In de woonkamer had Gemma de cake al aangesneden. Ze keek op en liet haar blik over Louis en mij glijden. Waarschijnlijk probeerde ze te peilen hoe we ons nu voelde. Ze vroeg er echter niet naar.
"Harry, ga je echt de hele dag in je boxershort rondlopen?" vroeg ze zuchtend.
Ik haalde mijn schouders op. Ik was graag naakt, hoewel dat nu niet echt gepast was. Net op dat moment klonk de deur. We keken allemaal tegelijk op.
"Kijk Harry, je poetsvrouw ziet je vast ook niet graag in enkel je boxershort" zei Gemma snel. Jessica glimlachte "ik ben wel iets gewend".
Jessica begroette ons allemaal en liet haar blik even op Louis rusten en toen op mij. Ik glimlachte ietwat bemoedigend, bij wijze van laten zien dat het goed zat.
"eet je mee een stukje taart?" vroeg Gemma al vrij snel aan Jessica. Jessica keek mij wederom aan. Ik begon te lachen "ik ga je echt niet verbieden om mee een stuk taart te eten omdat je moet poetsen".
Jessica lachte mee en liep toen naar me toe om me te feliciteren. Gemma sloeg haar hand voor haar mond "dat heb ik eigenlijk ook nog niet op een fatsoenlijke manier gedaan".
Louis schudde zijn hoofd "ik eigenlijk ook niet". Jessica en Gemma die me feliciteerde beschouwde ik als een beleefdheid. Louis echter maakte nogal wat in me los.
Zodra hij eenmaal voor me stond en glimlachte, smolt ik helemaal van binnen. Ik glimlachte terug.
"Gefeliciteerd Harry" zei hij met zijn lieve stem, waarna hij een kus op mijn mond drukte. Het was een kus die net ietwat langer duurde. Lang genoeg om enorm veel gevoelens in me los te maken. Het was geen ordinaire kus. Gewoon een lief kusje van een paar seconden. Maar god, wat bracht dat toch een gevoel teweeg. Ik wist nog niet hoe veel Louis me liet doen met hem, dus besloot ik mijn eigen handen thuis te laten en gewoon bedankt te zeggen met een glimlach. Normaal gesproken had ik hem eens flink vastgepakt en in de kont geknepen terwijl ik mijn tong over zijn vochtige lippen liet glijden. Shit Harry, gedraag je.
Ik liep naar de keuken "wil er iemand koffie?"
"Harry, kom hier!" riep Gemma gelijk. Ik kwam terug lopen, waarna me verteld werd dat ik moest gaan zitten en zij wel het werk deed. Ik was per slot van rekening jarig.
Ik nam tegenover Louis plaats en keek naar de taart die Gemma besteld had. Red velvet, mijn favoriet. Terwijl Jessica een gesprek begon over alledaagse zaken, praatte Louis en ik gewoon wat met haar mee. Gemma kwam al snel terug met koffie en schonk ons allemaal een kopje vol.
Terwijl ik op ging in het gesprek dat zich ontvouwde, had ik nog amper door dat Louis' voet langs de mijne af ging. Ik keek ietwat gedesoriënteerd op en kreeg een glimlach terug van Louis. Ik was helemaal geschokt dat ik op deze manier mijn verjaardag zou vieren, terwijl ik vanmorgen nog in de overtuiging was dat ik naar Florida zou vertrekken in mijn eentje.
Ik ging ook met mijn voet over die van Louis en glimlachte tevreden. "Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit allemaal te regelen, Gemma".
Ze glimlachte "ik wist wel dat je tegen ging werken zodra ik binnen kwam, maar ik ben gewoon goed in je overtuigen".
Ik haalde mijn schouders op "dat klinkt alsof ik altijd chagrijnig doe zodra het mijn verjaardag is".
Gemma begon te lachen "dat klopt dan ook". Ik glimlachte onschuldig. Ik hield er dan ook niet zo van dat je het middelpunt van de belangstelling was op een verjaardag.
"Heb je Harry ooit al eens chagrijnig meegemaakt Louis?" vroeg Gemma.
Louis schudde gelijk zijn hoofd "ik heb hem twee weken geleden voor het eerst ietwat dronken meegemaakt omdat hij op de een of andere manier aan vodka wist te komen".
Gemma begon te lachen "ik kan me nog wel een keer herinneren toen Harry dronken was.."
Ik liet een kreun horen "Gemma stop, dit hoeft niet van mij"

Reacties (2)

  • EvaSalvatore

    *heeft hoofdstuk ongeveer 5 keer gelezen*

    4 jaar geleden
  • Smexy

    Haha love it.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen