Foto bij Chapter 121.1 ||

Theo Walcott


Ik was al meer dan een uur wakker en had ondertussen al gedoucht, ontbijt gemaakt en de krant half gelezen toen ik Nadieh wakker werd. Met kleine piepoogjes keek ze de kamer rond en sloeg toen het donsdeken over haar hoofd.
'Ah, my Little Miss Sunshine finally woke up,' grinnikte ik, waarna ik gebrom hoorde onder het deken vandaan. Ik moest nu nog meer grinniken, maar werd toen weer serieus. 'How are you feeling?'
Nadieh kwam weer vanonder het deken en ging rechtop in het bed zitten. 'Better.'
'Good. Then you don't need one of these anymore.' Ik liep naar haar kant van het bed en nam de emmer die ik naast haar op de vloer had neergezet. Ze beweerde altijd wel dat ze goed tegen drank kon, maar je wist maar nooit.
Nadieh trok hoog haar wenkbrauwen op en keek me misnoegd aan. 'A bucket? Really, Theo, really?'
'I just didn't want you to ruin my apartment a second time, alright,' verdedigde ik mijn keuze en verwees daarmee naar de puinhoop van het mislukte verrassingsfeestje.
Nadieh had de referentie meteen begrepen en zuchtte. 'You're never gonna let me forget that, are you?'
Ik haalde mijn schouders op en glimlachte sluw. 'Not as long as I can use it against you!'
Nu was ik eindelijk eens degene die het meest cheeky was. Ik liep de slaapkamer uit en kwam terug met een kop warme thee met citroen en honing.
'This will do you good, love.' Ik gaf haar voorzichtig de mok aan en ging in kleermakerszit op bed zitten.
'So was I really that drunk last night? I remember that I wanted to dance non-stop...'
Ik knikte bevestigend. 'Yeah, you were basically unstoppable. Maybe Alex made a video of your dance moves.'
Nadieh schoot meteen wakker. 'What?! Gawd no!'
'I'm joking! Well, about the video part, I mean.'
Ze zette de kop thee op het nachtkastje en keek me nep-boos aan. 'Theooo! Don't tease me like that!'
Daarna greep ze mijn beide polsen vast en wilde me doen laten omvallen op het bed. Ik speelde het spelletje even mee en deed alsof ik haar liet winnen, totdat ik de rollen omdraaide en mijn sterke kant toonde. Nadieh belandde met haar rug op het matras en ik ging bovenop haar zitten.
'What did you say about teasing again?' vroeg ik al grijnzend waarna ik mijn mond naar haar lippen bracht.Anne Ramsey


Het was ondertussen een week verder. Arsenal had gisteren een uitwedstrijd voor de FA Cup helemaal naar Preston North End, een tweedeklasser uit het noorden van Engeland. Door de late aftrap en dan nog eens de lange reis terug naar Londen, had ik Alexis niet meer gezien, behalve dan op televisie. Hij had twee keer gescoord en dus dat maakte het vandaag extra leuk om een verslag over te schrijven.
Rond een uur of tien nam ik een koffiepauze en onderweg terug naar het kantoor zag ik Alexis de gang opwandelen.
'Hola, mi chica guapa. Already writing articles about me?' vroeg hij met een knipoog.
'You'll have to read the Arsenal website to find out,' zei ik cheeky terug.
Hij lachte en trok me naar zich toe waarna hij me kuste. Ik grijnsde tegen zijn lippen aan en kuste hem terug. We stonden toch alleen op de gang dus niemand kon ons storen.
'Hmm, I tasted coffee,' grijnsde hij na de kus.
'No shit, Sherlock! You know I need coffee in the morning,' lachte ik.
Hij lachte terug en wreef nog even over mijn arm. 'Well, I gotta go to training. See you later?'
Ik ging ook maar terug aan het werk, hoewel mijn gedachten nu nog meer bij Alexis zaten. Okay, geconcentreerd blijven. Ik schreef nog wat verder totdat ik enkele collega's verderop Alexis' naam hoorde vernoemen. Ik keek nieuwsgierig op van mijn scherm en dacht in eerste instantie dat ze het gewoon over zijn doelpunten hadden, totdat ik iets over fraude opving.
'What? What kind of fraud?' riep ik uit waarna onder andere Catelyn en Nicole verschrikt mijn kant opkeken. De twee liepen naar me toe en legden uit dat er in de Daily Mail was verschenen dat Alexis zijn belastingen zou hebben ontdoken toen hij nog bij Barcelona speelde.
'Probably just stupid rumours, Anne,' stelde Nicole me gerust. 'I mean, has he ever mentioned something like that to you?'
Ik schudde schaapachtig mijn hoofd. 'No, never! I find it hard to believe he would do such a thing.'
Catelyn klopte bemoedigend op mijn schouder. 'Then it's just bullshit. You know how the Daily Mail is... they love to put Arsenal in a negative light!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen