Hoewel Louis mijn filmkeuze niet erg serieus kon nemen, hadden we toch genoeg plezier gehad tijdens de filmavond. Tijdens de rit naar het hotel had ik het dak weer gesloten, gezien het toch wel ietwat koud begon te worden. Ik had de autoradio luider gezet en zong samen met Louis luidkeels mee met Mr. Brightside van The Killers. Het voelde goed om eens zo luid mee te zingen en zo mijn frustraties te uiten. Louis leek het allemaal wel best te vinden en deed gewoon vrolijk mee. Toen ik eenmaal een uithaal zong, begon Louis te lachen. "zo, jij gooit er heel wat passie in" zei hij grinnikend.
Ik grinnikte "sorry, ik stop al".
Louis schudde zijn hoofd "Harry, je zangstem klinkt helemaal niet slecht. Misschien moet je er eens iets mee doen".
Ik keek hem verbaasd aan. Ik had deze informatie nog nooit eerder gehoord. Het was dan ook niet alsof ik voor iedereen een liedje zong. Sterker nog, volgens mij had niemand me ooit horen zingen. Met uitzondering van Jessica natuurlijk. Ik kon dan ook niet stil zijn zodra ik onder de douche stond.
"Ik kan aan je merken dat je dat nog nooit eerder te horen gekregen hebt" concludeerde Louis.
Ik schudde mijn hoofd "dat heeft Jessica nog nooit gezegd zodra ik uit de douche kwam". Louis begon te lachen "die verklaarde je vast voor gek".
Ik knikte lachend en reed toen de oprijlaan van het hotel op. Ik plaatste de auto netjes op de parkeerplaats en stapte vervolgens uit. Ik liep richting de passagierskant en hield voor Louis netjes het portier open. Louis stapte uit de auto en stapte aan de kant zodat ik het portier weer kon sluiten. Vervolgens liep ik naar Louis toe en gaf hem een klap op zijn kont voordat ik mijn arm om zijn middel sloeg. Louis gniffelde zachtjes "iemand is hier helemaal in de stemming gekomen door high school musical".
Ik likte mijn lippen en grijnsde "ik kan niet zeggen dat het daar specifiek door komt".
"Ik moet zeggen dat ik in eerste instantie niet dacht dat je serieus was toen je zei welke film er zou draaien" gaf Louis toe.
Ik keek hem aan "ziet dit gezicht er uit alsof het zou liegen?"
Louis schoot al vrij snel in de lach "ja".
Ik keek hem zielig aan en maakte vervolgens de hotelkamer deur open. "Nu heb je me toch wel gekwetst hoor" zei ik gemaakt dramatisch, om vervolgens mijn schoenen uit te schoppen en daarna volledig onder de dekens te kruipen. Ik hoorde Louis grinniken en al snel voelde ik de dekens bewegen en kroop hij er merkbaar ook onder. Ik voelde zijn warme handen over mijn lichaam gaan "hoe kan ik het goed maken Harry?" vroeg hij ook met een ietwat zielige ondertoon.
"Ik weet het niet hoor Lou" zei ik ietwat twijfelend. Ik draaide mijn rug naar hem toe en wachtte totdat hij me op de een of andere manier terug wou winnen.
"zeker weten?" klonk zijn stem weer, terwijl hij mijn haren weg haalde en vervolgens zijn lippen in mijn nek plaatste. Ik sloot mijn ogen en beet op mijn lip terwijl me een zachte zucht ontsnapte. "hm-hm" mompelde ik zachtjes.
"Oké, dan zal ik je wel met rust laten" zei hij uiteindelijk, waarna hij zich met de rug naar me toe rolde en niets meer zei. Ik liet dat een hele tijd zo. Ik had me op mijn rug gedraaid en staarde vervolgens een tijdje naar Louis, die rustig op zijn zij lag. Wat hij aan het doen was wist ik niet, maar ik was er zo goed als zeker van dat hij zijn ogen gesloten had. Ik had eigenlijk gewoon toe moeten geven. Ik was hem dan ook maar aan het plagen en hij mij volgens mij pok wel, maar nu had ik er spijt van gekregen dat ik niet toegegeven had aan zijn versierpogingen. Misschien was het niet te laat? Ik schoof naar hem toe en sloeg mijn arm om zijn middel, om vervolgens een kusje op zijn wang te drukken. Zijn ogen gingen weer open "Eindelijk, je bent net op tijd" zei hij ietwat suf, waarna hij zijn lippen op de mijne drukte.

Reacties (4)

 • Qualantinos

  @Smexy: dat vind ik dus ook leuker en veel realistischer! het moet wel gezellig blijven natuurlijk met een grapje op zijn tijd. Thank you (:

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Ik vind dit echt geniaal, ik vind het prettig als er onserieuze dingen voor komen, want dat is in het echte leven ook zo. Het is prachtig.

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: oh ik heb eigenlijk geen idee of hij een fan is, dacht neem een random film hahaha
  Maar goed, inderdaad even wat lekker onserieus tussendoor, anders word het zo eentonig he (;

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Ze zijn zo cute! Louis is toch een grote hsm fan? Vond het wel een plot twist hoorxDcoole dingen doen en dan WE'RE ALL IN THIS TOGETHER!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen