Hebben jullie het nieuwe nummer van Harry al gehoord? Damn, echt goede muziek :o

Ik had eigenlijk gehoopt dat er niemand aanwezig was in de kamer. Ik had wel even behoefte aan rust. Helaas was de toestand met Jamie en Dave in de omgeving nooit rustig. Zoals ik wel kon verwachten, begon Dave me vragen te stellen over het weekend en natuurlijk over Harry. Er zat niet veel anders op dan eerlijk zijn. Als hij er nu niet achter kwam, dan was het dinsdag wel. Ik kon en mocht niet van Harry verwachten dat hij me de hele avond niet aan zou raken.
"Ik heb Harry leren kennen in een koffiecafé" besloot ik mee te beginnen. Het was complete onzin, maar dit was tevens hetgene dat ik Jamie wijs gemaakt had.
"En nu zijn jullie goede vrienden?" vroeg Dave verder. Dave was een stuk minder gemakkelijk om mee te praten over zulke dingen dan met Jamie. Ik wist dan ook echt niet hoe Dave dacht over homoseksualiteit. Van Jamie wist ik het ook niet echt, maar ik kende Jamie als een redelijk open-minded persoon. Dave echter was veel nuchterder en zei waar het op stond, zonder ook maar een blad voor de mond te nemen. Dat was niet altijd even handig of fijn om te horen.
"Harry en ik zijn meer dan vrienden" bracht ik na een tijdje onhandig uit.
Dave lachte "reispartners bedoel je?".
Ik schudde onhandig mijn hoofd. Het duurde even voordat hij het leek te begrijpen. Hij viel er stil van. Ik wist echt niet wat hij nu dacht. Het was niet zo dat zijn gezicht boekdelen sprak. Sterker nog; er was niets aan af te lezen.
"Oh, oké" zei hij uiteindelijk. Was dat positief? Ik bleef hem onhandig aan kijken. Jamie zag dat ik het er ietwat moeilijk mee had en gaf Dave een schouderklop "maar dat vinden we niet erg, toch Dave?"
"Nee natuurlijk niet, ik had het alleen niet aan zien komen" gaf Dave toe. Het voelde alsof een last van mijn schouders viel. Het was in ieder geval geen probleem.
"Hoe lang weet je al dat je gevoelens voor mannen hebt?" vroeg Dave uiteindelijk. Ik schudde mijn hoofd "ik heb voorheen nog nooit iets gevoeld voor een man".
"Die Harry moet wel heel speciaal zijn dan" gaf hij toe. Ik knikte bevestigend en nam vervolgens plaats op mijn eigen bed. Ik trok mijn jas uit en kreeg toen vreemde blikken op me gericht. Het duurde een tijdje voordat ik door had dat het om mijn I love Florida shirt ging. Ik grinnikte zacht "mooi toch?"
"Je bent nu al ingeburgerd" zei Jamie lachend. Ik knikte en ging uitgebreid liggen.
"Louis, je hebt wel echt heel veel gemist vrijdagavond" begon Dave vervolgens. Ik trok mijn wenkbrauw op "vertel".
"Nou, we zijn in de stad een aantal kroegen en discotheken afgegaan, maar in de laatste discotheek hadden we echt geluk. Ik spotte een groep leuke meiden en heb voor zowel Jamie als voor mezelf een meid geregeld. En ze was zo ontzettend mooi, je had haar echt moeten zien. Ze had van die lange blonde haren en een mooi strak jurkje. Ze had echt goddamn goede rondingen op de juiste plaatsen en was zeker niet vies van me. Ik weet zeker dat wanneer ze iets meer gedronken had, ze mee naar mijn huis gegaan was. Ik had haar zo graag eens een flinke beurt gegeven" ratelde Dave aan een stuk door. Het hele verhaal boeide me vrij weinig. Ik gaf er niet zo veel om, om meiden te versieren onder het uitgaan. Ook kon ik lastig zeggen dat ik mezelf in die situatie herkende, gezien Harry's prachtige mannelijke lichaam heel anders gevormd was dan dat van de meid van Dave. Gezien ik eigenlijk maar half op aan het letten was en Dave gewoon aan een stuk door ratelde, kon ik helaas niet voorkomen dat mijn ogen dicht vielen en ik langzaam in een zwart gat gezogen werd.

Reacties (4)

 • Smexy

  I love Sign Of The Times. Het nummer maakt me erg emotioneel, maar ik kan niet stoppen met luisteren.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Omggg Harry's lied!!!
  Ik had met iemand afgesproken om hem samen te luisteren (een internet vriendin).
  En toen eindelijk toen ik ook uit was gingen we samen luisteren. We hebben beide echt veel gehuild.xD
  Man man man man....

  KUDOOOOOOOOOOOOOOO

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: Jaaa echt schitterend! En dankjewel hahaha dat vind ik heel aardig:Dxx

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Damn dat nummer van harry! Schitterend! Dit verhaal ook hoor:)hahaha xx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen