Er verstreek nog een week zonder dat ik ook maar iets hoorde van Louis. Ik had nergens zin meer in. Als ik Jessica niet had gehad, was het huis één grote rommel geweest. Ik zat de hele dag een beetje languit voor de televisie en at ongezonde maaltijden op de meest vreemde tijden van de dag. Ik was gestopt met Louis berichten te sturen en te bellen, gezien ik toch wel door had dat dat geen zin had. Waarom zou ik de moeite nog nemen? Dan was ik waarschijnlijk alleen maar vervelend. Jessica had meerdere malen geprobeerd om me uit de put te halen door iets voor te stellen wat ik kon gaan doen, maar ik had geen lust meer. Ze had me ook herhaaldelijk gevraagd of ik er over wou praten, maar ook daar had ik geen zin meer in. Ze wist zo ongeveer wel wat er gaande was, maar wist ook merkbaar niet zo goed wat ze er mee aan moest.
"Ik denk dat ik morgen maar naar Florida vertrek" vertelde ik haar. Ze keek me fronsend aan "maar morgen bent u jarig meneer Styles".
Ik haalde mijn schouders op "wat maakt dat nog uit? Het is niet alsof iemand op zal komen dagen".
Ze zuchtte "met negatief denken ga je nergens komen". Ik schudde mijn hoofd "maar met mijn koffer inpakken wel".
Ik kwam overeind en slofte naar de slaapkamer, om daar vervolgens de reiskoffer op het bed te gooien en alle benodigdheden voor een tijd in Florida in te doen. ik wist nog niet hoe lang ik in Florida bleef, maar ik was graag een paar dagen weg. Ik wou hier weg. Deze plek had ik momenteel slechte herinneringen aan. Ik had de schilderijen die me deden denken aan Louis allemaal omgekeerd en had er de eerste dagen ook behoorlijk moeite mee dat het hoofdkussen naar Louis rook.
Ik wou Louis uit mijn hoofd zetten maar dat mislukte behoorlijk. Ik had luide muziek nodig om 's nachts in slaap te vallen. Dat was de enige manier om niet aan Louis te kunnen denken.
Ik had de aanraking van iemand nodig. Ik wou seks. Ik wou met iemand samen zijn. Ik werd helemaal gek. Zo gek, dat ik die avond simpelweg besloot om naar de stripclub te gaan. Ik was er niet meer naartoe geweest sinds dat ik Louis had leren kennen, maar gezien hij me nu toch niets meer kon verbieden kon ik net zo goed in oude gewoontes terug vallen.

Mijn blik gleed over de meiden die in de stripclub aanwezig waren. Ik bestelde in eerste instantie een glas sterke drank aan de bar, om ietwat meer zelfvertrouwen te creëren. Het was niet zo dat ik geen zelfvertrouwen had, maar ik vond het benaderen van strippers wel een ander verhaal.
Ik ging netjes aan een tafeltje zitten en bekeek de dansende meiden zonder enige schaamte. Toen ik er eenmaal één op het oog had, probeerde ik ook genoeg oogcontact met haar te zoeken. Dat was vaak de manier hoe ik de juiste stripper in mijn richting liet komen. De prachtige getinte brunette leek me al vrij snel op te merken en kwam nogal sexy in mijn richting gelopen.
"Hey" zei ze met een zoet stemmetje.
"Hi" reageerde ik terwijl ik nog een slok nam van mijn drankje.
"Ready to have a good time?" zei ze grijnzend. Ik knikte gelijk. Ik wou haar zo graag aanraken. Ik verlangde zo enorm naar seks. De meid vestigde zich op mijn schoot en gooide haar haar over haar schouder, om vervolgens met haar veel te blootgevende lingerie voor mijn ogen te dansen. Ik voelde haar warme borsten en kont over mijn arm gaan en voelde me automatisch geroepen om met mijn handen over haar lichaam te gaan. Ik sloot mijn ogen en beet op mijn lip. Het was dan geen Louis, maar dit was ook een manier om aan mijn trekken te komen.
Ik moest er wel een niet al te lange avond van maken, gezien morgen de wekker op tijd ging zodat ik het vliegtuig kon nemen. Eindelijk weg van hier. Een verjaardag vieren ging echt niet gebeuren. Des te eerder ik weg kon, des te beter.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Harold... BLIJF IN JE HUIS TOT DAT JE ZUSSIE ER IS! DAT IS EEN BEVEL OKE?! BEGREPEN MOOI!!

  Want dan ga je het uit praten en dan is het weer lief en gezellig en gelukkig allemaal'

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Ah oh, Ik hoop dat Gemma op tijd voor zijn deur staat anders is die verassing helemaal voor niks.
  I still love it.

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  NOOOOOOOOO DONT GOOOO (styles en tomlinson hebben een plan voor je) blijf hieeer

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen