Mijn telefoon bleef maar trillen en iedere keer dat ik op de display keek, zag ik dat het Harry of Jamie was. Ik had in geen zin in beide. Ik wou helemaal niets meer. Ik was er net achter gekomen dat de afgelopen weken gewoon te mooi om waar te zijn waren en dat ik 'gewoon een vriend' voor Harry was. Gefrustreerd veegde ik enkele tranen van mijn gezicht.
Ik was sneller aan gekomen op het campus dan ik voor mogelijk gehouden had. Met een behoorlijke snelheid wist ik naar de slaapkamer van Jamie en mij te gaan en sloot me toen daar op. Gezien de telefoon al voor de zoveelste keer begon te zoemen, besloot ik deze gewoon uit te schakelen. Ik stapte uit mijn kleding en kroop toen, met mijn boxer nog aan, onder de dekens. De tranen kwamen nu allemaal tegelijkertijd. Mijn ademhaling versnelde en met moeite kon ik deze nog onder controle houden. Mijn gezicht werd overspoeld door tranen. Ik had geen zin meer om iets tegen te houden, het moest er gewoon uit.
Ik hoorde een deur open gaan en kroop vervolgens nog wat verder onder de dekens, terwijl ik me probeerde stil te houden.
"Lou?" klonk een zachte stem. Ik moest maar doen alsof ik sliep. Ik wou niet praten. Ik wou er echt niet over praten. Ik hoorde wat voetstappen en het andere bed toen kraken. Ik huilde in stilte, zo lang totdat de vermoeidheid het over nam en de duisternis me kwam halen.

Toen ik eenmaal weer ontwaakte uit mijn lichte slaap, sliep Jamie ook overduidelijk. Ik kwam langzaam ietwat onder de dekens uit en liet mijn blik door de vrijwel donkere ruimte dwalen. Ik moest naar het toilet. Voorzichtig stond ik op en liep ik richting de gezamenlijke badkamer aan het einde van de gang. In de rest van het studentenhuis was het ook rustig. Her en der liep een verdwaalde student, maar dat was het dan ook wel. Nadat ik rustig aan naar de wc geweest was zat er niet veel anders op dan terug naar bed gaan. Ik sloot voorzichtig de deur weer en liet mijn blik toen dwalen naar de telefoon op mijn nachtkastje. Ergens was ik wel benieuwd of Harry nog iets gestuurd had. Was hij boos op me? Voelde hij zich schuldig? Ik had werkelijk geen idee.
"Lou?" klonk het ineens. Ik keek geschrokken naar Jamie, die me loom aan staarde.
"hmm?" vroeg ik ietwat hees. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik had inmiddels de staat van zijn bereikt waar ik de behoefte niet meer had om te huilen, maar me gewoon ietwat verlamd voelde. Tenminste, dat dacht ik.
"what happened?" vroeg hij zacht. Ik nam met een zucht plaats op mijn eigen bedrand en haalde mijn schouders op "hij houd niet van me".
Jamie trok zijn wenkbrauw op "ik volgde het gesprek niet helemaal en ineens zie ik jou boos weg lopen en Harry er ietwat verloren bij staan. Wat gebeurde er?"
"Jij vroeg hoe we over elkaar dachten en ik vind hem echt leuk, maar hij ziet mij blijkbaar gewoon als een goede vriend" bracht ik onhandig uit, waarna ik wederom in tranen uit barstte. Nu was ik uit de kast gekomen, maar degene waarvoor ik het deed had me in de steek gelaten. Hoe kon iemand zo lief tegen een ander doen en vervolgens geen gevoelens voor diegene hebben? Harry was zo ontzettend flirterig geweest en leek zo verliefd. Het was zo raar. Ik snapte er helemaal niets meer van. Het deed pijn, heel veel pijn.
"En hij heeft je altijd het gevoel gegeven alsof je veel meer voor hem betekende?"
Ik beet op mijn lip en knikte snikkend. Of het nu normaal was om te huilen tegenover je mannelijke vrienden of niet, dat boeide me momenteel niet. Ik had me nog nooit zo rot gevoeld nadat iemand het af had laten weten.
"Hij keek behoorlijk overdonderd" vertelde Jamie. Ik keek hem vragend aan. Dit was dan wel weer iets wat ik graag te weten kwam.
"Hoe bedoel je?"
"Nou ja, hij wist zichtbaar niet zo goed wat hij er mee moest en zag het zichtbaar niet aan komen dat jij zo zou reageren. Heeft hij je nog een bericht gestuurd?"
Ik haalde mijn schouders op "ik heb mijn telefoon uit gezet, maar de neiging om te kijken is enorm groot".
Jamie zuchtte "dat moet je zelf weten, daar moet je je natuurlijk wel goed bij voelen". Ik besloot me gewoon niets aan te trekken van al mijn gevoelens. Ik graaide naar de telefoon en hield mijn vinger op de aan-knop. De display lichtte op.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Hij heeft sws berichtjes van Harry! Daar ben ik bijna zeker van!!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  My baby.. huggie time! Ik hoop ook dat dit snel goed komt! Lets go oooonnnn with the storryyy

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Ik hoop zo erg dat dit snel opgelost word.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen