Foto bij Chapter 133.1 ||

Theo Walcott


Nadieh vloog me meteen rond mijn hals toen ik in de spelerslounge verscheen. 'Awww my poor baby, I'm sorry you didn't win!' troostte ze me.
Ik gaf haar een kus en glimlachte een beetje geforceerd naar haar. Niet dat ik haar woorden niet waardeerde, maar het was gewoon moeilijk om vrolijk te doen na een nederlaag.
'Next game will be better, I'm sure,' verzekerde ze me met zo'n stralende glimlach dat ik haar direct geloofde.
Anne verscheen even later bij ons, maar ze zag er nogal afwezig en beroerd uit.
Nadieh merkte het ook op. 'Is everything okay? You look like you've been crying... Is it Alexis?'
'I don't wanna talk about him,' mompelde ze en keek ons toen met een vragende blik aan. 'Do you wanna go out tonight? I could really use some distraction so please don't tell me you two are going on a romantic date again.'
Nadieh keek me even aan en wendde zich toen weer tot haar zus nadat ik instemmend had geknikt.
'No, we'd definitely like to go clubbing. It feels like it's been too long anyway, well, at least for me.'
'Great! I'll ask Alex and Carl if they wanna come too,' zei Anne toen.
Nadieh keek haar nog even na. 'You know, she doesn't wanna show it but I can see that she finds it hard to get over Alexis,' zuchtte ze.
'Luckily she has a fantastic sister who takes care of her,' knipoogde ik.
'Awww, you're such a charmer, aren't you?' lachte ze en kuste zacht mijn lippen.


Anne Ramsey


Ik bracht nog wat meer eyeliner aan en was toen tevreden met mijn make-up look. Ik kon niet wachten om uit te gaan vanavond. Hoe sneller ik Alexis kon vergeten, hoe beter. Ik kon nog steeds niet geloven hoe verschrikkelijk onbeschoft hij tegen me was. Het had me echt veel pijn gedaan en ik begon zelfs te denken dat hij misschien nooit echt van me had gehouden. In ieder geval was ik hélemaal klaar met hem.
Toen we met ons groepje in de club waren en een VIP-tafeltje kregen, bestelde ik meteen shotjes. Ik goot de alcohol zo naar binnen waarna alles lichter in mijn hoofd werd. Precies wat ik nodig had.
'You wanna dance?' riep ik in Alex' oor nadat Theo en Nadieh ook richting de dansvloer waren verdwenen.
Hij keek verrast op. 'I thought you didn't dance! Besides, what will your boyfriend think of that?!'
Ik haalde luchtig mijn schouders op en toonde hem mijn liefste glimlach. 'I have no idea who you mean! Come!'
Ik sprong energiek op en neer op de muziek tot op het punt dat Alex zelfs niet kon volgen en zei dat hij iets te drinken ging halen. Lekker saai.
Ik baande me een weg door de menigte en observeerde de club. Misschien was er nog iemand met wie ik lol kon hebben.
Mijn oog viel plots op twee gasten die iets leken te verhandelen. Omdat ik zelf in het circuit had gezeten, kon meteen afleiden dat het dealers waren.
Nieuwsgierig hield ik ze in de gaten en verlangde stiekem naar die roes die je kreeg als je high werd. Het was haast sterker dan mezelf. Dan had Alexis toch nog gelijk over mijn drugsproblemen. Fuck hem. Waarom zou ik me voor hem inhouden? Waarom zou ik me voor wie dan ook inhouden?
'What do you have and how much?' vroeg ik toen ik de gasten benaderd had.
Ze wisten onmiddellijk wat ik bedoelde en vertelden me in codetaal over hun assortiment dat voornamelijk uit typische party drugs bestond.
Uiteindelijk hadden we een deal. Ik verstopte het zakje witte poeder als een pro in mijn broekzak en liep naar de toiletten. Gelukkig was het niet druk in de damestoiletten en de meiden die er stonden, waren ofwel te druk met hun make-up bezig ofwel te dronken om op mij te letten. Ik liep naar de verste wastafel en draaide me met m'n rug naar de deur zodat niemand zag waar ik mee bezig was. Met een opgewonden glimlachje om mijn lippen strooide ik de coke uit. Ik merkte dat mijn handen beefden toen ik een lijntje maakte om op te snuiven. Dit was al zo lang geleden, maar ik wist nog precies hoe het moest.
Ik was zodanig in mijn eigen wereldje dat ik me een breuk schrok toen ik een bekende stem achter me hoorde.
'ANNE?! What the hell are you doing?!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen