Foto bij Ik kan het niet geloven!!!

Hier is het vervolg van het ongelofelijke in mijn leven
Ik vind deze niet heel goed, maar laat me wel weten wat jij er niet goed aan vind
Ik hoop dat jullie het wel leuk vinden.

xxxxJuliaaaa

Ik wacht even en zeg dan Binnen. Dan staat hij voor me. Hij zegt Hi Lavica. Ik zeg hoi Stan. en hij komt naast me op bed liggen. Ik kijk hem aan en zeg
Stel je voor dat wij als laatste 2 overblijven in de arena, want wij worden dan toch bondgenoten hoop ik
Hij zegt Ja natuurlijk. Ik heb iemand nodig die ik makkelijk kan vertrouwen. Ik zeg weer Maar als we als laats overblijven dan moet een van ons de ander doden. En dat wil ik niet. Hij kijk me vragend aan en zegt dan Je wilt mij niet doden, waarom, je wilt toch winnen? Ik wil wel zeggen dat ik hem leuk begon te vinden, maar ik zeg gewoon dat het niet bij mijn karakter past. Want ik heb altijd gestreden om mensen levens te redden in district 7 en dan moet ik iemand van thuis vermoorden. Ik kijk weer naar het plafond dat ontzettend mooi beschilderd is. En voel dat hij zijn lippen tegen mijn wang aan drukt en hij loopt de kamer uit. In mezelf denk ik dan: Dit moment zal ik nooit in mijn leven vergeten.

De volgende ochtend komt Manak binnen en schreeuwt: Wakker worden, schat. Ik zit meteen recht op het bed en kijk hem vragend aan. Maar iets zeggen durf ik bijna niet. Hij loopt de kamer uit en ik ga douchen. In mijn badkamer kleed ik me uit en stap onder de douche ik druk op het groene knopje en er komt ijskoud water ui. Ik druk op het blauwe knopje en daar komt gloeiend heet water uit. Ik druk op het rode knopje en daar komt schuim uit. Ik geef het op en droog me af. Ik kom de badkamer uit en zie drie mensen staan. Ze zijn alle die raar geverfd en probeer niet in hun neppe gezichten te kijken. Ik loop naar mijn bed en ga erop zitten. Die drie mensen lopen achter me aan. Ik zit stil en schreeuw boos: Wat moeten jullie Capitools mensen van me?!?!? Een van hen loopt naar voren en zegt wij zijn je voorbereidings team. Het voelt alsof ik flauwval en een van hen vangt me razendsnel op. Hij zegt niet meer vallen anders moeten we alleen meer blauwe plekken verbergen. Ik duw hem van me af en zeg Ik heb jullie hulp niet nodig, daar heb ik mijn stylist wel voor. De zelfde vrouw die zei dat hun me voorbereidings team zijn stapt weer naar voren en zegt op een dreigende toon En wat als we ervoor zorgen dat Benjamin, je styliste niet meer komt? Ik kijk haar geïrriteerd aan en sta op. Ik zeg wat gaan jullie dan met me doen. Ze negeren mijn vraag en pakken een hele make-up doos en gaan met me aan de slag. Een van hen zegt opeens dat president Snow me heeft opgeroepen voor een gesprek. Het voelt alsof ik helemaal verstijf en dat merkt mijn voorberdeidingsteam. Het jongere meisje die ik nog niet heb horen praten zegt : Het is oké meisje je redt het wel, hij heeft trouwens alleen jou gevraagd. Niemand anders mag komen van hem.. Ze zegt dan liefjes Ik heet Maria, dit is mijn tante Madge en dit is Tommie.
Haar stem klink zo mooi in mijn oren dat ik me meteen weer op mijn gemak voel. Na een tijdje komt Benjamin binnen. Hij heeft half lang bruin haar dat niet is geverfd en hij heeft donker bruine ogen. Hij knik naar mijn Madge en zegt: Jullie mogen gaan. Als ze weg zijn, kijk hij me aan en zegt Je bent best mooi geworden. Ik kijk in de spiegel en herken mezelf niet eens meer. Hij zegt Ik heb voor die look een perfecte outfit en hij loopt naar mijn kast.. Hij duwt de normale kleren opzij en ik zie een tweede deur hij haal er een groenachtige jurk uit die niet erg lang is. Hij zegt Doe maar aan, het staan je vast beeldig. Ik doe de juk aan en hij helpt me met de rits. De jurk zit best strak en geeft volgens hem een goede indruk. Hij stop mijn voeten in een paar kleinen ballerina´s en zegt Je bent klaar.
Ik maak mijn deur open en zie Stan. Hij staat vlak voor mijn kamer deur en het lijkt of hij wou kloppen. Hij heeft een pak aan in dezelfde kleur als mijn jurk. En hij zegt Laten we gaan. Ik kijk hem eerst vragend aan maar steek mijn arm toch door de zijne. En we kloppen samen aan bij president Snow. Hij zegt Binnen.
Ik en Stan lopen naar binnen en hij doet de deur voorzichtig dicht. Stan gaat op een stoel zitten en wenkt me om op zijn schoot te gaan zitten. Ik ga zitten en president Snow kijk mij eerst aan. Hij zegt langzaam Lavica Kraljica, jij weet heel goed waarom je hier bent. Ik staar naar zijn ogen en zeg Ja natuurlijk, ik werd getrokken, net als de rest van ons. Hij kijkt naar Stan en zegt Stan Kralj, ik wil je vriendelijk verzoeken om deze ruimte te verlaten. Ik wil nu heel hard tegen hem schreeuwen dat Stan niet hoeft te vertrekken, maar ik sta toch op zodat hij weg kan gaan. Ik leun op het bureau van President Snow en zeg Wat moet je van me.
Hij zegt Helemaal niks, maar jij bent getrokken op een niet helemaal eerlijke manier. Ik heb nu de neiging om het hel bureau omver te werpen, maar laat me ontspannen en zeg wat bedoel je? Hij zegt In de pot met meisjes namen zaten honderd kaarten met jouw naam erop terwijl er eigenlijk maar vier kaarten hoorden te zitten en van alle andere maar een. Ik ben nu erg geschokkeerd en ik zie dat zijn ogen langzaam naar beneden rollen, net boven mijn buik. Ik buk en kijk heb aan en zeg Hey viespeuk, mijn ogen zitten hier. Ik loop de kamer uit, zonder gedag of zoiets te zeggen.
Ik loop mijn kamer in en probeer de jurk weg te halen. Als me dat na een tijdje lukt doe ik de kleren aan die Benjamin op mijn bed heeft gelegd aan. Ik loop naar buiten en ga op zoek naar de kamer van Stan. Ik kom bij de kamer van Manak en wil gaan vragen hoe laat ik bij de test moet zijn . Ik wil kloppen maar mijn handen voelen te zwaar aan.

Ik druk mijn hoofd tegen de deur en Manak doet de deur open en zegt Wat is er, schat? Ik kijk hem aan en zeg :Hoe laat moeten we bij de test zijn. Ik slaat zijn hand tegen zijn hoofd en zegt Over een paar minuten, Hij zegt Kom we gaan en hij loopt snel weg. Ik volg en na 2 minuten staan we voor de deur van Stan. Hij klopt en de deur gaat open. Manak zegt We moeten naar de test. Stan pakt iets maar door de deur kan ik niet goed zien wat het is en we volgen Manak. We staan eindelijk voor de lift en uiteindelijk komt het naar onze verdieping want er zitten twee districten op één verdieping en er zijn dus 6 verdiepingen, want district 11 heeft zijn eigen verdieping. We stappen met z´n drieën in de lift en Manak drukt op een paar knopjes en we gaan naar beneden. We komen in een soort wachtruimte aan en Manak zegt Zoek een plaats en wacht tot je naam wordt geroepen.
Ik en Stan vinden een plaats bij een soa en ik en Stan gaan zitten. Er zijn inmiddels 12 tributen geweest en Stan is de volgende. Ik hoor hoe zijn naam wordt geroepen
district 7 Stan Kralj
Stan staat op en loopt naar een schuifdeur en weg is hij. Ik kijk om me heen en zie een klein meisje zitten uit district 9. Ik loop naar haar toe, want haar district genoot zit bij de beroepstroep. Ik ga naast haar zitten en zeg Zit je ergens mee, want volgens mij delen we dan het zelfde gevoel.
Ze barst in tranen uit en zegt Hoe weet je dat? Ik zeg Ik zie het, maar niet huilen. Je komt dan zwakker over en mensen gaan je dan eerst proberen te vermoorden. Ze zegt Wat maakt het uit, mijn ouders zijn al dood en mijn zusje is ziek en ik sterf hier. Mijn broer blijft alleen tenzij ik deze spelen win. Ik kijk haar aan en zeg Wat sneu, maar als ik niet win en mijn district genoot ook niet dan gaat de winst naar jouw, goed? Ze knikt en zegt ik heet trouwens Melissa Dragon .
Dan klinkt de zoomer weer District 7 Lavica Kraljica
Ik zeg Melissa gedag en loop door de schuifdeur.
Eenmaal binnen loop ik meteen naar de wapens en pak twee bijlen een touw en een pijl een boog. Ik knoop het touw om een van de pijlen en schiet het naar het plafond. Ik trek er even aan om te kijken of het goed vast zit en ja hoor goed vast. ik pak de bijlen weer en bind het touw om mijn middel en begin te rennen over de muren, in een cirkel elke keer als een paar rondje na een poosje laat ik de pijlen op de grond vallen en gooi de bijlen erna toe de bijlen hakken alle 20 pijlen tegelijk en er liggen 60 stukken pijlen op de grond. Ik probeer te stoppen met rennen. Ik spring van de muren of en het touw draagt mij nu . Ik wacht tot ik met mijn benen de grond ka raken en maak het touw los en ik vlieg letterlijk tegen een van de muren en als ik er bijna ben loop ik horizontaal op en maak een salto. Ik ie de mensen achter een raam praten en na een tijdje verschijnt er een cijfer op het bord
en ik kan het niet geloven. Ik vind het belachelijk hoog.
Op het scherm staat een cijfer en het maximaal aantal punten is 12 en op het scherm staat
12

Reacties (1)

  • lisax_

    Zo coo:pl!! Ik ben zo benieuwd waarom ze vele briefjes in de pot had^^! Snel verder xx

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen