Ik lag te slapen en in eens werd ik wakker. Ik kon niet meer slapen, ik ging naar beneden en ik pakte een glaasje water.
Op eens hoorde ik een stem zachtjes roepen: 'Fenne.' Daarna voelde ik een koude windvlaag.
'Fenne help ons.' hoorde ik weer.
Ik keek bang rond.
Toen zag ik in eens een geest. Ze zag er vriendelijk uit. Ik was bang, maar wreef in mijn ogen en daarna keek ik weer. Ze stond er nog steeds. Het was geen droom. 'Fenne wees alsjeblieft niet bang.' zei de geest. Ik was echt super bang, maar oke. Wat als de geest aardig is? Ik probeerde kalm te blijven en gewoon te vragen: 'Wat is er dan?'
'Er zijn dingen gebeurt. Je zult me wel niet geloven, maar ik laat het je zien.' zei de geest.
Daarna legde ze een hand op mijn hoofd en ze liet zien wat er was gebeurt.
'Maar huh wat? Is het echt waar?' vroeg ik.
'Ja. Het is waar. Fenne.' zei de mevrouw.
Oke ik geloofde haar half. Ik zie niet zomaar geesten en wat als het waar was. Het was pure magie wat ze net op mij gebruikte ik zag wat er was gebeurt, maar waarom. ' Maar wat moet ik nu doen?' vroeg ik.
'Je gelooft me toch wel echt?' vroeg ze.
Ik geloofde het nu wel, want dit kan niet nep zijn. En dit is ook geen droom. Ik zei: 'Ja en dat meen ik echt.'
'Ik voel het aan. Ik voel het aan dat jij mij gelooft. Vaag he?' zei de geest terwijl ze mij een knipoog gaf. Ze zei erna: 'Dus van een paar series zijn van elk 2 naar deze wereld gestuurd. Je moet ze terugsturen naar hun eigen wereld. Hun zitten allemaal op een school. Het is allemaal niet gemakkelijk, want ze weten niet meer dat hun zo zijn als ze echt zijn. Ik heb je met mijn magie ingeschreven voor die school. Je moet er heen. Morgen om 9:00 begint het. Je zit bij hun in de klas. Je moet ze dus eerst overtuigen en daarna moet je ze terugsturen. En je moet mij gewoon oproepen als je een portaal wilt openen naar een van hun werelden. Er in 6 mensen die je moet gaan helpen. Van deze series: Pokémon, Once Upon A Time en Total Drama. En je moet dus zorgen dat hun het allemaal geloven en op de goede plek komen. Dan zal Total Drama denk ik nog het makkelijkste zijn. Van Pokémon, Ash en James. Van Once Upon A Time, Peter Pan en Tinkerbell. Van Total Drama, Mike en Zoey.'
Ik wist wat ik moest doen en ik wist dat het niet makkelijk ging worden, maar ik besefte wel dat voor het eerst in mijn leven eindelijk iets avontuurlijks gebeurde. Ik hoop zo dat het me gaat lukken, want wat als het niet zal lukken? Nee Fenne niet weer te negatief denken over jezelf. Maarja. Ik wist wat ik moest doen en de volgende dag kon ik beginnen dus ik ging gauw slapen zodat ik uitgerust was voor de volgende dag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen