Foto bij Chapter 129.1 ||

Theo Walcott


Onderzoekend keek ik de parkeerplaats rond en zag dat Nadieh en ik er gelukkig als de enigen waren. Al gauw belandden we op de achterbank van mijn Range Rover waar onze lippen elkaar al vlug vonden en dat niet alleen. Ik kreeg kippenvel toen ik voelde hoe Nadieh's handen onder mijn trainingsshirt verdwenen. Okay, dit ging veel meer worden dan enkel een make-out session, dat kon ik nu al zeggen, maar ik was toch nog op m'n hoede. De ramen waren inderdaad geblindeerd, maar toch... het voelde wat onwennig aan.
Nadieh merkte op dat ik nerveus was en stopte even met kussen.
'What?' vroeg ze geamuseerd en trok haar wenkbrauwen op. 'You've never done it before in a car?'
'Well... no,' gaf ik al aarzelend toe. 'And you?'
'Me neither,' verklapte ze toen, maar grijnsde uitdagend. 'It's a first for both of us but relax, no one can see us here.'
'You're better right otherwise things could get very awkward.'
'Too bad I'm too turned on to care about that right now,' zei ze met een hese stem waarna ze haar lippen weer op mijn mond drukte.
Ik ontspande meer en trok haar naar me toe. Laten we eerlijk zijn, het was handig dat ze vandaag een rok droeg, want dat zou ons veel gestuntel besparen. Voorzichtig gingen mijn handen naar de binnenkant van haar dijbenen waarna ik haar rok wat meer omhoog trok terwijl mijn lippen haar hals kusten. Ik grijnsde en bracht vervolgens mijn mond naar haar oor.
'You're liking this?' fluisterde ik.
Ze grijnsde breed. Haar ademhaling was opvallend sneller toen ze sprak. 'You know I do so stop teasing me and get on with it.'

We stapten het trainingsgebouw weer binnen alsof er niets gebeurd was. Ik liep met Nadieh nog even mee tot haar kantoor voordat ik naar de gym ging. Niet dat ik nog veel krachtinspanningen moest doen na daarjuist.
'That was very, very hot,' grijnsde Nadieh die met haar vinger naar de kraag van mijn shirt ging.
'I hope you're cooled down now,' knipoogde ik.
'Oh, you bet! Not even a certain Alexis can ruin my mood now!'
Ik lachte en kuste haar nog even. 'That was a very nice break, I gotta say.' Het was eens iets anders dan een koffietje halen. En veel leuker ook.

Anne Ramsey


Ik was doodop toen ik thuis was. Het was ook zo'n ophefmakende dag geweest en ik voelde me totaal niet goed in m'n vel. Ik slofte naar de badkamer, staarde met enige afkeer naar mijn spiegelbeeld en verwijderde toen de make-up van mijn gezicht. Snel deed ik mijn haar in een knot en liep terug naar de woonkamer waar ik me op de bank liet ploffen. Ik had veel om over na te denken.
Had ik Alexis dan zo verkeerd ingeschat? Of was ik gewoon te blind om zulke dingen op te merken? Het was niet de eerste keer dat ik me zwaar in een vriendje vergist had... zoals mijn laatste vriendje in Cardiff die me in het drugsmilieu meegesleept had. Misschien trok ik alleen maar slechte types aan.
Ik troostte me met de gedachte dat er nog bier in de koelkast stond. Ik nam er een flesje Guinness uit en dronk het op alsof het water was. Ik voelde onmiddellijk de alcohol naar mijn hoofd stijgen, maar dat was precies het effect dat ik wilde. Hopelijk werd het in mijn hersenen zo troebel dat ik even alles kon vergeten.
Toen Nadieh ook weer thuis kwam, griste ze het lege flesje meteen van tafel.
'I know you're hurt but this isn't the right way to deal with it, trust me,' waarschuwde ze.
Ik keek haar spottend aan. 'Wait, so you're the responsible one of us two now?'
Ze zuchtte en kwam naast me zitten. 'Remember what I said this afternoon? Don't let him get to you, Anne. He isn't worth it.'
Ik zakte onderuit op de bank en zuchtte geërgerd.
'Arghhh! I'm just so angry and disappointed. How dare he ask for my support for the mess he made?! The fucking asshole. He doesn't even think that tax fraud is serious!' riep ik.
Mijn zus knikte begrijpend en wreef over mijn rug om me te kalmeren. 'It's good that you made that clear to him. He really fucked up.'
Ik sloeg sip mijn ogen neer. 'Yeah... but you know, the most frustrating part of it all is that I really loved him, Nadieh.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen