louis glimlachte "dat waardeer ik. Maar een studentenfeestje is wel een hele andere situatie".
"Ik ben de enige die je body shots mag laten doen" maakte ik duidelijk.
"Dan ga je mee" suggereerde Louis, zichtbaar voor de grap.
Ik knikte "dat is goed".
Louis fronste "ik denk niet dat het jouw soort feest is".
Ik wuifde het weg "ik pas me wel aan. Ze zullen gewoon denken dat ik een student ben".
Louis grinnikte "oké, oké van mij mag je mee hoor". Ik ging weer met mijn been langs het zijne en glimlachte tevreden naar hem. Verderop klonk een deur. Naomi.

Reacties (1)

  • Smexy

    En dat zal waarschijnlijk het moment zijn dat Louis uit de kast komt haha

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen