Foto bij Dark 8

Hoofdstuk 8 Dark

De bel ging en ik keek naar Dave die onder mij op de grond lag. Ik grijnsde kort, ik stak mijn hand naar hem uit en trok hem recht. En vermoeid ging ik naar de kleedkamer en plofte neer op het bankje. Ik veegde het bloed van mijn lip en deed het mondstuk uit. ‘Heb je goed gedaan Zayn.’ Zei Dave die binnenkwam. Ik knikte. ‘Dankjewel Dave.’ Zei ik knikkend. ‘Je hebt je vrijheid verdiend.’ Zei hij knikkend. ‘ik hoop dat ze zich aan de afspraak houden.’ Zei ik hem. ‘Ik zorg er wel voor Zayn je hebt je bewezen. We wisten wat er op het spel stond.’ Zei hij. Ik knikte zwak en begon me om te kleden.
Eenmaal we aangekleed waren knikte ik naar Dave. Yeth en Dario komen binnen. ‘Zo zo Malik, je hebt gewonnen heb jij geluk.’ Lachte hij. Ik draaide met mijn ogen. ‘Je laat me nu gerust dat was de afspraak, je laat mij en mijn vrienden met rust.’ Zei ik hard en keek de drie aan. Dave vertrouwde ik nog het meeste van de drie. De twee andere knikte. ‘We zullen het melden aan de baas.’ Lachte hij. ‘Ja ga maar met hangende pootjes terug naar Kyle.’ Zei ik en draaide met mijn ogen. Ze lachte en verdwenen door de deur. Ik zuchtte opgelucht en probeerde mijn ademhaling te kalmeren.
Eenmaal ik kalm was stond ik op en deed de deur open en zag Niall staan en fronste. ‘Wat kom je hier doen?’ Vroeg ik en bedoelde niet alleen hier vanachter in de club maar ook in de club zelf. Ik had ze het liefst zo ver mogelijk. Ook al deed ik het voor hun veiligheid. Ze hebben me nog altijd laten vallen dus ik bleef het liefste uit hun buurt.
‘Zayn.’ Fluisterde hij zachtjes. Ik keek hem emotieloos aan. ‘Wat wil je Niall?’ Vroeg ik harder. ‘Bedankt, Adam heeft het een en ander uitgelegd.’ Zei hij. Ik gromde, verdomme Adam. ‘Graag gedaan, je kan nu terug naar je verloofde en je vrienden.’’ Zei ik en wou langs hem naar buiten gaan maar hij hield me tegen. ‘Zayn.’ Fluisterde hij nogmaals en duwde me zachtjes tegen de muur en ik verdronk in zijn ogen. Hij wist dat hij dit met me deed. Hij wist het altijd al. Ik slikte en keek hem aan. ‘Niall laat me los.’ Zei ik zacht en keek hem aan. Hij staarde me aan maar liet me niet los. Ik slikte als hij dichterbij kwam maar hield mijn gezicht strak. Zijn lippen raakte kort de mijne, ik hield mijn lippen stijf op elkaar. Ik kneep mijn ogen samen. Zijn zachte lippen op de mijne, het voelde zo zo goed, maar het mocht niet. Ik duwde hem met een sterke duw van me af en keek hem verward aan, ik draaide me om en liep zo snel ik kon weg van hem, weg van de club.
Ik ging door mijn haren en ging mijn kamer in. Ik gooide mijn zak neer en liep naar de badkamer en gooide mijn kleren in de wasmand en stapte in de douche. Het warme water liep over mijn lichaam en ik glimlachte kort en raakte mijn lippen aan. Ik fronste en liet mijn handen naast mijn zij hangen en begon dan mijn haren te wassen.
Ik wandelde uit de douche en droogde me af en deed mijn haar in een handdoek. Ik deed een propere boxer aan en een jogging met daarboven een shirt. Ik deed mijn handdoek van mijn haar kamde mijn haren en plofte neer op mijn bed. Ik pakte de verband kist en begon mijn handen in te smeren en ook mijn lip probeerde ik wat te verzorgen.
(2 uur later)
Ik keek op de klok en merkte dat het al elf uur s’avonds was. Ik had honger gekregen dus ik pakte mijn telefoon en de pizza flyer en bekeek het, de deur ging open en ik keek op en zag Liam binnenkomen en ik knikte kort naar hem. Sophia kwam ook binnen en ik grinnikte omdat ze waarschijnlijk dacht dat ik al sliep. ‘Hoi.’ Zei ik. Ze schrok en keek me aan. ‘Willen jullie misschien ook pizza?’ Vroeg ik. ‘Ja dat mag.’ Zei Liam en Sophia knikte ook. Ik gaf hen het papiertje en wachtte tot ze zeiden wat ze moesten hebben en ik bestelde drie pizza’s.
‘Zayn bedankt wat je voor ons gedaan hebt.’ Zei Sophia. Ik keek haar aan.
‘Het is oké Sophia.’ Zei ik haar eerlijk.
We zaten in stilte en na een halfuur kwamen de pizza’s, ik betaalde ondanks dat Liam wou betalen. Ik gaf ze hun pizza’s en begon zelf hongerig aan de mijne. Ik kreunde zacht van de heerlijke smaak en de twee keken me aan en ik fronste en begon dan te lachen ook zij begonnen te lachen. Ik had in een lange tijd niet meer zo gelachen. Ik stopte en begon dan verder te eten.
‘Zayn, zijn we cool?’ Vroeg Liam. Ik keek hem aan en slikte. Wat moest ik zeggen. Ik zuchtte en keek hem aan. ‘Ja we zijn cool.’ Zei ik ‘Maar als je me ooit nog laat stikken kan je het vergeten.’ Zei ik en keek hem boos en waarschuwend aan. Hij knikte en glimlachte. Ik knikte en at verder tot het op was.

Na een uur ging Sophia weg en ik zuchtte en geeuwde, nu was ik best moe. Ik keek Liam aan die uit de badkamer kwam. ‘Zayn, het spijt me enorm.’ Zei hij. Liam was een echte softie ondanks zijn uiterlijk. ‘Het is goed Liam, no hard feelings.’ Zei ik tegen hem. Hij knikte. ‘En bij de rest?’ Vroeg hij. ‘Laten we daar niet over praten.’ Zei ik hem. Hij knikte, hij wou me waarschijnlijk niet pushen. ‘Ik ben blij dat we terug praten.’ Zei hij. Ik knikte. ‘Ik ook Liam.’ Zei ik en geeuwde. ‘Ga nu maar slapen.’ Zei ik. ‘Morgen heb je een wedstrijd.’ Zei ik en draaide me om en viel in slaap. ‘Slaapwel.’ Hoorde ik hem nog zeggen en ik glimlachte kort.

Reacties (2)

 • FollowYourDream

  Ieeeeee
  Eindelijk nog eens een hoofdstuk! Wat geniet ik hiervan seg!
  Wauw! Jullie schrijven nog steeds ontzettend mooi! En wat een verhaal! Wat hou ik er toch zoveel van!
  Dankjewel om dit te schrijven meiden!

  Xxx

  3 jaar geleden
 • Writex83

  Yay, nog de 1e reactie. ;p

  Zayn, juich niet te vroeg. Je denkt dat de anderen je nu met rust laten maar dat moet nog blijken.
  Denk niet te makkelijk. Hopelijk blijven ze weg, dat verdien je wel.

  En Niall moet ophouden spelletjes te spelen. Nu wilt hij Zayn laten weten dat hij wel geïnteresseerd is
  terwijl hij een "verloofde" heeft. Stop met zijn hart te spelen!!!

  Zo fijn dat er nog hoofdstukken zijn.:D

  Love you (both)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen