Foto bij Chapter 111.1 ||

Anne Ramsey


'And you scored a goal!' zei mijn moeder tegen Alexis alsof ze tegen een klein kind sprak. Ze bekeek hem onderzoekend en ik kon niet met zekerheid zeggen of dat een goed of een slecht teken was. Het enige wat ik wist, was dat ik er genoeg van had. Mijn ouders waren zo burgerlijk dat ik zin had om ze eens flink door elkaar te schudden.
'If you watched Arsenal more often, you'd know that he's our top scorer... in fact, top scorer of the whole fucking Premier League,' beet ik ze toe.
'Watch your language, Anne!' Mijn vader haalde streng zijn vinger naar boven, maar ik keek hem sarcastisch aan.
'Well, it was so nice seeing you again for Christmas. Next year the same old bullshit again?' Ik trok met neus op en liep weg vooraleer ze iets konden terugzeggen. Ik had geen zin om langer te blijven, maar Alexis' familie was er nog dus gingen we die begroeten. Gelukkig bevonden ze zich aan de andere kant van de lounge.
Martina omhelsde haar zoon meteen en gaf hem twee smakkerds op zijn wangen.
'Felicidades, mi hijo! What a beautiful goal you scored! I'm so proud!'
'Gracias, mama!'
Humberto en Alexis' zussen feliciteerden hem ook, al kon Humberto het niet laten om een plagerige opmerking te geven. Het was een ongelofelijk contrast met mijn ouders daarjuist.
'So Anne, I heard your parents are here as well?' vroeg Martina plots.
Ik verstijfde en wisselde even een nerveuze blik met Alexis. De nervositeit sloeg al helemaal toe toen mijn ouders plots weer verschenen. Ugh, waarom. Waarschijnlijk hadden Theo en Nadieh zich al uit de voeten gemaakt en nu zat ik met ze opgescheept. Of konden ze niet gewoon naar Aaron en Colleen gaan?
'Anne, your manners! Just leaving us standing there like fools!' verwees mijn moeder hoofdschuddend naar daarnet. Ze werd al vlug afgeleid door Alexis' moeder die enthousiast haar hand naar mijn ouders uitstak.
'You must be mr. and mrs. Ramsey! Very nice to meet you, I'm Martina Sanchez!'
'Oh, you speak English?' vroeg mijn moeder verwonderd.
Ik rolde met mijn ogen en stootte Alexis aan. We moesten voorkomen dat dit een herhaling van gisteren werd.Theo Walcott


Al grijnzend liep ik op Nadieh af die aan het raam stond dat uitzicht bood over het hele Emirates. Het stadion was intussen al leeg, op de veldbewerkers na.
'Hey, I kept my promise!' glimlachte ik naar haar. 'I scored a goal!'
Ze stuiterde enthousiast op en neer en omhelsde me toen. 'I saw! Congratulations, baby!' Ze bracht haar mond naar mijn oor en sprak toen wat stiller. 'And you looked so hot on the pitch.'
Ik grijnsde en gaf haar een kus. 'Thank you. Always nice to hear that.'
Nadieh schoot in de lach en klopte even op mijn borstkas. 'Oh no, did I boost your ego now?'
We gingen wat te drinken halen en praatten even kort met mijn familie totdat Nadieh me met haar elleboog aanstootte. Ze wees naar het groepje mensen iets verderop. Het waren Nadieh's vader en moeder die met Alexis' familie stonden te praten.
'I hope that ends well,' mompelde ze. 'Anne was quite upset with how mum treated Alexis yesterday.'
'Yeah, he told me,' zei ik.
Opeens zag ik dat Anne en Alexis afscheid namen en toen met de rest van de Sanchez familie de lounge verlieten. Nadieh zag het ook en beschouwde het als een sein.
'Lynn, Don, it was lovely to see you again. And thanks again for the wonderful Christmas Eve dinner,' zei Nadieh beleefd. Het maakte me blij om haar lieve dingen tegen mijn ouders te zeggen, vooral omdat ze het oprecht erg gezellig vond met hen.
We wilden er net vandoor gaan, maar waren te laat. James en Elizabeth hadden ons al opgemerkt. Ze stonden opzichtig te zwaaien terwijl ze naar ons toeliepen.
'Theo, congratulations on that goal,' begon James op een droog en zakelijk toontje. Ik kon niet zeggen of hij het meende of puur uit beleefdheid zei.
'Such a shame that our Aaron didn't score, though,' zuchtte Elizabeth erachter.
Lynn en Don keken nieuwsgierig toe en met enige tegenzin stelde ik ze voor aan James en Elizabeth.
Na een korte introductie ging het gesprek al vlug over Nadieh en mij.
Elizabeth legde bedenkelijk haar vinger op haar kin. 'I was wondering, mr. and mrs. Walcott, what are your thoughts on Theo's and Nadieh's relationship? After all Theo was still married when he met her...'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen