Het was vroeg in de middag toen het vliegtuig weer in New York geland was. Louis en ik waren beide niet in de meest spraakzame en enthousiaste toestand. Reizen was dan ook wel iets waar je wat suf van werd. We hadden wel even genoeg samen gedaan.
"Zal ik je op het campus af zetten?" stelde ik Louis voor zodra we in de auto zaten. Louis knikte "dat is goed, dank je wel".
Ik knikte "geen moeite". Terwijl ik rustig de parkeergarage uit reed en de drukke straat toen op stuurde, zette ik de autoradio zachtjes aan. Ik neuriede zachtjes mee terwijl mijn blik op de weg gericht bleef. Het leek een hele tijd te duren voordat we op het campus aan kwamen, hoewel het niet erg lang rijden was.
Ik had de auto netjes geparkeerd en was met Louis mee gelopen naar de kamer, er van uit gaande dat er niemand aanwezig zou zijn. Toen we eenmaal daar aan kwamen leek het tegendeel waar te zijn. Niet alleen Jamie was aanwezig; er was ook nog een andere kerel. Ik herkende hem heel vaag nog van die keer dat ik Louis gevolgd was naar de uitgaansgelegenheid. Ik kon er echter geen naam aan koppelen.
"Hé daar heb je onze vakantieganger" reageerde Jamie gelijk. Louis leek het ongemakkelijk weg te lachen.
Ik wist mezelf niet zo goed een houding te geven. Moest ik gaan? "Oh Harry, dit is Dave" zei Louis op een gegeven moment terwijl hij de andere jongen aanwees. De jongen stak netjes zijn hand op, waar ik ook maar op reageerde met een droge "hey".
"Ik was al bijna bang dat je het feest van dinsdag zou missen" vertelde Jamie. Dave knikte gelijk, alsof het zo'n geweldig feest was.
"Daar over gesproken: ik mag vast wel een introducé meenemen, toch?" vroeg Louis vervolgens. Jamie haalde zijn schouders op "Ik kan me niet voorstellen dat Patrick daar echt een probleem van maakt".
Louis draaide zich naar mij toe "is dat ook weer geregeld". Ik knikte bevestigend. "Nou, dan zal ik ook maar eens naar huis gaan" opperde ik. Louis knikte en gaf me een omhelzing bij wijze van afscheid. Ik had meer verwacht, maar ik wist niet tot in hoeverre hij uit de kast gekomen was. Ik wou het dan ook niet ongemakkelijker voor hem maken dan nodig was.
"Dan zie ik je dinsdag, denk ik?" zei ik maar. Louis knikte 'waarschijnlijk wel. Kom je eerst hier naartoe?"
Ik knikte, dat is goed, tot dinsdag". Subtiel liet ik mijn hand over zijn heup glijden, om vervolgens weg te lopen. Op een traag tempo liep ik het gebouw door, totdat ik buiten bij de auto uit kwam. Ik had wel even behoefte aan de rust. Het was niet dat Louis geen leuk gezelschap had, maar iedereen had wel zo'n moment dat je liever even alleen was.
Ik zocht dan wel naar iemand die de leegte opvulde; ik had zo nu en dan ook even tijd voor mezelf nodig.
Toen ik eenmaal thuis aan kwam was ook dat een verloren zaak, gezien ik Jessica al in de woonkamer tegen kwam.
"Hallo meneer Styles, hoe was het weekendje weg?"
"Leuk, ik heb een huis gekocht. Maar ik ben nu wel echt doodop" gaf ik toe. Ze knikte "dat vind ik niet heel vreemd. Louis is ook mee gegaan naar Florida, of niet soms?"
Ik knikte en rekte me uit, waarna ik mijn jas en schoenen uit trok en netjes bij de kapstok achter liet.
"Zolang het maar leuk was. Ik poets de keuken nog even" vertelde ze. Ik knikte bevestigend en slofte naar de bank, om me daar vervolgens te laten vallen. Terwijl ik luisterde naar het gestommel van Jessica een paar meter verderop, vielen mijn ogen al vrij snel dicht. Ik had echt even de rust nodig.

Reacties (2)

 • Smexy

  Dat was kinda awkward haha.
  They are still cute.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  "Leuk ik heb een huis gekocht.-"

  Hahah. Als of het niks is.xD
  Cute!!:)

  Louis is vermoeiend. Neehh oke. Wat ben ik nou allemaal weer aan het zeggen. Okey.
  Kudo!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen