Ik had verscheidene berichten van Harry. In eerste instantie natuurlijk een paar verbaasde berichten en een paar keer de vraag of ik de telefoon gewoon op wou pakken. Tevens had ik 16 gemiste oproepen van Harry en nog 5 van Jamie. Het laatste bericht eindigde ietwat sip met dat hij wel ging proberen te slapen en wachtte op een antwoord van me. Net op dat moment begon de telefoon wederom te zoemen. Ik moest zeggen dat ik me er van schrok.
"Is dat Harry?" vroeg Jamie nog. Ik knikte naar hem. Ik had echt geen zin in met hem te praten. Ik had niet eens zin in de moeite nemen om te reageren op zijn berichten. Niemand had het recht om me op deze manier te bespelen, zelfs Harry niet.

De dagen daarna waren niet veel anders verlopen. Ik kon me slecht concentreren op de lessen en daar leden mijn schoolprestaties behoorlijk onder. Harry had me nog herhaaldelijk gebeld en stuurde allemaal berichten over of ik wou praten. Ik wou echt niet praten. Hij kon gewoon oprotten. Het was gedaan voor mij. Ik wilde niet friends with benefits zijn. Ik had werkelijk gevoelens voor hem en hij liet me gewoon zo vallen. Het verbaasde me oprecht dat hij nog niet simpelweg langs was gekomen op het campus. Misschien snapte hij nog wel dat dat een overschrijding van privacy was. Het was maar goed ook. Ik wou niet dat hij zag dat ik jankte om hem. Ik wist dan ook niet hoe ik zou reageren zodra ik hem zag. Was het een overdosis aan tranen die over mijn wangen gingen lopen, of wist ik helemaal niet wat ik moest zeggen? Zou ik gaan schelden? Zou ik gaan schreeuwen? Wat moesten de rest van de studenten wel niet denken?
Het weekend was tevens nogal saai op deze manier. Jamie en Dave wouden graag dat ik mee uit ging, maar ik had er echt geen zin in. Er was zelfs een kans dat ik Harry tegen kwam. Dat had voor mij dan ook de definitieve doorslag gegeven: ik ging echt niet mee.
Ik had in tijden niet meer in het weekend in mijn eentje op de slaapkamer gezeten. Er zat niet veel anders op dan wat over Netflix dwalen en films en series kijken die ik nog niet gezien had. Van alle romantische films moest ik niets hebben; ik gaf de voorkeur aan actie en mysterie. Mijn telefoon begon weer te trillen, om aan te geven dat het zoveelste sms'je binnen kwam. Ik graaide met tegenzin naar de telefoon en keek op de display.
Harry (20:34): Kom op Lou, het weekend is helemaal niet leuk op deze manier. Ik heb zelfs Florida af gezegd voor je. Please, praat met me. Ik wil het uitleggen
Ik had nog op geen enkel sms'je of telefoontje gereageerd en was dan ook niet van plan om dat nog te gaan doen. Hij stikte er maar in. Ik was er klaar mee.
Wederom begon mijn telefoon te zoemen. Ik kon het niet laten om iedere keer te checken wat hij gestuurd had.
Chrissy (20:36): Wat ben je aan het doen Lou? (; xx
Ik beet op mijn lip. Wellicht had Chrissy zin om samen iets te gaan doen. Ik kon wel wat afleiding gebruiken. Chrissy en ik hadden dan ook een verleden, waar ik niet erg graag over sprak normaal gesproken. We hebben een tijdje geprobeerd om een relatie tot stand te brengen, maar dat is uiteindelijk mislukt. Ik had het gevoel dat ze daar nog niet volledig overheen gekomen was.
Chrissy leek me wel altijd te willen begrijpen. Misschien was ze wel wat ik momenteel nodig had.
U (20:37): Helemaal niets. Heb je een voorstel dan?
Chrissy (20:40): Come over, gaan we samen niets doen (: xx
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik klapte mijn laptop dicht en schoot in gemakkelijke schoenen, om vervolgens de deur uit te lopen, richting de kamer van Chrissy in het complex. Zodra ik eenmaal op de deur geklopt had en ze open deed, glimlachte ze vriendelijk en deed een stap opzij "hey Lou".
"Hey Chrissy" reageerde ik, waarna ik langs haar heen naar binnen stapte.
"Ik heb gehoord dat je wat gedoe hebt gehad met Harry, wil je er over praten?" vroeg ze gelijk. Ik schudde mijn hoofd "ik wil echt niet praten".
"Dan praten we niet" zei ze zacht, waarna ze me tegen haar aan trok. Onze lippen vonden elkaar en de rest volgde vanzelf.

Reacties (3)

 • Smexy

  Louis, you ass!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Gvd Louis!
  JIJ bent verliefd op HARRY!
  HARRY wilt het uitleggen en praten maar JIJ wilt niet luisteren. En nu ga je ook nog een zoenen terwijl JIJ HARRY leuk vind!!!

  Die twee moeten samen gaan praten.

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH (frustratie) harry moet gwn langsgaan en louis moet hem slaan en dan doen ze praten en dan lief doen enzo hihihih
  snel verder!!!

  x

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen