Foto bij Chapter 115.1 ||

Theo Walcott


Er was nog maar een minuut te gaan tot het nieuwe jaar. Op het grote scherm naast het podium van de DJ verscheen er in het groot een klok die per seconde aftelde. Per seconde begonnen steeds meer mensen mee af te tellen en iedereen maakte zich klaar voor de climax.
Ten, nine, eight, seven, six,... Ik keek even vlug naast me naar Nadieh die mijn blik opving en mijn hand vastnam. Five, four, three, two, one! Happy New Year!
Prompt werden er champagneflessen ontkurkt en werden ijsfonteinen aangestoken. Er weerklonk luide, opzwepende muziek dat boven het gejuich van de menigte uitkwam. Iedereen viel elkaar in de armen en er werd gretig gekust. Opeens voelde ik Nadieh's armen rond mijn nek waarna ze me vol op mijn lippen kuste.
'Happy New Year, baby!' riep ze blij.
Ik keek haar stralend aan. 'Happy New Year, my love!'
Nu was ik het die haar kuste totdat ik nog meer omhelzingen in ontvangst mocht nemen van onder andere Alex, Carl en Hector. En zelfs Anne. Er werd ook een paar flessen champagne naar onze tafel aangevoerd en voor ik het wist, had ik al een glas in mijn handen.
'I wish you all a very good year, my friends!' riep Hector die blijkbaar het heft in handen had genomen. Hij hield zijn glas champagne omhoog waarna iedereen op zijn goede wensen toastte.
De eerste vijf minuten van het nieuwe jaar waren chaotisch - zoals altijd - maar stilletjes aan had iedereen elkaar gefeliciteerd en werd alles terug rustiger. Ik ging weer naast Nadieh zitten en legde mijn ene hand op haar knie terwijl ik met mijn andere mijn glas nog vasthield. Ik zag dat ze erg genoot van alle feestelijkheden.
'You love this, don't you?' zei ik dan ook.
Ze knikte voldaan. 'Yes! The champagne's popping, everyone's having a good time and I'm here with my bae by my side,... this is my natural habitat,' grijnsde ze.
Ik lachte en verschoof mijn hand van haar knie naar haar dijbeen. Ze grijnsde nu nog meer en legde strategisch mijn hand weer naast mijn been.
'Well, naughty boy, why don't you dance with me some more and maybe later you can place your hands wherever you like,' knipoogde ze. Ze stond sierlijk op en trok me mee naar de dansvloer.

Anne Ramsey


Ik keek even naar Nadieh en Theo die opnieuw aan het dansen waren en bedacht me dat ze vast nog tot in de vroege uurtjes gingen doorgaan. Nadieh was in goede handen dus besloot ik met Alexis langs de achterkant van de club naar buiten te gaan. We kwamen uit in een zijstraatje dat verlaten was op een paar feestgangers na die een sigaret stonden te roken.
'Glad to escape the packed crowd inside?' veronderstelde ik toen we voor de deur bleven staan.
Hij knikte en kwam dichter naar me toe. 'Yes, now I can finally wish you a decent happy new year without being surrounded by everyone. So, Feliz Año Nuevo, hermosa.'
Ik glimlachte en legde mijn hand tegen zijn borstkas.
'Happy New Year,' zei ik terug. Ik keek naar hem op en kuste hem even. 'Shall we go back inside or get out of here?' vroeg ik vervolgens.
Hij dacht even na. 'We can have a little walk and go back to the club if we still feel like it,' stelde hij voor. Dat vond ik een goed idee.
We liepen het smalle steegje uit en na nog een paar straatjes kwamen we uit op Trafalgar Square dat prachtig verlicht was. Hier en daar werd er nog vuurwerk afgestoken, maar het meeste volk voor de vuurwerkshow bij de London Eye was al vertrokken. We gingen op de rand van een van de twee grote fonteinen zitten en tuurden de straat in die bij de Big Ben uitkwam. In de verte zag ik het topje van de Big Ben trouwens boven de andere gebouwen uitsteken.
Ik nam Alexis' hand vast en keek hem met een lichte grijns aan. 'Do you think you can handle being with me in the new year?'
Hij lachte waardoor ik zoals altijd vlinders in mijn buik voelde. 'Shouldn't it be the other way around, guapa? With my bad temper sometimes?'
'Oh, but I know how to handle your temper,' zei ik op een geheimzinnig toontje dat hem nieuwsgierig maakte.
'How then?'
'Well, it's quite simple actually...' Ik nam zijn gezicht zachtjes tussen mijn handen en kuste hem teder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen