De wedstrijd is afgelopen en raad eens, die beschermengel is weer eens komen opdagen en we hebben gewonnen!!!!! We zijn nu op weg naar de stad. Mem en Claude zijn aan het praten over wat voor een eten ze kunnen kopen. Arrie en Bryce lopen voorop en omdat ik en Caleb achterop lopen kan ik niet horen wat ze zeggen. "Waar gaan we eigenlijk naartoe?" vraag ik. "Gewoon, random ergens heen, zoals echte meiden shoppen, weet je wel!" zegt Arrie blij als het eerste winkeltje in zicht komt. Het is een schoenenwinkel. "Mooi, ik had net nieuwe gymschoenen nodig!" zeg ik als ik Caleb meetrek naar binnen. Arrie en Bryce komen achter ons aan en Claude trekt Mem mee omdat hij zelf ook nieuwe sportschoenen nodig heeft. Ik loop naar de meisjesafdeling en de jongens naar de jongensafdeling.

Na tien minuutjes staan we alweer buiten. Ik heb een nieuw paar blauwe sportschoenen, Claude heeft rode gekocht. En Arrie heeft een paar zwarte laarsjes gekocht voor in haar vrije tijd. Dan zien we een noedel zaakje liggen. "Daar gaan we naar binnen, ik rammel!" roept Mem als ze naar binnen loopt. We bestellen wat noedels en gaan zitten. "Mem, hoe gaat het tussen jou en Edgar?" plaag ik haar. "Hou op, dat mens weet ook niet van ophouden!" zegt ze wanhopig. We schieten in de lach. "Hoe was jullie date?" probeert Mem een ander gespreksonderwerp aan de orde te brengen. Ze kijkt Arrie en Bryce vragend aan. "Nou... uuhm... het was niet echt een date," zegt Bryce. "Inderdaad, we gingen alleen maar naar de film, dat kunnen wij zo ook misschien gaan doen?" zegt Arrie hopend op een ander gespreksonderwerp. "Mooi geprobeerd, we kunnen dalijk naar de film gaan maar dat van jullie was wel degelijk een date," zeg ik lachend. "Oké, naar welke film willen jullie dan gaan?" vraagt Bryce. "Mij maakt het niet uit," zeg ik als ik wegloop en een glas water haal. "We hebben besloten," zegt Mem plechtig als ik terugkom. "Wat dan?" vraag ik. "We gaan naar The Great Wall," zegt Caleb. "Niet mijn eerste keuze," zegt Arrie als ze opstaat. "Kom dan gaan we," zegt ze als ze wat geld op tafel legt zodat we geen problemen krijgen omdat we weg zijn gegaan zonder te betalen.

Als we bij de bios zijn kopen we de kaartjes, popcorn en wat cola. Dan gaan we zitten. Dit valt best wel te raden maar Mem zit naast Claude, Arrie naast Bryce en ik, surprise, naast Caleb. Het is een 3D film dus we zetten onze brillen op en dan begint de film.

Na een tijdje komt er zo'n slagveld en ik weet dat Mem en Arrie echt lafaards met dit soort dingen zijn dus kijk ik eventjes of ik kan lachen. Mem en Claude zitten echt in zo'n angst-knuffel. Arrie en Bryce... Ze denken zeker dat niemand het doorheeft maar ze hebben elkaars hand vast en Arrie knijpt er waarschijnlijk behoorlijk hard in want zij kijkt enorm bang en Bryce's gezicht is verwrongen van de pijn. "Ze gaan waarschijnlijk blijven volhouden dat dit geen date is," fluister ik naar Caleb als ik naar Arrie en Bryce toe wijs. "Ja, en Claude is ook weer de stoere man, een klap voor zijn ego," mompelt Caleb grijnzend. "Dat is wel heel gemeen," fluister ik. "Maar wel de waarheid," zegt hij. Ik knik instemmend, het is wel waar.

In de pauze durven Mem en Claude elkaar weer los te laten en Arrie en Bryce laten elkaars hand ook los. "Deze film is echt geweldig!" zeg ik tegen Mem en Arrie als we naar de dames-WC lopen voordat de film weer begint. "Nou..." zeggen ze in koor. "OOh ja... Mem en Claude knuffelen wel heel graag en Arrie... jij en Bryce zijn echt schattig als jullie elkaars hand vasthouden," plaag ik ze voordat ik bij een WC naar binnen loop en de deur op slot maak.

Even later is de film weer afgelopen. Het ging hetzelfde als bij de eerste helft. "Claude, dat moest een zware klap voor je ego zijn," zegt Caleb grijnzend als we onderweg zijn naar ons hotel. "De film was ook wel heel eng!" zegt hij. "Hij was twaalf plus en er stond een waarschuwing bij dat er geweld in voorkwam," zeg ik lachend. "Jullie zijn echt gemeen," zegt hij. Ik ga naast Caleb lopen. "Jij plaagt ons altijd over dat wij verliefd zijn en weet ik veel wat maar jij hebt verkering, hoe zit het met jou?" vraagt Mem, duidelijk in een poging om me te irriteren. "Jullie weten het toch, ik heb verkering met Caleb, wat valt er verder nog uit te leggen?" vraag ik lachend. "Al geknuffeld?" vraagt Arrie. Ik knik. "Gezoend?" vraagt Mem met een irritant stemmetje. "Ja, dat is best normaal als je verkering hebt, weet je nog, jij hebt al gezoend met Claude en Shawn!" breng ik ertegen in. "Jaja, maar daar gaat het nu niet om," zegt ze als ze me aankijkt. Caleb kijkt dus wel behoorlijk geïrriteerd. "Doe rustig, ze willen juist dat je je irriteert," zeg ik tegen hem. Hij knikt en probeert minder geïrriteerd te kijken.

Als we terug zijn komt Mark meteen op ons afgerend. "Waar waren jullie?" vraagt hij. "Hoe bedoel je? Hurley zou doorgeven dat we in de stad waren," zeg ik verward. "Sorry, dudes, ik kom net zelf pas van het strand af, niet boos worden, kleine meid," zegt hij tegen me. "Ik ben geen kleine meid!" zeg ik boos als ik hem tegen zijn schenen aantrap. "We kunnen hem niet verwonden midden in het FFI," zegt Mark. "Thanks Dude, dat je me redde," hoor ik Hurley zeggen als we naar binnen lopen.

Reacties (4)

 • Duendes

  Eens met Sam, wat is een verhaal zonder drama?xDALLEEN KSSSTT je moet Hurley niet pijn doen, KykyxD

  3 jaar geleden
 • Amberfoster

  Aaahh... Relaties, eikels en tienermeisjesdrama, jep, dat is waar dit allemaal om draaitxD

  Niks meer aan toe te voegen

  4 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Aaahh... Relaties, eikels en tienermeisjesdrama, jep, dat is waar dit allemaal om draaitxD

  4 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  xD
  en nu weer wiskunde
  :(

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen