Harry's album toch maar ge-preorderd, couldn't resist (:

Gemma en Louis hadden nogal mysterieus gedaan over de verrassing. Gemma was al vrij snel vertrokken. Louis en ik bleven over, maar al snel was ik alleen. Louis had me enkel een envelop gegeven. Hij beweerde me weer te zien zodra ik de hint begrepen had en op de juiste plek aan gekomen was.Ik wist niet precies wat ik moest denken van deze speurtocht, maar ik liet me verrassen. Louis had me een ondeugende knipoog na gegeven zodra hij de deur uit liep. Nadat ik me maar eens aan gekleed had en in mijn schoenen gestapt was, had ik de envelop geopend.
Hey Harry! We gaan je iedere keer een hint geven en zo kom je Louis iedere keer tegen op de plek waar je moet zijn, mits je die kunt vinden. We hebben een hele dag vol met leuke bestemmingen gepland voor je. Voor de allereerste stop is je hint: "Ont-kater ontbijt? My treat"
Succes!

Ik keek naar de hint alsof het in het Chinees geschreven was. Wat moest ik daar nou weer mee? Wie had er een kater? Ik niet momenteel. Wie ging trakteren? Gemma? Ik liet me zuchtend op een eetkamerstoel zakken. Jessica keek verderop toe en gniffelde zachtjes "het gaat al goed merk ik meneer Styles".
Ik schudde mijn hoofd "ik probeer die eerste hint te ontcijferen maar het zegt me niks". Jessica kwam naar me toe gelopen en bekeek de brief. "Misschien moet je het eens opzoeken?"
Ik keek haar aan alsof ze gek geworden was, maar besloot toch maar een poging te wagen. Tot mijn verbazing verwees mijn telefoon me door naar mijn berichten. Ik fronste en bekeek een of ander ouder bericht dat ik ooit naar Louis gestuurd had. Op dat moment schoot het me te binnen. Het was die ochtend nadat ik hem naar de discotheek gevolgd was. Ik glimlachte tevreden terwijl ik de envelop met de brief in mijn jaszak schoof.
"Dankjewel Jessica" zei ik enthousiast, waarna ik de deur achter me dicht trok en richting het restaurant liep. Ik had het gevoel dat ik het niet meer mis kon hebben deze keer. Toen het restaurant eenmaal in zicht kwam bekeek ik of ik Louis zag staan. Louis stond me niet op te wachten voor het restaurant. Ik besloot maar gewoon naar binnen te lopen, op hoop van zegen.
Ik zag vanuit mijn ooghoeken iemand overeind komen. Louis kwam met een grijns naar me toe gelopen "je hebt me gevonden" zei hij glimlachend. Ik glimlachte terug en keek om me heen. Louis nam me bij mijn pols en nam me mee naar het tafeltje waar hij zojuist gezeten had. Hij schoof netjes de stoel voor me achteruit en ging toen zelf ook weer zitten. Op het tafeltje stonden twee wijnglazen, gevuld met rode wijn.
"twee maal de club sandwich met kip?" klonk een stem naast me. De serveerster stond naast ons met twee borden. Ik keek Louis ietwat geschokt aan. Louis maakte een bevestigend geluid naar de serveerster.
"Gemma vertelde me dat dat je favoriet is" vertelde hij. Ik knikte gelijk en glimlachte tevreden.
"Heb je er lang over gedaan om er achter te komen wat de hint in hield?"
Ik zuchtte "beschamend lang eigenlijk, gezien het gewoon mijn eigen sms is geweest destijds. Jessica heeft me een beetje geholpen".
"Jessica heeft je geholpen? Ik wist niet dat zij je hielp bij je flirterige sms'jes die je me stuurt"
Ik begon te lachen "dat zou nog eens wat zijn als ik daar de hulp van de poetsvrouw voor inschakelde".
Louis lachte mee "en dan zodra we face to face praten niets uit durven te brengen zeker, omdat je niet weet hoe je het moet verwoorden".
"Dan ken je me toch slecht Lou" reageerde ik lachend terwijl ik mijn sandwich aansneed.
Louis gniffelde "geloof me, ik weet dat jij heel goed bent met woorden als het op flirten aan komt"
Ik grijnsde tevreden naar Louis en bracht de vork met eten naar mijn mond. Damn, dit was nu al een goede verjaardag.

Reacties (4)

 • Paardenvriend

  hmm als ik even een tijd niet reageer is het omdat ik geen internet heb een tijd.:)
  Maar dan lees ik het daarna wel weer bij!;)

  KUDO

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  @EvaSalvatore: yaaaaas, excited already!:D

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Orgineel idee!

  EN LEUK KUNNEN WE SAMEN FLIPPEN ALS WE HEM HEBBEN!

  4 jaar geleden
 • Smexy

  Oeh, dat is pas een leuk idee. Benieuwd naar de rest van de verassingen.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen