Foto bij Pacify - Harry Styles || TrueAlpha_

Met stevige passen stapte ik richting Harry's huis. Het nieuws dat One Direction er voorgoed mee ophield was deze ochtend bekend gemaakt, en ik kende Harry goed genoeg om te weten dat hij zich er vreselijk door voelde. Ik wist hoeveel waarde hij hechtte aan de band, maar ook wist ik hoe verschrikkelijk erg hij dit vond voor zijn fans.
Dus ging ik nu naar hem toe om hem wat op te vrolijken.
Ik kende Harry al een paar jaar. Kort nadat One Direction gevormd was, leerde ik hem kennen. Alleen had ik toen nog geen idee wie hij was en wat hij zou bereiken.
Ik bleef even staan voor het grote hek van zijn huis en drukte op de bel. Harry's hese stem klonk door de speaker en ik zei "It's me." Wat voor hem genoeg was op het hek voor me te openen. Haastig liep ik over de kleine kiezelsteentjes richting de voordeur waar ik Harry al zag staan. Toen ik voor hem stond, trok ik hem in een stevige knuffel en ik kon merken dat hij het nodig had.
Toen hij me na een tijdje los had gelaten, ging ik zijn huis binnen. Harry liep achter me aan.
In de woonkamer plofte ik neer op de grote sofa die er stond. Mijn voeten kwamen net over de rand toen ik er in zat. Ook Harry ging op de bank zitten maar ging al snel mijn zijn hoofd op mijn schoot liggen, waardoor ik niet anders kon dan met mijn vingers door zijn krullen te strelen. "Are you okay?" vroeg ik toen.
Harry schudde zijn hoofd. "No, I feel terrible. I can't even look on twitter because I'm scared of what I will read. The fans will be devistated and I can't stand that we are letting them down."
"Haz, they will get over it. Before you know it, you will go solo and they will forgive you in no time. They love you and they will always support every decision you make." Hij lachte zwakjes naar me. "I still have to tell you something." zei hij toen.
"Shoot"
Hij ging rechtop zitten en keek me aan. "I got a call yesterday. I'm casted for that movie I told you about."
Ik slaakte een gilletje. "That's amazing! Why aren't you happy? You always wanted to be an actor."
"Yeah but what if I'm not good enough?' zei hij
"Don't be so silly, you will do great!'
Hij glimlachte maar ik kon aan hem merken dat hij niet overtuigd was. "What can I do to make you happy?'
Harry haalde zijn schouders op. "I don't know. I really feel like nothing can make me happy right now"
Oke, dan maar de grove middelen inzetten.
Ik ging op zijn schoot zitten en kuste zachtjes in zijn nek. "Rebecca, what are you doing?" Maar echt protesteren deed hij niet.
"I'm trying to make you feel better." zei ik waarna ik verder kusjes gaf vanuit zijn nek naar zijn kaaklijn en uiteindelijk eindigde op zijn zachte roze lippen.
Hij kuste me voorzichtig terug, niet helemaal zeker of dit wel zo een goed idee was. Maar ik trok me er niets van aan. Hij moest en zou zich beter voelen.
Ik friemelde wat aan zijn shirt voor ik deze over zijn hoofd trok en mijn vingers liet glijden over zijn ontblootte buik. Ik heb hem altijd ontzettend sexy gevonden, maar nu doet het toch net iets meer met me.
Mijn vingers haakte ik achter zijn broeksriem waarna ik deze los maakte en zijn broek een stukje naar beneden trok.
Zijn lid kwam tevoorschijn waardoor ik even naar adem moest happen. Damn!
Ik nam zijn penis in mijn hand waarna ik mijn hand op en neer bewoog. Mijn andere hand lag in zijn nek terwijl ik hem nog steeds door zijn kreunen heen kuste. Harry liet merken dat hij vond dat mijn jurkje in de weg zat dus trok hij het zonder pardon uit.
Zijn lippen plaatste hij op een van mijn borsten waarna hij aan het vel begon te zuigen.
Wanneer hij zijn lippen van de plek haalde keek hij trots naar de paarse plek die hij had gemaakt.
Harry tilde me van zijn schoot af en legde me neer op de bank waarna hij boven me kwam hangen. Hij haakte zijn lange vingers achter mijn slipje en trok deze uit. Hij gaf me nog een kus voor hij zijn hoofd tussen mijn benen verstopte en zijn tong geweldig werk liet doen. Mijn handen trokken aan zijn wilde krullen wat bij hem dan weer een prachtig gekreun veroorzaakte. Vlak voordat ik klaar kwam stopte hij en dat maakte me aan het jammeren. Hij ging even rechtop zitten en trok een condoom uit een lade in het kastje dat naast de bank stond.
Toen hij deze had om gedaan ging hij opnieuw boven me hangen en vroeg "Ready?"
Ik knikte en smeekte hem bijna. En toen kwam hij in me. Het voelde zo goed dat ik wilde dat dit nooit meer zou eindigen.
Ik kreunde zijn naam luid toen ik klaar kwam en niet veel later kwam ook hij.
Hij kwam uit me en deed het condoom uit. Hij knoopte het dicht en gooide het daarna weg.
Ik was nog aan het nagenieten op de bank toen hij terug bij me kwam liggen en ik mijn hoofd op zijn nog steeds ontblote borstkas legde.
"Do you feel better?" vroeg ik toen.
"I feel amazing." antwoordde hij.
Hij drukte een kus op mijn hoofd waarna ik door het geluid van zijn hart in slaap viel.


Ik hoop dat je hem leuk vind!
Kus, Laurine

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen