Hier is mijn vervolg op Ik kan het niet geloven.
Srry ik had meet willen schrijven maar
ik had geen inspiratie Ik hoop wel dat jullie het leuk vinden
Veel leesplezier!!!

xxxxJuliaaaa

Ik loop naar de uitgang en zie Manak, Cevina en Stan naar mij kijken. Manak vraagt En wat is je cijfer? Ik stamel maar wat en zeg Eh..em ..ik .eggg. Ik .. eh heb ...ech een ... 12 . Manak en Cevina doen hun mond open van verbazing en Stan rent naar me toe en geeft me een knuffel en zegt Vet. Ik heb een 11.
Ik kijk hem aan en zeg Fijn dan moet district 7 wel boven aan staan.
Ik ga naar mijn kamer en voor ik het weet geven Benjamin en een andere vrouw mij een knuffel. Ik kijk even naar haar en vraag Ken ik u soms, of niet? Ze zegt met een vriendelijke stem Ik ben Medea, Ik ben de Styliste van Stan Kralj. Ik zeg Oh leuk, Weten jullie ook al dat hij een 11 heeft. Benjamin en Medea kijken elkaar aan en schieten kort daarna in lachen uit. Ik kijk hun vragend aan en zeg Wat is er grappig, ik snap het niet. Benjamin zegt Kijk hij heeft hoog gehaald maar jij daaraan tegen hebt het hoogste gehaald, meisje, wees trots op jezelf.
Ik kijk Benjamin aan en zeg Sorry , ik kan wel trots maar ik ben niet als de beroeps. Ik ben mezelf en de spelen laten mij niet beïnvloeden. Ik heb hun laten zien wat ik kan en dat telt voor mij. Ik loop mijn kamer binnen en hoor dat Benjamin en Medea weg lopen. Ik laat me op mijn bed zakken en hoor nog geen tel later dat iemand op mijn deur klopt.
Ik zeg met heel veel tegenzin toch wel Kom binnen.. Stan komt binnen en gaat bij mij op het bed zitten en zegt Dat was echt heel moedig van je wat je zei tegen Medea en Benjamin. Ik zeg Stelt niks voor. Want wat er ook mag gebeuren in de spelen. Ik blijf altijd mezelf. Stan lacht naar me en zegt Dat zei Peeta ook tegen Katniss. Toen ze samen op het dak zaten van het vorige verblijf gebouw. Ik zeg Ja weet ik, hij heeft gelijk. Je moet jezelf blijven, wat er ook gebeurd*. Stan geeft me weer een zoen op mijn wang en ik laat mijn hoofd rusten op zijn schouder. Na een tijdje slaat hij zijn arm om me heen en gaan we liggen. Uiteindelijk val ik in zijn armen in slaap.

De volgende ochtend ligt Stan niet meer naast me maar hoor nog dat hij net is weggegaan aan het matras, dat is nog warm. Ik kleed me uit en stap onder de douche. Ik druk weer op de groene knop en er komt weer ijskoud water uit. Opeens komt Medea binnen en zegt Laat me je even helpen. Ze drukt alle drie knopjes tegelijk in en er komt Lauw water uit de kraan en er ontstaat schuim. Ik zeg haar Dank je en ze antwoord met een glimlach en verdwijnt uit mijn badkamer.
Ik kleed mezelf om, want Benjamin komt kleren passen met me. Hij vertelde de vorige keer dat ze heel mooi zijn. Als ik me heb omgekleed in een Lavica-outfit (blouse broek en schoenen) wil ik net de deur uitlopen en dan staat hij weer voor me.
President Snow. Ik maak een kleine stap naar achter en zeg Wat doet u hier, dit is mijn kamer? Hij antwoord met een killige glimlach En dit is mijn Capitool.
Ik maak de deur dicht en zeg hem weer Wat moet je van me? Hij antwoord Ik zal je de waarheid vertellen en hij gaat op een van de stoelen zitten in mijn kamer. Ik ga op mijn bed zitten en hij zegt. Weet je hoe Peeta is gestorven? Ik zeg Ja....Nee....Ik weet niet. Katniss is wel vermoord door een van uw vaders aanslagen. Hij zegt met een killige lach. Hij was ernstig ziek. Mijn vader heeft hem gehersenspoeld en daarna een gif ingespoten dat per 4 jaar 3x erger werd. Hij en Katniss overleven de oorlog. Maar het gif hoopt zich op. Peeta sterft en Katniss vraagt aan het Capitool of hun haar konden vermoorden. Ik kijk hem aan en zeg Dat kan niet Ik lijk wel een beetje op Katniss en dat zou ik nooit in mijn hoofd kunnen halen. Hij zegt weer Dat is het Jij lijkt teveel op Katniss. Jij hebt je haar bijna altijd in een vlecht, je kan pijlen schieten met een boog en je hebt het hoogste gehaald dat je kan behalen bij de test.
Ik zwijg even en vraag dan om van onderwerp te veranderen Maar waarom zat mijn naar er 100 keer in. President Snow zegt weer Ik zal weer eerlijk zijn en hij antwoord Niet 100 maar 1000. Jij moet sterven en dat kan alleen zo. Ik kijk een beetje geschokt en dan hoor ik nog een laatste
Happy Hungergames Lavica Kraljica

Opeens komt Stan binnen en schreeuw Wat moest hij van je.? Als hij je ook maar met een vinger heeft aangeraakt dan .. Ik zeg Laat maar hij moest niks van mij. Hij vertelde de waarheid van Katniss en Peeta. Peeta is vergiftigd.
Stan zegt met een schokkende stem
Is dat echt de waarheid???*Ook advies van mij. Blijf altijd jezelf. Wat er ook gebeurd|

Reacties (1)

  • lisax_

    Wow... Ze mo et dood.... Woooooow.... Snel verder!!! Je schrijft zo goed!:)

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen