Ik werd wakker gemaakt door de wekker die ik zelf gezet had de voorgaande avond. We hadden besloten op tijd op te staan en te ontbijten, om vervolgens het vliegtuig terug naar New York te nemen. Louis leek zich niet erg veel aan te trekken van de wekker en liet enkel een zachte kreun horen. Ik zette de wekker uit en sloeg mijn armen dichter om Louis heen, die op mijn borst lag met zijn hoofd. Ik ging met mijn handen door zijn haar en drukte een kusje op zijn kruin.
"volgens mij zijn we beide niet zo goed in vroeg op staan, of wel soms?" concludeerde ik. Ik kreeg geen enkele reactie. Mijn blik dwaalde naar Louis. De rustige ademhaling en de gesloten ogen zeiden genoeg. Ik gniffelde zachtjes. "Dat klopt Harry" gaf ik zelf maar als antwoord.
Ik besloot nog zo'n 5 minuutjes te blijven liggen en rustig wakker te worden. Toen deze tijd eenmaal verstreken was, deed ik wederom een poging om Louis wakker te krijgen.
Terwijl ik zijn naam herhaaldelijk zei, schudde ik hem zachtjes op en neer. Het duurde even voordat hij langzaam overeind kwam en me suf aan keek. Ik kreeg spontaan een grijns op mijn gezicht van dat aanzicht. Zijn haar stond alle kanten uit en zijn gezicht maakte duidelijk dat hij maar half ontwaakt was uit een diepe slaap. Zijn lippen vormde zich langzaam tot een glimlach "lach je me nu uit?"
Ik schudde mijn hoofd en ging met mijn hand door zijn haar "nee hoor, ik lach je toe".
Louis rekte zich uit "ik mag toch hopen dat het ontbijt lekker is vandaag, als ik zo vroeg op moet staan". Ik knikte "vast wel". Ik kwam ook langzaam ietwat overeind "ik denk wel dat ik eerst nog even snel ga douchen".
"Ah shit, dat wou ik ook net gaan doen" zuchtte Louis.
Ik zuchtte diep "met pijn in mijn hart moet ik zeggen dat er dan maar één optie op zit".
"Hè shit Harry, moeten we weer eens samen douchen?"
"Het moest niet mogen" zei ik sarcastisch, waarna ik uit bed stapte en Louis in mijn armen nam. Louis begon te lachen maar leek het best te vinden. Ik zette hem in de badkamer weer op zijn benen en draaide vervolgens de douchekraan aan. Zodra ik uit mijn boxer gestapt was en Louis hetzelfde gedaan had, trok ik hem mee de douchecabine in, om vervolgens mijn handen tegen de muur aan weerskanten van hem te zetten en hem te zoenen. Louis legde zijn handen op mijn heupen en trok mijn lichaam dichter tegen het zijne.
"tot dusver voor douchen" mompelde Louis tegen mijn lippen.
"Dacht je nou echt dat we enkel zouden douchen?" vroeg ik zacht gniffelend. Louis maakte een afkeurend geluid en zette de kus voort. Ik zette mijn handen onder zijn kont, waarna hij zijn benen om mijn middel sloeg. Ik liet hem tegen de muur leunen voor steun terwijl ik hem nog steeds uitgebreid zoende. Ik voelde zijn natte lichaam tegen het mijne schuren terwijl we bezig waren. Terwijl mijn ademhaling ietwat verzwaarde, ging Louis met zijn handen over mijn natte lichaam. Ik beet op mijn lip en staarde naar beneden terwijl Louis rustig over mijn lichaam wreef. Ik zette hem al snel weer neer en en draaide hem met zijn rug naar me toe, om hem vervolgens een dwaalspoor van kusjes over het midden van zijn rug naar beneden te geven. Mijn handen dwaalde gretig over zijn kont en bovenbenen.
"High-" begon Louis hijgend.
"Ach Lou, stop met je High School Musical en take me" onderbrak ik hem. Louis draaide zich om drukte mij vervolgens tegen de andere muur. Ik beet op mijn lip en draaide me om. Louis drukte een kusje in mijn nek en stootte vervolgens naar binnen met zijn erectie. Ik sloot van genot mijn ogen en liet het warme water over mijn lichaam stromen terwijl Louis een ritme probeerde te vinden. Een grijns vormde zich op mijn gezicht. Dit was pas goed wakker worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen