Ik was al aan mijn zoveelste potje beerpong begonnen met Jamie en Dave. Harry had ik al een hele tijd niet meer gezien. Zowel Jamie en Dave als ik hadden al een aantal biertjes gehad en ik kon niet meer zeggen dat ik me nuchter voor kon doen. Ik voelde het effect van de alcohol wel een beetje. Het feit dat Dave en zijn partner beide niet slecht waren in het balletje in de beker gooien, maakte het voor Jamie en mij niet beter. Ik moest behoorlijk door drinken. Toen ik op een gegeven moment met een behoorlijke kracht achterover getrokken werd en moeite moest doen om mijn evenwicht nog te behouden, schrok ik wel.
"Louu" bracht Harry enthousiast uit. Hij had zelf ook een red cup vast. Ik nam de beker over en rook er aan. Dat was geen bier, dat was vodka. Het was dan ook wel aan Harry te merken dat hij sterke drank gedronken had. Nou ja, het was zeker iets wat een student zou doen.
"Harry" bracht ik ook enthousiast uit. "Waar ben je geweest?" vroeg ik vervolgens.
In plaats van dat ik fatsoenlijk antwoord kreeg, zette Harry gewoon zijn lippen op de mijne. Ik had echt geen zin om er tegen in verweer te komen. Het was vast een beetje een schok voor een aantal mensen in de ruimte, maar de alcohol in mijn lichaam moedigde me aan om de kus voort te zetten. Het was een zeer gepassioneerde kus. Een kus die duidelijk maakte dat Harry veel verder wou gaan dan kussen. Helaas was ik daar dan weer niet voor in. Toen ik uiteindelijk zijn lippen los liet en hem aan keek, viel me de afwezige blik op. Ik had Harry volgens mij nog nooit echt dronken gezien. Het begon er nu onderhand wel op te lijken dat hij dronken werd vanavond.
Harry zei dat ik mee moest komen en trok me vervolgens mee een of ander verlaten gangetje in, om me daar weer te zoenen. Zijn handen dwaalde onder mijn shirt over mijn bovenlichaam. Ik proefde de vodka op zijn lippen. Ik was wederom degene die de kus onderbrak, gezien Harry veel verder wou gaan.
"Waar was je nou?" vroeg ik nogmaals. Harry keek me glimlachend aan en haalde zijn schouders op "maakt het iets uit?"
Ik glimlachte ook maar en schudde mijn hoofd. Ik had geen zin om hem met onnodige vragen te confronteren.
"Kom mee naar buiten" stelde ik voor, waarna ik hem eens mee trok aan zijn pols. Harry leek het allemaal wel best te vinden en volgde me naar buiten. Toen we eenmaal daar waren en Harry nippend aan zijn red cup om zich heen staarde, betrok zijn gezicht wederom.
"Kunnen we niet ergens anders heen gaan?" vroeg hij ietwat zeurderig. Ik keek hem fronsend aan "is er wat mis?"
Harry schudde zijn hoofd "het is binnen gewoon leuker". Wederom werd ik mee gezeuld naar een andere plek.
Toen we uiteindelijk weer in de buurt van Jamie en Dave stonden, kwam Jamie al snel bij ons staan. "Dus tortelduifjes, wat zijn jullie nu eigenlijk van elkaar?"
Ik keek Harry vragend aan "wat zijn we?"
Het was een vraag die ik al lang wilde stellen maar waar ik voorheen eigenlijk nooit het lef voor had gehad. Harry keek om zich heen alsof hij op zijn hoede was en haalde zijn schouders op zodra hij me aan keek.
"Goede vrienden?" vroeg hij fronsend.
"Goede vrienden?" herhaalde ik, alsof ik hem niet goed verstaan had.
Harry knikte "ja, toch?"
"Dus dat is alles wat ik voor je beteken? Een vriend?"
"L-Lou-" bracht Harry onhandig uit.
"Nee, als dat alles is wat ik in jouw ogen ben.. Dan is dit bij deze afgelopen" siste ik gefrustreerd, waarna ik met grote passen naar de voordeur beende, om deze vervolgens met nogal wat geweld achter me dicht te trekken. Ik liep op een versnelde pas terug naar het campus. Vrienden? Ik liet me niet zo gebruiken. Het voelde zo echt allemaal en nu bleek het één grote leugen.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Buh Harry. Jij bent lekker onhandig bezig zeg....
  Kijk nou weet je hebt gedaan.

  Hup achter hem aan. Maak het goed!

  2 jaar geleden
 • Smexy

  Good job Harry, perfectly done! NOT...

  2 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  "Smacks harry in the face" dont hurt my baby you fool

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen