Hooooi. Oké ik heb me de laatste dagen niet aan mijn 1000 woorden gehouden en nu zit ik dus in de knoop haha. Want ik heb praktisch deze hele week volgepland en dus geen tijd om voor jullie te schrijven. SORRY. Oh en... ik heb net een reisje naar Barcelona geboekt (omg). Zijn jullie wel eens geweest en hebben jullie tips?
x

21 november.

Ze waren die avond op tijd terug gegaan naar het hotel en vroeg gaan slapen, in de hoop de jetlag zo snel mogelijk te overwinnen. Daarnaast werd May die ochtend als vroeg verwacht bij een overleg over de clip.
“Zal Lady Gaga er ook bij zijn?” vroeg Gaby enthousiast toen May onder de douche vandaan kwam.
“Ik heb echt geen flauw idee…” antwoorde May, lichtelijk nerveus. “Ik hoop het wel, want de helft van de choreografie is voor haar, dus ze moet nodig beginnen met oefenen…” Gaby schoot in de lach, maar was het wel met May eens. Zelf hadden ze er dagen over gedaan om de hele choreografie in hun hoofd te krijgen, hoeveel talent Lady Gaga ook zou hebben, ze had wel even tijd nodig om het erin te stampen.

Gefrustreerd liep May door de straat. Natuurlijk was ze te laat vertrokken en natuurlijk kon ze in een nieuwe stad het juiste adres niet vinden. Toen ze het eindelijk gevonden had, zat iedereen al op haar te wachten. Ook Lady Gaga.
“Sorry, ik was verdwaald…” mompelde May beschaamd toen ze de ruimte binnenkwam.
“Heb je geen taxi naar haar hotel gestuurd om haar op te halen?” vroeg Lady Gaga verontwaardigd aan de man die links van haar zat. Deze gaf geen antwoord, maar pakte wel meteen zijn telefoon en maakte er een notitie in. May was op de enige lege stoel gaan zitten en keek de tafel rond.

Drie uur later was het duidelijk hoe de clip eruit zou gaan zien. Lady Gaga had verbazend veel inspraak gehad en May was bang dat ze de choreografie die ze bedacht hadden helemaal niets zou vinden. Ze hadden afgesproken dat ze een pauze van een half uur zouden nemen en dan zouden May en de andere meiden de choreografie laten zien. May had haar vriendinnen snel een Whatsapp gestuurd met instructies hoe ze moesten lopen. Ze zag ook een behoorlijk aantal berichtjes van Tom staan, maar besloot dat koffie even voor haar vriendje ging. Ze zei tegen de groep dat ze even koffie ging halen en stond op. Lady Gaga stond ook op.
“Ik moet je een leuk tentje hier in de buurt laten zien!” riep ze en ze liep met May mee.
“Zeker weten? Ik beloof dat ik op tijd terug ben hoor…” mompelde May beschaamd en Lady Gaga schoot in de lach.
“Nee als je voor het eerst in New York bent moet iemand je begeleiden, kom ik ga met je mee!”

Reacties (5)

 • Luckey

  nog nooit geweest
  veel plezier!!

  oh boy
  ik ben benieuwd hoe dit verder gaat:D

  weer helemaal bij met lezen nu!!!

  3 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!
  Barcelona is al heel lang geleden voor me (:

  3 jaar geleden
 • HippieBusje

  Nieuwe abo erbij hoor!!:)xx

  4 jaar geleden
 • FallingFaith

  Wat leuk! Ik ben helaas nog nooit in Spanje geweest....
  (wel spaans gehad op school... Hola chica!)
  Veel plezier alvast en een goede reis natuurlijk!
  (H)

  4 jaar geleden
 • Iskuane

  Super... Lady Gaga...(H)

  Barcelona ben ik nog nooit geweest...

  verder dan Parijs eigenlijk nooit...

  maar misschien ooit nog eens... wie weet

  (flower)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen