"Harry?! Kom je naar de woonkamer?" riep Gemma uiteindelijk.
"Ik kom er aan" riep ik terug. Met tegenzin werkte ik mezelf weer overeind en sloeg ik de dekens van me af. Ik sjokte in mijn boxer naar de woonkamer en wreef wat in mijn ogen ondertussen. Het was pas toen ik onderhand voor Gemma stond dat ik op keek. Mijn mond viel spontaan open. Ik kon geen woorden meer vinden. Ik kreeg het warm. Ik gloeide van warmte. Ik begon me ongemakkelijk te voelen. Ik nam een hap naar adem. Louis.
"L-Lou" wist ik stuntelig uit te brengen. Ik had hem het liefst gelijk in mijn armen getrokken.
"Louis wil luisteren naar je verhaal en ik hoop oprecht dat het daarna positief afgesloten kan worden, want anders wil niemand mijn verjaardagscake meer eten" zei Gemma. Ik knikte dankbaar naar haar. Ik had me geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen. Ik wenkte dat Louis mee moest komen en liep vervolgens met hem naar de slaapkamer. Ik liet me op het bed zakken en wachtte totdat hij hetzelfde gedaan had. Hij keek me afwachtend aan "Ik mag toch hopen dat je een goddamn goed excuus hebt Harry".
Ik keek onhandig naar mijn voeten en zuchtte zachtjes "ik ga nu heel erg eerlijk zijn Lou. Ik ga nu dingen vertellen die verder niemand weet" kondigde ik aan.
"Hm-hm" reageerde Louis zachtjes.
"Mijn ouders zijn op hele vroege leeftijd uit elkaar gegaan. Mijn moeder was een alcoholist. Ik heb altijd al angst gehad voor het ontwikkelen van relaties. Met vriendschappen kan ik inmiddels een beetje overweg, maar een echte liefdesrelatie krijg ik de rillingen van. Ik zoek normaal gesproken naar iemand die de leegte opvult. Maar Lou, jij liet me voelen alsof er iemand was die werkelijk van me kon houden. Mijn familieband is niet erg geweldig. Ik heb nog nooit echte liefde ervaren. En tot nu toe had ik daar enigszins vrede mee. Ik heb je voor lief genomen en dat viel me pas op toen ik je boos weg zag lopen. Ik ben al twee weken een lopend wrak, me realiserende dat ik je kwijt ben. Ik wil je echt niet kwijt Lou. Je betekent wel degelijk iets voor mij. Maar een relatie uitspreken vind ik lastig".
Louis was even stil en beet op zijn lip. In eerste instantie dacht ik dat ik me de tranen in zijn ogen inbeeldde, maar toen er eenmaal een traan over zijn wang rolde brak ik ook van binnen. Ik was dan niet iemand die echt veel jankte, maar het deed me wel pijn om te zien. Ik wou hem zo graag in mijn armen nemen en troosten, maar ik was bang dat hij dat niet wou. Nog niet.
"Harry ik was zo gekwetst en zo bang dat ik je kwijt was. Ik dacht echt dat je me gewoon gebruikt had. Waarom heb je dit niet eerder verteld?"
Ik zuchtte zachtjes "ik ga niet praten over het feit dat ik liever in de stripclub rond loop omdat ik problemen heb gehad met relaties in mijn verleden. Bovendien ga ik niet even gezellig mede delen op het feest van Patrick dat ik meerdere meiden in die ruimte al eens in mijn bed gehad heb. Ik wist niet eens dat ik zo veel studenten had gehad met mijn one night stands".
Louis knikte begrijpend "dat snap ik wel Harry". Hij stak zijn armen uit en wenkte me. Ik schoof met alle plezier naar hem toe en nam de omhelzing aan. Ik genoot optimaal van zijn aanraking en de typische geur die Louis altijd bij zich droeg.
"Ik wil rustig aan doen, maar ik wil je graag helpen met je probleem Harry".
"Ik zou met niemand anders liever een relatie hebben Lou" zei ik zachtjes. Louis gaf me een kusje op mijn mond "dat vind ik mooi om te horen. En nu is het tijd om je verjaardag te vieren met Gemma, anders is die taart voor niets besteld". Ik liet me met alle plezier overeind trekken van het bed en liep toen met Louis terug naar de woonkamer. Eindelijk. Eindelijk had ik mijn uitleg kunnen geven. Eindelijk kon ik mijn verhaal kwijt.

Reacties (7)

 • Qualantinos

  ik vond Ever Since New York ook erg goed, maar ik ben echt heel benieuwd naar Kiwi. Dat zou een rock nummer moeten worden en dat trekt mijn aandacht wel haha. He's perfect indeed!

  4 jaar geleden
 • Smexy

  This is so nice!
  En op de reacties hieronder, I loved his SNL performances so much and the skits. He's so perfect. I'm in love with Ever Since New York, I need the official version of that song.

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  JOEPIEEEEEEEE WHAHAHAHA LARRYYYY!!

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  jaa daar was ik over aan het twijfelen of ik die moest preorderen, maar ik gebruik niet zo vaak cd-spelers dus ik weet niet of het echt noodzakelijk is, vandaar hahaha. Wel echt benieuwd naar die nummers ja!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Hahahaha ik heb de cd al gepreorderd! Kan echt niet wachten tot hij uitkomt!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen