Stil loopt een vrouw over het erf op bij een groot hoog schuin huis. Binnen hoor je allemaal gelach. Voorzichtig legt ze een baby van één voor de deur. Schichtig kijkt ze om zich heen. Ze legt er een briefje bij. Ze klopt op de deur en verdwijnselt.
De deur wordt open gedaan door een jongetje van een jaar of zes. "Percy wie is dat." roep een vrouw. "Mama Papa kom er ligt een baby voor de deur." roep Percy angstig. Meteen komt er een mollige vrouw aanlopen. "Arthur kom." roept een vrouw. "Wat is er Molly." zegt Arthur. "Kijk een baby." zeg Molly. "laat het liggen straks is het een valstrik." zegt Arthur streng. "Maar het is nog maar een baby en kijk er ligt een briefje bij." zegt Molly verontwaardigd. Ze stapt naar de baby toe en opent het briefje er staat op:

Dear Arthur en Molly Wemel,
Jullie kennen mij misschien wel.
Jullie moeten deze baby veilig houden.
Zodra ze elf is zal ze naar een toverschool gaan.
Lieve Molly en Arthur dit is verre familie van HEM.
ze heeft een sterkere kracht dan andere. Bescherm haar.
Als je dit leest ben ik waarschijnlijk al vermoord door ZIJN volgelingen.
Het ga je goed kleine Liv Merope Riddle.


"Ik waarschuw Perkamentus neem de baby mee naar binnen en leg haar maar bij Fred en George." zegt Arthur. Molly knikt en pakt de baby. Binnen vijf minuten horen ze een zachte 'plop' van buiten. "Dit is de baby Perkamentus en de brief." zeg Molly. Perkamentus leest de brief en kijkt naar de baby. "Bescherm deze baby goed zorg voor haar als je eigen kinderen." zeg Perkamentus op een strenge toon. "Wanneer mag ze het weten." vraagt Arthur. "Zodra ze acht jaar is dan beginnen waarschijnlijk ook haar sterkere krachten zich te tonen." mompelt Perkamentus meer tegen zichzelf. Het Wemel echtpaar knikt. Perkamentus verdwijnt weer met een zachte 'plop'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen