Foto bij Chapter 124.1 ||

Alexis Sanchez


Natuurlijk kwamen Anne en ik helemaal doorweekt thuis. Ook al hadden we nog geprobeerd om zo snel mogelijk in een taxi te komen, er was gewoon geen mogelijkheid toe. Grijnzend stond ik met een keuken handdoek mijn haar af te vegen en gaf hem toe aan Anne, die haar haar erin uitkneep.
'It really was the full London experience.' grijnsde ik. 'Getting soaked while sightseeing, that happened to everyone!' Anne lachte naar me en kneep haar lange bruine haren nog een keer uit.
'Yeah, at least we had a fun time right? I still cannot believe you actually like art.' Ik grijnsde breed, liep naar haar toe en legde mijn handen op haar heupen.
'I can, you are a piece of art yourself.' Anne rolde haar ogen en drukte tegen mijn borstkas.
'Way too cheesy Alexis, WAY too cheesy!' Ik lachte hard en kuste haar daarna.
'Oh come on, I thought you liked that! Secretly that is.'
'Yeah but this was too much.' lachte ze en schudde haar hoofd. 'Aaaaanyway, I was hoping that we could do something about the fact I'm almost freezing to death.' zei ze toen en kwam dichterbij mij staan. Ik grijnsde even en knikte.
'Sure, did you have anything in mind though?' knipoogde ik toen en masseerde met mijn handen de onderkant van haar rug en haar middel. Anne kuste me kort en legde haar handen rondom mijn nek.
'Well I kind of had an idea, how did you guess?' grijnsde ze terug en kuste me even, waarna ik haar intenser terugkuste en met mijn handen onder haar kletsnatte shirtje ging.
'Maybe we should undress.' begon ik toen. 'Makes it much more comfortable.' knipoogde ik en trok mijn shirt uit. Anne's blik gleed even over mijn lichaam en ik grijnsde naar haar, wetende wat ze dacht. Daarna gingen mijn vingers opnieuw onder haar truitje en trok ik het uit. 'Even your bra is wet.' grinnikte ik toen.
'I know, but it's time to get wet somewhere else.' grinnikte ze en wiebelde even met haar wenkbrauwen.

Nadieh Ramsey


Na het emotionele gedeelte van de avond, konden we eindelijk aan het leuke deel beginnen. Niet dat ik het emotionele deel niet fijn vond, ik vond het zeker wel fijn om van Theo te horen dat hij veel om me gaf, het paste alleen gewoon niet helemaal in mijn straatje. Ik kwam terug met twee borden met eten en gaf er een aan Theo, waarna ik me omdraaide en ook op de bank ging zitten met mijn bord.
'Indian? I love Indian! I just didn't know you could cook real indian food.' glimlachte Theo toen en aaide even over mijn been.
'Hey, we still have to find out! But with internet you can basically do everything.' knipoogde ik, pakte een stuk naanbrood en doopte het in de curry. Uiteindelijk bleken mijn kookkunsten een goede uitwerking te hebben en was het eten best lekker, al had ik me meer verheugd op het toetje. Enthousiast liet ik Theo het bakje zien.
'Hummingbird bakery?' zei hij toen en keek erin. Ik wist precies dat er twee grote stukken taart inzaten; een Red Velvet stuk en een Rainbow Cake stuk.
'Yes! I searched it and it's the best bakery in town, apparently!' Ik gaf hem een vork, waarna ik zelf het bakje op schoot nam en een groot stuk aan mijn vork prikte. Ik proefde het en liet mijn hoofd achterover vallen op de bankleuning. 'Oh my god, they didn't lie.' zuchtte ik vol tevredenheid. Theo nam ook een hap en keek me met grote ogen aan.
'This is amazing!' Ik knikte enthousiast en binnen no-time was de bak met taart op. Theo zakte onderuit op de bank en wreef over zijn maag.
'I feel so fat, that food was too good.' Ik lachte hard en klopte zachtjes op zijn buik.
"Fat?! Pfffft.' Zonder schaamte trok ik zijn shirt omhoog, keek naar zijn sixpack en trok toen mijn wenkbrauwen weer op naar hem. 'I hate you.' Theo grijnsde, pakte mijn handen en trok mij naar hem toe. Ik kwam half op hem te liggen, waarna hij me zachtjes kuste en daarna door mijn haar streek.
'Thank you, this all was really perfect.' zei hij toen lief. Ik glimlachte.
'Well, now that I've cooked for you, I'm looking forward to having you cook for me.' grijnsde ik toen.
'An eye for an eye.' zuchtte hij quasi-teleurgesteld, waarna ik grijnsde, beter op hem ging zitten en hem verleidelijk aankeek.
'Well, fat boyfriend, wanna workout?' Ik trok mijn shirtje uit en gooide het in de hoek van de kamer, waarna ik aan zijn shirt begon te trekken maar Theo niet toegaf. 'Hey, an eye for an eye!' herinnerde ik hem er lachend aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen