Foto bij Het ongelovelijke in mijn leven

srry dat ik gister niet schreef
ik had namelijk geen tijd

maar hier is het vervolg van de boete in district 7

Veel lees plezier!!!!!!!!!!
xxxxJuliaaaa

Als ik wakker word lig ik nog steeds op de schoot van Stan. Zijn hand wrijft door mijn haar. Ik kom omhoog, en kijk hem aan. Dan merk ik opeen op dat de trein stilstaat en vraag aan Stan of er een storing is. Hij schud zijn hoofd en zegt dan : We zijn er. Ik kijk hem aan alsof het een grap is maar dan zie ik in zijn prachtige ogen dat hij het meent. Opeens komt een van onze bewakers ons ophalen en we lopen gehoorzaam mee. Hij brengt ons naar een groot gebouw. We lopen nog steeds achter de bewaker aan. Het lijkt op hij een heel labyrint uit zijn hoofd kent! Na een heel lang tijdje zegt hij tegen Stan Deze is van jou. Stan loopt naar binnen en ´zegt´ met een knikje gedag. De bewaker loopt door en omdat ik stond te dromen ben ik hem kwijt.
Ik probeer als een echte houthakker te luisteren naar voetstappen, maar hoor niks. Mijn laatste hoop is gewoon lopen.
Ik loop langs elke deur en uiteindelijk vindt ik mijn naam op een deur . Ik loop naar binnen en spring op het bed dat al helemaal klaar en wat ongelofelijk is voor mij dat er een matras op zit, want in district 7 slaapt men op een groot stuk hout met poten. Ik bedenk dat ik wel eens mijn kamerburen wil ontmoeten en loop mijn kamer uit. Ik loop eerst naar rechts en zie op de deur staan district 4 Linda Vox Ik zie dat ze uit district 4 komt, dus voor haar moet ik oppassen, want ze is een beroeps. Nu loop in naar links, langs mijn deur en dan sta ik er. Ik lees de naam op het gouden plaatje en schrik ervan.

Het staat er echt en ik...ik herken deze naam uit duizenden. De naam President Snow staat er echt. Ik wil kloppen, maar denk dan wat ik moet zeggen. Dus ik loop terug naar mijn kamer. Ik maak de deur open en spring weer op het bed.
Ik val in slaap en bedenk wat ik moet doen bij de test van morgen. Ik dacht aan 2 bijlen gooien en dan een pijl afschieten en de bijlen hakken de pijl in 3 stukken. Uiteindelijk val ik weer in slaap.

Ik schrik wakker van een nachtmerrie. Ik was alleen nog over met Stan, we hadden samen de jongen uit district 2. Maar het Capitool heeft 1 winnaar nodig. Dus ik moest Stan vermoorden.

Dan wordt er op mijn deur geklopt...

Reacties (1)

  • lisax_

    Ga doooor!!! Abo en kudo!😀

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen