Zodra we klaar waren met de lunch in het restaurant, had Louis me de volgende envelop toegestopt en was hij weer weg gelopen. Ik had hem na gekeken om te zien welke kant hij uit liep, maar zo veel had ik daar waarschijnlijk niet aan. Nogal nieuwsgierig had ik de envelop open getrokken en het briefje dat er in zat ontvouwd.
We hopen dat je de eerste verrassing leuk vond. Je volgende hint is: New York is not a ... but a city. North, ..., south, west. Meet me where it is crowded in the dark.
New York was een stad, geen dorp? Town? Village? Dat er in de tweede zin east ingevuld moest worden leek me vrij logisch. Waar het donker was maar wel druk, moest ik wel even over nadenken. Natuurlijk kwam de stripclub in me op, maar ik betwijfelde of Louis me daar wou ontmoeten. Waar kwam ook weinig daglicht? De discotheek? De bioscoop? Ik besloot google wederom raad te plegen. Zodra ik zocht op town east disco, vond ik vrij weinig. Ik besloot maar gewoon alle mogelijkheden in te typen. Het was pas bij Village East Cinema, dat ik een resultaat in New York kreeg dat niet erg veel verderop lag. Daar besloot ik dan ook maar op te gokken. Ik zette mijn navigatie op de telefoon aan en liep in de richting van de bioscoop.
Zo'n 10 minuten later kwam de bioscoop die ik zocht in beeld. Ik liep zonder ook maar verder te kijken naar binnen en voelde me in eerste instantie ietwat verdwaald. Ik zag Lou helemaal nergens staan en was dan ook maar weer van plan om naar buiten te lopen.
Ik voelde op het laatste moment twee armen om mijn middel "kom je nog?"
Abrupt draaide ik me om en glimlachte toen ik Louis zag "ik dacht al dat ik op de verkeerde locatie was".
Louis schudde zijn hoofd "ik had niet verwacht dat je het zo snel zou vinden dus ik was nog even naar het toilet. Maar kom mee, ik heb onze plekken al geregeld".
Ik volgde Louis naar een bioscoopzaal, waar de filmtrailers al begonnen waren. Louis nam plaats op een plek waar al een grote emmer popcorn klaar stond, gecombineerd met twee grote bekers met frisdrank. Ik nam plaats naast Louis en keek naar het scherm met een tevreden glimlach.
"Is deze verrassing ook een goede?" vroeg Louis me.
Ik knikte. Ik had echt zin om Louis tegen me aan te trekken. Om hem aan te raken. Maar wederom wist ik niet in hoeverre dat hij er in mee zou willen gaan. De ruzie was nog maar net opgelost en ik wist niet of hij zin had in dat ik al mijn seksuele frustraties uitte. Ik besloot maar gewoon mijn arm op de leuning tussen onze stoelen in te leggen en gaf hem vervolgens de macht. Hij moest zelf weten of hij er iets mee deed of niet, maar ik hoopte oprecht dat hij dat zou doen.
"Welk genre film heb je eigenlijk uitgekozen?" vroeg ik verder.
"een thriller" deelde Louis mede. Ik keek hem fronsend aan. Het was niet bepaald wat ik verwacht had, maar goed.
Hij haalde onschuldig zijn schouders op "ik wist niet hoe we er voor zouden staan, dus een romantische film was nogal vreemd geweest".
Ik grinnikte "daar heb je een punt".
Ik besloot me maar gewoon door de film te laten verrassen. Ook Louis besloot ik niet aan te raken totdat hij dat zelf besloot te doen. Dat leek na het eerste gedeelte van de film een nogal verloren zaak, maar toen ik uiteindelijk zijn arm over de mijne voelde gaan, gaf dat me de kriebels. Ik verlangde naar meer. Louis legde zijn arm op het gedeelte van de leuning dat nog over was. Ik maakte ietwat plaats voor hem, maar het leek alsof Louis constant zijn arm tegen de mijne wou leggen. Toen ik eenmaal zijn duim over mijn pink voelde gaan, besloot ik mee te doen met het spelen met de vingers. Louis bleef maar doorgaan totdat hij mijn volledige hand vast kon pakken. Ik wist niet wat me overkwam. Ik was enorm blij. Ik wou zijn hand echt niet meer los laten. Deze hand was van mij voor zolang de film nog ging duren.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Ahwwww(H)(H)

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Ik zie harry als een soort smeagol! My hand... hihi myyyyy hand:)love it!
  X

  4 jaar geleden
 • Smexy

  This is so cute!!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen