"Hé Lou, ben je klaar om te vertrekken?" vroeg ik terwijl ik zijn hand vast nam. Hij liet zich door me overeind trekken van het bed en keek me vragend aan "ik weet nog steeds niet wat je van plan bent".
"Vanavond is er een drive-in bioscoop in het centrum van het dorp"
Louis trok zijn wenkbrauw op "maar we hebben niet eens een auto. We gaan daar toch niet als een paar malloten er tussen zitten... op de grond?"
Ik begon te lachen, gezien ik het voor me zag. "Wie zegt dat we geen auto hebben?" zei ik mysterieus. Louis grijnsde "oh god, ik ben benieuwd wat je nu gedaan hebt".
Ik wenkte dat hij mee moest komen. Louis leek me met plezier te willen volgens. In plaats van dat hij enkel mijn hand vast hield, klampte hij zich nu vast aan mijn bovenarm. Het was best lief en zeker ook lekker warm. Het zorgde er voor dat ik me gewenst voelde.
Eenmaal buiten aan gekomen kwam de cabrio die ik geregeld had er net aan gereden. Er stapte een nette kerel in pak uit "uw auto is gearriveerd, meneer Styles" sprak hij me aan. Ik knikte tevreden "dank u wel".
Ik nam de sleutels aan van de bestuurder en liep vervolgens naar het passagiersportier. Netjes hield ik het portier open voor Louis, waarna hij met een grijns in stapte.
"Damn, Harry" bracht hij uit terwijl ik naar de bestuurderskant liep. Ik glimlachte tevreden en stapte toen ook in, om vervolgens de sleutel om te draaiden in het slot. De motor sloeg aan en rustig aan reed in van de oprijlaan van het hotel af. Ik legde mijn hand op Louis' bovenbeen en kneep er zachtjes in. Louis' warme hand ging over de mijne, waarna hij zijn vingers tussen de mijne haakte. Ik ging met mijn duim over de binnenkant van zijn been terwijl ik me op de weg concentreerde. De wind blies een zacht briesje door mijn haar. Mijn hand gleed ietwat naar boven op Louis' bovenbeen. Louis begon te gniffelen maar zei niets. Ik verplaatste mijn hand nog een beetje meer naar de binnenkant van zijn been en streek er zachtjes over. Ik was niet van plan om hem hier ordinair naar de onderbroek te grijpen, maar ik kon al merken dat dit genoeg los maakte. Louis ging ietwat onhandig anders zitten en liet zich wat onderuit zakken terwijl hij zijn blik strak op de weg gericht hield. Hij beet zichtbaar op zijn lip en hield een glimlach tegen.
Toen ik eenmaal het terrein op draaide met de auto, bleek het drukker te zijn dan gedacht. Terwijl ik mijn hand nog steeds op Louis liet rusten, zocht ik rustig naar een plekje om te parkeren. Ik wenkte naar Louis dat hij mee op de achterbank moest gaan zitten. Toen hij eenmaal was gaan zitten, nam ik de fles champagne die ik geregeld had er bij. Ik nam nog twee glazen er bij en schonk toen voor ons beide een glas vol. Louis leek onder de indruk zodra hij het glas van me aan nam. Het kleed dat tevens in de auto klaar lag, spreidde ik uit over onze benen. Louis keek me glimlachend aan. Ik trok mijn wenkbrauw op. Hij deed hetzelfde.
"Blijf je daar zitten?" vroeg ik nieuwsgierig. Ik klopte naast me. Louis grijnsde breed en schoof dicht tegen me aan, waarna hij zijn hoofd tegen mijn borst legde. Ik ging met mijn vinger over zijn bovenarm terwijl ik keek naar de reclames op het grote scherm. De film kon ieder moment beginnen.
"Welke film draait er eigenlijk?" vroeg Louis plotseling.
"High school musical" reageerde ik, alsof het de meest normale zaak van de wereld was.
Louis begon te lachen "wauw, dat had ik dan weer niet verwacht".
Ik haalde mijn schouders op "ik kan er niets aan doen dat we net hier zijn op de kinderavond".
Louis begon nog harder te lachen "romantisch gebaar Harry, ik waardeer het enorm". Ik trok hem nog wat dichter tegen me aan en ging met mijn vingers door zijn haar "daar doe ik het voor".

Reacties (3)

 • Qualantinos

  @ paardenvriend: nee er is nog niks officieel bevestigd (;

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Die twee hebben nog niks officeel toch.xD
  Het werd wel tijd. haha.
  Ze zijn beide gewoon verliefd.:)

  K
  U
  D
  O

  4 jaar geleden
 • Smexy

  I love High School Musical.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen