Foto bij Chapter 119.1 ||

Anne Ramsey


Ik voelde dat er meer aan de hand was dus zonderde ik me even af met hem. Zijn gezicht stond gespannen en bezorgd.
'Baby, what's wrong?' vroeg ik nog een keer, maar zelfs nu we apart stonden, wilde hij niets lossen.
'Nothing,' mompelde hij.
'Did I say something wrong or...?' Ik werd meteen brutaal door hem onderbroken.
'Not everything is always about you, Anne!' vloog hij uit, maar hij had meteen al spijt van zijn uitbarsting. Vermoeid wreef hij over zijn gezicht. Hij haalde even diep adem en zocht met zijn ogen naar die van mij die geschrokken en gekwetst stonden. 'I'm sorry, I didn't mean that. It's just... my agent just called with some annoying news, that's all.'
Ik stond nog steeds wat perplex en knikte langzaam. Het was duidelijk dat hij hierover niet wilde praten en misschien ging het ook gewoon over iets saais zoals een contract of sponsors. Niet echt materie waarmee ik vertrouwd was.
'Okay, if you say so,' zei ik uiteindelijk en daarmee was de kous af.
We liepen terug naar mijn zus en haar groepje en hoorden al gauw Alex' stem boven iedereen uitroepen.
'No, seriously, I think we should do another dance-off,' klaagde hij.
Mijn zus was niet onder de indruk. 'Why?! It was clear that I won!'
'He just doesn't wanna pay for the drinks,' grijnsde ik toen ik me ook moeide. Alex wierp me een geïrriteerde blik toe, waarna ik samenzweerderig naar Nadieh knipoogde. Zo gemakkelijk ging Alex niet van haar afkomen, zeker niet na vorige week wanneer hij insinueerde dat Theo een verrassingsfeestje wilde.
Ik draaide me weer naar Alexis die me lief aankeek. 'Do you wanna slow dance with me?'
Wantrouwig kneep ik mijn ogen samen. 'Depends... are you gonna snap at me again?'
Hij zuchtte en legde zijn handen op mijn schouders. 'Lo siento mucho, realmente,' verontschuldigde hij zich nog eens, maar nu in het Spaans. Hij liep even weg en ik zag hem wat overleggen met de DJ. Die knikte goedkeurend en enkele seconden later hoorde ik een Spaanstalig nummer door de boxen spelen. Ik verstond niet alles van de songtekst, maar wel genoeg om te horen dat het een liefdesliedje was.

Theo Walcott


Alex gaf het ook niet zomaar op. Na zelfs een uur zat hij nog te zeuren over het danswedstrijdje die hij overduidelijk verloren had, maar hij wilde zich nog niet gewonnen geven.
'Just one more chance!' opperde hij. 'I know a really good tune.'
'You know a lot of so called good tunes, mates. You can have your dance-off with Carl because this pretty lady right here,' zei ik waarna ik nonchalant mijn arm rond Nadieh's schouders sloeg. 'She is occupied by me.'
We lieten hem verder in zijn sop gaar koken en bestelden nog wat te drinken bij de bar. Nadieh dronk haar glaasje alweer erg snel leeg en vond het geinig dat ik haar niet kon volgen.
'Come on, Theo, drink up!' moedigde ze me aan.
Ik trok mijn wenkbrauw op. 'How about you take it down a notch, missy?'
Ze grinnikte en zag dat als een uitnodiging om een nieuw glas wijn te bestellen. Het was geen verrassing dat ze binnen de kortste keren aangeschoten was. Ze trok me opnieuw richting de dansvloer en stak haar beide armen in de lucht.
'Let's partyyyy!' joelde ze luid, wat meteen rare blikken van het oudere gezelschap opleverde.
Het kon Nadieh weinig schelen, want die wilde zich duidelijk alleen maar amuseren. Ze zwierde met sexy bewegingen in het rond en ging dicht tegen mij aanschuren. Toen ik plots de strenge blik van Arsène Wenger zag, kleurde mijn hoofd zo rood als een tomaat en sleepte Nadieh weer mee naar de bar. Zo verleidelijk dansen in een nachtclub vond ik geen probleem, maar hier in aanwezigheid van mijn werkgever?
'Theooo! Why did you pull me away? I was stealing the show!' pruilde ze. Door de incoherente manier van praten, hoorde ik onmiddellijk dat ze te veel gedronken had.
'Yeah, you were definitely stealing the show,' zuchtte ik en wreef even over mijn voorhoofd. 'Why don't you just twerk in front of my boss?'
Dat was natuurlijk sarcastisch bedoeld, maar Nadieh was te aangeschoten om dat door te hebben. Ze maakte weer aanstalten om te dansen, maar ik hield haar tegen.
'Nadieh, I think you've had enough fun for now. Why don't you just sit down and drink some water?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen