Foto bij 38.

Hey daar!
Ja dat blauwharige meisje op de foto ben ik (dit is dan wel een foto uit de vakantie maar toch, het is dus wel ik) Ik wil toch even kwijt dat het mij enorm spijt dat ik zo lange tijd afwezig was op Quizlet. Ik hou nog steeds van schrijven, het is mijn passie en dat zal het altijd blijven. Ik heb jammer genoeg niet altijd even veel tijd of zelfs zin gehad om te schrijven de laatste tijd, ik heb de afgelopen jaren al een aantal moeilijke periodes doorlopen, steeds opnieuw met vallen en opstaan. Dus hopelijk begrijpen jullie mijn afwezigheid een beetje. Ik wil dan ook zeker zeggen dat ik niet stop met schrijven, mijn verhalen die nog niet af zijn blijven doorgaan tot ik ze af maak dus ik hoop dat jullie het mij vergeven als ik eens een kort hoofdstukje schrijf of als ik plots een week of zo niets schrijf. Ik kom uiteindelijk altijd hier terug en jullie steun betekend meer voor mij dan wat dan ook.
Hopelijk genieten jullie er nog van!
Alvast bedankt voor alles!

Groetjes
Lynn Black

Ik stormde Jade’s huis in ‘We have to fix this!’ riep ik uit ‘Crystal be quiet I have neighbours!’ siste Jade meteen, niet dat het mij wat kon schelen. Jade sloot snel haar deur en volge mij naar de tafel. ‘I have to go after him, warn him, lock him up in a mental institution, make him part of a suicide squad I don’t know but we cannot let him walk freely!’ zei ik nog steeds over mijn toeren. Jade knikte gewoon waardoor ik even afgeleid en verward was. ‘What you just agree with that?’ vroeg ik dan ook. ‘Yes, I mean what else are we going to do?’ zei Jade waarbij ik licht knikte niet wetende wat ik nog kon zeggen. ‘We can’t let him hurt any more people, you’re a cop it’s your job to find criminals and put them away. I knew Harry, just like you’ together we can stop him and make this end without killing him.’
‘Let’s start our quest’ zei ik dan ook maar. ‘Wait now?’ mompelde Jade waarbij ik zuchtte ‘Well not right now, tomorrow, grab your bags, anything that’s important and we catch a place to Italy before sundown’ zei ik. ‘What about Graham?’ vroeg Jade toen ik het appartement wou uit lopen. ‘I’ll deal with him, see you tomorrow’ antwoorde ik enkel waarna ik met een zwaar hart weer richting huis reed.
Graham stond meteen op van de zetel toen ik naar binnen liep, ik liep dan ook recht in zijn veilige armen en bleef hem even stevig knuffelen. Begrijp me niet verkeerd, het gaat misschien al een tijdje minder goed tussen ons, maar ik had Graham wel graag, hij was een goede man. Een goede, zorgzame vriend, maar jammer genoeg niet mijn type, niet meer. Wat wij hadden was niet het soort avontureuze relatie waar ik naar verlangde. Zou ik die vinden door Harry te gaan redden van de ondergang, sowieso niet nee. Maar het was beter dan hier blijven en de rest van mijn leven met een schuldgevoel en saai gezin leven.
De volgende ochtend stond Graham vroeg op om te gaan werken waarbij ik hem nog een laatste kus en knuffel gaf voor hij de deur uitliep waarna ik mijn koffer nam enal mijn belangrijkste spullen erin propte. Ik schreef nog een brief waarin ik een beetje probeerde uit te leggen hoe ik mezelf zou gaan zoeken in deze wijde wereld, hoe ik wel terugkwam en alleen nog niet wist wanneer. Ik smeekte erom dat niemand me zou volgen en dat ik Graham altijd dankbaar was voor alles. Ik knuffelde mijn kat nog een laatste keer voor ik alles achter mij liet en richting Jade reed om dan samen met haar richting de luchthaven te vertrekken en het eerste vliegtuig naar Italië te halen.
Alles verliep vlot tot we in Italië aankwamen en geen idee hadden hoe we Harry konden opsporen, ook al was ik een agente en ook al kenden Jade en ik Harry ooit. Hij was veranderd. Hij was allesbehalve zichzelf dus hoe konden we ooit als hem gaan denken. Hoe kon ik hier onopgemerkt mijn politievaardigheden gebruiken om de meest gezochte crimineel op te sporen. Uiteindelijk begonnen we dan ook maar met door te reizen naar het dorp waar Harry zijn laatste misdaad plaats vond om daar in een jeugdherberg een kamer te boeken en zo beetje bij beetje het dorp te onderzoeken, afwachtend wat er nog zou gebeuren en of er enig spoor tot Harry leidde.

Reacties (2)

 • Fermosa

  Leuk dat blauwe haar (:
  Schrijf vooral als je kunt, andere dingen gaan (helaas) voor. Daar kun jij ook niet heel veel aan doen en hoef je je niet voor te verontschuldigen.

  Eigenlijk is het best wel zielig voor Graham, hij heeft hier nooit om gevraagd.

  4 jaar geleden
 • Chasing1D

  schrijf vooral wanneer jij wil/kunt/energie voor hebt, dat is best belangrijk (:
  Je hoeft je niet te verontschuldigen, nu heb ik wel een goede reden om dit toch nog eens goed opnieuw te lezen^^

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen