Foto bij Chapter 113.1 ||

Anne Ramsey


De dag na Boxing Day was het weer business as usual dus zat ik in het kantoor druk aan artikels te werken. Gelukkig waren er alleen maar positieve dingen te schrijven aangezien Arsenal gisteren gewonnen had. Hoe dan ook, ik was blij dat de dag erop zat en ik even niet langer op een computerscherm hoefde te staren.
Nadieh reed met me mee naar huis en terug thuis ploften we op de bank.
'Ah, glad to be home!' zuchtte Nadieh tevreden. 'Work was fine but I didn't get to see Theo all day!'
Ik keek haar pesterig aan. 'Poor you! How did you possibly survive that?'
Ze schudde al lachend met haar hoofd en greep toen een kussen vast die ze zonder pardon naar mijn hoofd smeet.
'Seriously, after the parents thing and everything, I can't wait to go crazy on New Year's Eve!' Er vormde al een grote glimlach op haar gezicht. Typisch, die dacht ook maar aan twee dingen: Theo en feestjes.
Ik zette streng mijn handen in mijn zij. 'Don't you have exams coming up, though? And now I've mentioned that, I don't see you study very often!'
Nadieh kreunde en liet haar hoofd naar achteren op de rugleuning vallen.
'Ughhh! Do you really have to bring that up? Exams are next month. I'll manage,' zei ze met enige irritatie in haar stem.
'Good because you don't want me to call mum and dad. They're gonna take you straight back to Cardiff.'
Mijn zus rolde met haar ogen en gooide nog een kussen richting mijn hoofd.
'Jeez, Anne, you really know how to cheer me up,' bromde ze.
Ik rolde met mijn ogen. Iemand moest hier toch de volwassene van ons twee zijn? Aangezien ik ouder was, viel die taak helaas op mijn schouders.
'You'll thank me later. Anyway, how are things going with Theo? Are you guys on or off at the moment?'
'Very much on,' zei ze met een grijns. 'Despite mother's poor attempts to come between us.'
Ze vertelde me hoe onze moeder gisteren na de wedstrijd vlakaf aan Theo's ouders had gevraagd of ze hun relatie wel goedkeurde. Waarom verbaasde me dat eigenlijk niet?
Ik klopte even bemoedigend op haar knie en checkte dan hoe laat het was. Het was iets na vijf uur... tijd genoeg om nog plannen voor vanavond te maken.

Theo Walcott


'So where are we going?' vroeg Alexis verward toen hij samen met Nadieh en Anne in mijn woonkamer stond. De meiden hadden op whatsapp laten weten of Alexis en ik zin hadden om in de stad iets te eten. Ons antwoord sprak nogal voor zich.
'Shoreditch aka hipster central,' zei ik. 'I don't go there that often but I heard they have some really interesting restaurants and bars.'
Nadieh haakte enthousiast haar arm in de mijne. 'Change of scenery! Should be good! Anne and I saw a picture of this cool coffee bar. It looked a bit vintage and retro.'
'Okay, let's go check it out!' vond ik waarna Alexis ook instemmend knikte.
We namen voor het gemak een taxi, want zelf door Londen rijden kon soms een ware nachtmerrie zijn.
Eenmaal in Shoreditch aangekomen, slenterden we wat door de straten en bekeken de etalages van de vele typische hipsterwinkels. Af en toe gingen we ook een vintage-winkel binnen om eens rond te neuzen. Ze hadden er soms echt nog wel coole accessoires. Ik zag een zonnebril met glazen in de vorm van twee hartjes en zette die op.
'Whatya think, love?' vroeg ik nadat ik mezelf in de spiegel had bekeken en me toen naar Nadieh omdraaide.
Ze schoot in de lach, maar vond het wel iets hebben. 'Weirdly, it doesn't look that bad on you,' grinnikte ze. Ze probeerde zelf ook nog wat zonnebrillen uit terwijl Alexis en Anne een aantal hoeden voor de grap opzetten.
Na een uurtje begonnen we honger te krijgen dus gingen we opzoek naar het zaakje die Anne en Nadieh op internet hadden zien staan. Gelukkig vonden we het al snel en namen met ons vieren plaats aan een rond tafeltje. We bestelden wat te eten dat overigens erg lekker was.
Daarna besloten we de buurt nog meer te verkennen. Shoreditch was echt nog een populaire plek. Het was er druk, maar minder toeristisch dan West End. Het was daarom dat we zo opschrokken toen opeens de paparazzi opdook.
'Alexis! Theo! Smile at the camera! Is it thanks to your girlfriends that you're both in good form lately?' riepen ze en zo ging het maar door. Die lieten natuurlijk geen kans onbenut.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen