I was standing
You were there
Two worlds collided
And they could never tear us apart

- Bishop Briggs


LET OP! Dit stukje is zoals in de titel vermeld 16+, omdat het een seksscène is tussen Harry en Louis. Lees dit enkel als je weet dat je er helemaal klaar voor bent. Lees je dit stukje liever niet? Geen probleem je mist weinig tot niets. Als je het niet leest stuur me een privébericht en dan vertel ik je de dingen die belangrijk zijn voor het vervolg van het verhaal.

Hij slikte zijn emoties door en sloeg zijn armen om Louis heen, hij zocht zijn lippen en kuste hem. Louis maakte een zacht geluidje van verrassing, maar kuste toen meteen terug. Hun tongen speelden met elkaar. Kussend schuifelden ze naar de woonkamer, waar Louis Harry met zijn rug tegen de muur drukte. Harry voelde zich duizelig door alle aandacht die hij kreeg van Louis, zijn handen waren hebberig, de wanhoop was bij beide mannen even groot. Ze werkten perfect samen. God. Louis. Harry wilde hem verslinden. Hij greep Louis' perfecte kont en drukte zijn vingers in het zachte vlees, zoals Louis het graag had. Daardoor verdiende hij een kreun die over Louis' lippen ging. Het zorgde ervoor dat hij ging glimlachen tegen Louis' lippen.
"Zwijg," zei Louis, terwijl hij de kus onderbrak en lachte. Louis drukte een vinger in Harry's zij waardoor die wat zijwaarts bewoog, maar zijn grip op Louis' kont bleef behouden.
"Uh, nee." kirde Harry uitdagend in Louis' oor, wetend dat het Louis opwond. "Ik weet wat je leuk vind, Mr. Tomlinson." Harry's eigen adem stokte in zijn keel toe hij Louis' hand onder zijn trui voelde, die zachtjes over zijn torso en tepels wreef.
"Ik weet ook wat jij leuk vindt." fluisterde Louis, sluw en spottend. Hij ging opnieuw met zijn duim over Harry's tepel. "Ik denk dat jij mijn kont nog leuker vindt, dan ik. Heb ik gelijk of niet, Styles?" Harry's bloed ging nog meer naar het zuiden en hij liet zich helemaal tegen de muur aanleunen. Hij zetten zijn benen wat uiteen en trok Louis ertussen. Hij kneedde het vlees van Louis' kont, Harry zelf kon nog enkel een zacht gekreun laten horen. "Ik wet dat je niet kunt wachten om je tanden erin te zetten," mompelde Louis en drukte kussen tegen de zijkant van Harry's nek. Harry bloosde en gromde bij de gedachte.
"Ik denk," zei Harry met een ruwe stem en een te snelle hartslag. Hij bewoog zijn rechterhand naar de onderkant van Louis' rug en liet hem daarna terug zakken, maar dit keer in zijn broek. Hij liet zijn vingers in Louis' bilspleet glijden. "Ik denk," begon hij opnieuw, terwijl Louis naar adem snakte en zijn lichaam naar Harry's hand toe kromde. "Ik denk dat het een gedeelde favoriet is, Louis."
"Oh God, Hazza," jammerde Louis en verborg zijn gezicht in Harry's trui toen Harry's middelvinger voorzichtig voor een stukje bij hem naar binnen gleed.
Harry voelde Louis' penis warm tegen zich. Hij moest diep ademhalen om zichzelf rustig te maken voor hij verder ging.
"Wat denk je? Hmm? Ik denk dat je aan het denken bent aan mijn handen op je blote kont, net zoals ik, niet dan Lou? Kneden en je dan zachtjes openmaken en daarna zacht en traag met mijn tong, op de manier waarop jij het graag hebt." Louis beefde en kreunde.
"F*ck. Harry. Alsjeblieft." smeekte hij. "Alsjeblieft." Hij keek op naar Harry met rode wangen, onregelmatige ademhaling en oneindig blauwe ogen. Hij zag er verwilderd uit, net als Harry. Warme, onbeschermde affectie scheen op Harry, naast de lust, zoiets had Harry nog ooit gezien. Het zorgde ervoor dat Harry's hart even stil stond, en het wat het mooiste wat hij al ooit had gezien had. Het zorgde ervoor dat er iets binnenin hem knapte.
"Shit, Louis," zei Harry ontdaan. Hij bedekte zijn eigen ogen met zijn vrije hand. Zijn stem vol verlangen. "Na-Natuurlijk. Ja, tuurlijk." Ze lachten beiden bevend, terwijl ze de trappen opklommen met onvaste benen. Harry volgde Louis en liet zich meetrekken door hun in elkaar verweven handen. Louis bleef nu en dan staan en keek achter zich met een glimlach. Harry dacht dat hij flauw zou vallen.

Toen ze eindelijk boven waren, ontdeden ze elkaar van hun kledij. Harry's ademhaling werd dieper en dieper. Hij verwonderde zich er nog steeds over hoe lekker het was om gewoon naar Louis te kijken en het leek elke keer lekkerder te worden.
"Hoe wil je me?" vroeg Louis. Harry moest z'n ogen van Louis' blinkende lul wegtrekken voor hij kon antwoorden.
"Op- op je buik," kreeg hij er uiteindelijk uit. Hij hielp Louis op het bed en legde kussens onder zijn heupen, voor hij achter hem ging zitten tussen zijn benen. Hij ging met zin handen langs Louis'zijden en beet op zijn lip. Louis zo zien, hoofd naar de zijkant gedraaid op het bed, zachte wimpers op zijn kaak, de gracieuze lijn van zijn ruggengraat die naar zijn kont leidde, nam Harry's adem weg. Zeker deze nacht, dacht hij.
"Je bent zo mooi, Lou," mompelde hij voor hij kussen drukte over de volledige lengte van Louis' ruggengraat. Louis schoof wat heen en weer door wat Harry deed en hij liet de beste kreunen horen, dat soort die Harry helemaal gek maakten. "Zo mooi, als altijd, Lou, altijd." zei Harry toen hij zin lippen plaatste op één van de putjes aan de onderkant van Louis' rug. Hij kneep in Louis' kont en masseerde de plek. "Je hebt de perfecte kont," zei Harry schor en leunde neer om zijn tanden voorzichtig aan Louis kont te plaatsen. Hij glimlachte toen hij hoorde dat Louis naar adem moest happen. Hij kuste hem op zijn kont en ging toen terug op zijn kuiten zitten. "Je kunt me dat echt niet kwalijk nemen? Zo perfect. Ik denk er echt de hele tijd aan."
Op ieder ander moment zou Louis nu subtiel tegen Harry's complimenten in zijn gegaan en hem laten weten dat die complimenten overdreven waren en onverdiend. Hij zou zijn neus vol ongeloof opgehaald hebben of met zijn ogen gerold hebben of zelfs een sarcastische opmerking gemaakt hebben, terwijl hij ongemakkelijk heen en weer bewoog door de positieve aandacht. Maar deze keer deed hij geen van deze dingen. Deze keer, toen Harry op keek naar Louis, zag hij een blozend gezicht. Louis leek helemaal op zijn gemak en gelukkig met waar hij nu was.Even dacht Harry dat hij zou gaan huilen door de vele emoties.
"Louis," fluisterde Harry overdonderd. Voorzichtig spreidde hij Louis' benen en likte met zijn tong langs zijn ingang. Kattenlikjes waren het. Louis kromde zijn lichaam van genot en een zichtbaar spasme trok door zijn ruggengraat. Al de lucht werd uit Louis' longen geperst, terwijl Harry verder ging. Louis drukte zijn gezicht in de matras. Harry hield van de manier waarop Louis helemaal gek werd van hem. Maar het voelde vooral intiem en geweldig deze avond, licht bijtend en zuigend, spreidde Harry Louis nog meer open voor hij naar binnen likte. Louis kreunde luid en schoof heen en weer op de kussens onder hem toen Harry een natte vinger naast zijn tong naar binnen bracht.
"Harold," kreunde Louis. "God." Harry's linkerhand wreef over de zijkant van Louis' heup terwijl hij Louis verder open spreidde. Hij voelde hoe Louis zich helemaal aan hem over gaf, de buiging in zijn rug meer zichtbaar dan anders.
"F*ck," ademde Louis, zwaar ademhalend en bewoog met zijn hand richting Harry's hoofd. "F*ck. Harry. Het is te veel. Stop. Alsjeblief. Ik wil nog niet klaarkomen. Ik w-wil je rijden. Ik wil je zo graag rijden." Harry's hart sloeg een tel over door de wanhopige, hoopvolle blik op Louis' gezicht. Zijn eigen pijnlijk harde lul tussen zijn benen.
"Oh," Harry kwam rechtop. "Ja, 's goed." Louis draaide zich op zijn rug en glimlachte naar Harry.
"Dat is mijn andere favoriet," zei Louis, bijna verlegen, alsof hij een geheim vertelde. Zijn borst ging nog steeds snel op en neer terwijl hij met zijn hand langs Harry's wang wreef. "Jou rijden." Harry drukte een kus in Louis' hand. Louis mompelde:"Mooie, mooie jongen."
"Denk je dat je klaar bent?" kreeg Harry eruit, terwijl Louis Harry op zijn rug liet liggen en over hem heen in zijn nachtkastje naar vaseline zocht. Louis knikte.

Hij lachte stil door het geluid die Harry maakte, toen hij eindelijk Harry's genegeerde lul inwreef met vaseline. Louis werkte efficiënt, hij zette zich over Harry en plaatste Harry's handen op zijn heupen, voor hij zijn ingang op de lijn van Harry's lul plaatste. Hij zakte traag naar beneden en zuchtte van plezier, zijn hoofd naar achter. Het was zo'n geweldig zicht. Harry's vingers boorden in Louis' huid, toen hij helemaal in hem zat. Zijn adem ging snel en schokkend door de overweldigende, nauwe warmte van Louis rond hem.
"Harry," kreunde Louis, toen hij langzaam begon te bewegen. Hij keek neer naar Harry met glinsterende ogen, zijn handpalmen drukte hij tegen Harry's borst, terwijl hij langzaam op en neer begon te bewegen. "Ik heb altijd zoveel zin in jou. Je bent zo geweldig."
Harry kon niets doen tegen zijn heupen die op en neer begonnen te bewegen, tegelijk met Louis' trage ritme. "Je voelt zo goed. Zo goed." hijgde Louis boven Harry.
Hij had zijn eigen lid in zijn hand en bewoog op en neer terwijl hij nog steeds bewoog op Harry, sneller en sneller. Louis' mond hing open door de sensatie en Harry kon zien dat hij dichter en dichter kwam bij zijn hoogtepunt. Hij bewonderde Louis, terwijl de spanning in zijn onderbuik zich opstapelde.
"Het is altijd goed bij jou, altijd." snikte Louis bijna. "Het-" zijn adem stokte. "Het beste. Altijd, altijd."
"Louis," kreunde Harry.
Louis kwam klaar, toen hij zijn naam over Harry's lippen hoorde rollen. Het zicht was zo overweldigend dat Harry zijn ogen toe kneep en onregelmatig ademde. Zijn heupen stootten omhoog, richting de warmte van Louis' lichaam en hij volgde zijn voorbeeld. Genot vulde zijn volledige lichaam.
Louis vier neer op zijn borst en beefde lichtjes.
"Ik ga nooit meer bewegen." mompelde hij tegen Harry's borst. Harry lachte zwak en wreef kalmerend over Louis' rug. "Het is een puinhoop," zuchtte Louis. Hij nestelde zich tegen Harry aan en stak zijn vinger in een hoopje sperma op Harry's buik. Harry knikte enkel. Hij was emotioneel en fysiek zo uitgeput, dat hij wist dat hij elk moment in slaap zou kunnen vallen.
"We hebben een concert morgen." mompelde Louis zonder reden. Harry giechelde en knikte opnieuw.
"Ik weet het" zuchtte hij en trok Louis dichter tegen zich aan.
Je moet nog steeds met hem praten, dacht Harry en hij voelde zich ongemakkelijk worden toen zijn ogen dichtvielen. Na de cyclus. Na de Dvořák. Hij wilde Louis' optreden niet in gevaar brengen door een emotionele ontreddering.
Harry zuchtte droevig. "Je gaat het zo goed doen, Louis." Dit was het laatste wat hij zei voor hij in slaap viel.

Afspeellijst
+ Never Tear Us Apart - Bishop Birggs

Heey

Sorry dat het zolang geduurd heeft, maar ik ben helemaal terug. Ik zal proberen om elke dag een stukje op Quizlet te plaatsen deze week.
Zijn er nog mensen naar Harry's concert gaan kijken? Ik alleszins wel en ik vond het super!

Greetz Translator

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen