Foto bij Chapter 123.1 ||

Anne Ramsey


Ik negeerde zijn verlangende blik en keek weer over de stad uit. Er waren zoveel gebouwen te zien dat ik niet wist waar te beginnen.
'The big cathedral in front of us is St. Paul's and over there you can see the financial buildings such as the Gherkin,' vertelde ik. Alexis volgde mijn wijzende vinger en trok toen verbaasd zijn wenkbrauw op.
'Wait, Londoners call that building Gherkin? I would just call it a giant penis,' grinnikte hij plagerig. Beschermend hield hij zijn handen voor zich als een soort schild omdat hij wist dat hij klappen zou incasseren.
'Alexis!!!' riep ik luid. 'You just ruined the whole picture!'
Hij grinnikte nu nog meer. 'But look at it! It has a weird shape!'
Ik deed alsof ik erg beledigd was en drukte mijn lippen op elkaar. Lang hield ik het niet vol, want ik schoot meteen weer in de lach.
'Okay, you can find yourself another guide!' dreigde ik ermee.
Alexis keek me met puppy-oogjes aan en trok een enorme pruillip. 'No, no! I'll be good, I promise!'
We liepen al lachend terug naar binnen en daalden met de lift weer tot de begane grond. Daar gingen we nog even naar de museumshop.
'Did you like Tate Modern?' vroeg ik toen we weer buiten langs de Thames rondliepen. We vonden een bankje en gingen erop zitten. Zoals altijd stond er een strakke wind bij de rivier, maar dat was een goed excuus om dicht tegen Alexis te zitten.
'Yeah, I really enjoyed seeing it,' zei hij oprecht.
'Wow! A footballer who appreciates art?! That's new!'
Hij lachte en legde een arm om me heen. 'I keep surprising you, don't I, hermosa?'
'Certainly.' Ik klopte even op zijn knie en stond weer op. 'Let's go to the Millenium Bridge now we still can. There's rain coming,' zei ik en wees naar de donkere wolken die al snel naderden. 'So if you don't wanna get soaked, you better hurry.'
'Alright, I'll follow your lead,' grijnsde hij.
Natuurlijk waren we niet op tijd aan de overkant en toen we halverwege op de brug stonden, kregen we de plensbui over ons heen.
'Well, if this isn't the full London experience!' lachte Alexis die de situatie best grappig vond. Ik vond het minder fijn om doorweekt te worden dus greep ik zijn arm en rende de laatste meters tot de overkant waar ik snel een afdakje vond om onder te schuilen.


Theo Walcott


Ik was wel eens benieuwd wat Nadieh voor me in petto had. Het was niet elke avond dat ze voor een romantisch etentje zorgde. Mooi op tijd belde ik aan waarna Nadieh me met een stralende glimlach verwelkomde.
'Come in, handsome man,' zei ze en sloot de deur achter me.
Mijn eerste indruk was dat de woonkamer nogal donker oogde en toen zag ik de kaarsen die voor de enige verlichting zorgden.
'Wow, looks very romantic,' vond ik. 'I'm impressed.'
'Learned from the best, you know,' knipoogde ze. Ze gebaarde dat ik op de bank mocht zitten en verdween even in de keuken om daarna met twee glazen wijn terug te komen. Ze overhandigde me een glas en ging naast me zitten.
'Let's toast on a cosy evening,' zei ze en hief haar glas.
'Cheers!' klonk ik daarop. 'I'm not gonna lie. You're more than welcome to do this more often,' grijnsde ik toen.
Ze glimlachte verlegen en keek toen met een indringende blik naar me.
'I just wanted to do something in return. You were so sweet to me when I got drunk and almost made a fool out of myself at the Arsenal New Year's drink. Thank you for taking care of me. I can imagine I must be a nightmare sometimes.'
Ik zette mijn glas neer op het salontafeltje en aaide lief over haar wang. Ik was blij dat ze zich steeds meer op haar gemak voelde om haar gevoelens tegenover mij te uiten.
'You're not a nightmare,' wierp ik tegen. 'On the contrary, you're more like a dream.'
Ze sloeg geëmotioneerd haar ogen neer terwijl mijn hand nog tegen haar wang rustte.
'I mean it,' zei ik wanneer ik weer oogcontact met haar probeerde maken. 'It may sound silly or cliché or whatever but you make me feel so much more alive, so in love.'
'That's the cheesiest thing I've ever heard,' glimlachte ze en ik zag een traan over haar wang rollen.
Ik glimlachte terug en hield mijn hoofd tegen het hare. 'Are you sure? Because I was about to say something even cheesier and that's that I love you.'
'I love you too,' zei ze terug en drukte toen haar lippen op de mijne.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen