Harry Styles


Ik zwaai nog voor de laatste keer naar de menigte fans en stap vervolgens de tourbus in, met de andere jongens mij achtervolgend.
"Are you guys all set? We have an whole nighter!" Schreeuwt Allen, onze buschauffeur. Iedereen geeft een meestemmend geluid en niet veel later komt de bus in beweging.
Er valt een ongemakkelijke sitlte, de spainning was hoog tussen ons alle. Dit was ik totaal niet gewend, normaal is iedereen altijd zo overdreven druk.
"Tonight was great!" Spreek Liam dan om vervolgens in zijn handen te klappen.
"Yeah...It was fine." Spreekt Niall en gaat liggen op de bank. Ik besluit hen gewoon te negeren en loop richting de slaap banken.
Ik schuif het gordijntje opzij en klauter de smalle ruimte in. ik sla de dunne dekens over mijn lichaam en keer me op mijn zij zodat ik tegen de wand aan staar.
nog geen vijftien of twintig minuten later, hoor ik opnieuw het gordijntje open schuiven.
"Haz..."
Mijn verwachtingen kloppen, het is Louis. Snel doe ik alsof ik aan het slapen ben. Zijn hand masseert mijn rug heel even en glijd dan over mijn billen. Een rilling schiet door mijn ruggengraat door de aanraking en mijn hart lijkt wel uit mijn borstkas te kloppen.
"Harry, wake up." Nu begint hij me lichtjes door elkaar te schudden. Geïrriteerd haal ik mijn neus op en doe alsof ik waker wordt.
"Y-yes?" Langzaam keer ik me weer om en wrijf 'slaperig' in mijn ogen. Ik durf hem niet aan te kijken dus staar ik naar mijn vingers.
"I'm sorry, I was acting jealous and it was stupid of me that I hit you." Spreekt hij zacht.
Ik zucht, niet wetend wat ik moet zeggen."I went to far... I don't know what's happening to me. But I love you." Verder hoor ik niets meer dan alleen zijn zachte snikken. Meteen overspoelt de schuldgevoel me.
"Louis, it's okay." Uit schuld gevoel grijp ik naar zijn hand. "It is my own fault, I shouldn't have done that." Louis snikt alleen nodig maar harder. Tranen wellen nu ook op in mijn ogen en ik laat ze in vrije loop vallen.
"Baby, please give me another chance, I promise I'll do everything you want me too! I'm so so sorry Harry!" Snikt hij en streelt mijn trillende handen.
"I will never ever hurt you again!" Hij buigt voorover en probeert zijn lippen op ie van mij te drukken maar snel keer ik me weg.
"How do I know you're not lying!" Stotter ik en probeer zijn blik te vermijden.
"Let me prove it to you! I'll do anything!" ik weet me ging antwoord erop te bedenken, dus knik ik langzaam wetend dat ik de verkeerde keuze maakt. Louis zucht opgelucht en neemt mijn hoofd tussen zijn handen, wat een smak geluidje produceert.
"I'm sorry for hurting you babe," fluistert hij als hij zijn vingers laat glijden over de rode plekken in mijn nek. "I'm so stupid. I shouldn't been so jealous." Spreekt hij terwijl hij de plek een aantal kusjes geeft.
"Haz-..." Niall's stem laat me opschrikken en meteen trek ik me terug.
Angstig staar ik in de verraden ogen van Niall, hij had me nog zo gewaarschuwd.
"Never mind, you guys seem busy." Spreekt hij dan en sluit de deur achter zich met een luide klap.

--

"Niall!" Roep ik hem toe voordat hij verder loop richting het winkeltje.Niall keert zich om om t kijken wie hem geroepen heeft maar hervat weer als hij ziet dat ik het ben.
"Niall!" roep ik nogmaals en ren hem nu achterna, ik grijp naar zijn schouder en keer hem ruw om.
"What's wrong Harry?" Vraagt hij duidelijk boos. Ik zucht en laat mijn hand glijden langs mijn haar.
"I-... can I talk to you in private?" Vraag ik zacht en wijs naar de tourbus. Niall schudt zijn hoofd hevig en duwt mijn hand weg.
"No, I have nothing to talk to you about! I warned you Harry but you go ahead and forgive him again. Who am I to judge?! If you want this, go ahead. But I'm not helping you for one bit." Spuwt hij en loopt verder richting het winkeltje en laat mij verbijsterend achter.


https://www.quizlet.nl/stories/161235/royalty-ft-hstyles-16/
https://www.quizlet.nl/stories/161235/royalty-ft-hstyles-16/
https://www.quizlet.nl/stories/161235/royalty-ft-hstyles-16/
https://www.quizlet.nl/stories/161235/royalty-ft-hstyles-16/\https://www.quizlet.nl/stories/161235/royalty-ft-hstyles-16/

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Ik hou echt van deze storie.

  Zou je me alsjeblieft willen vertellen waneer je weer verder gaat?

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Plsssss ga verder!! Ik hou zo erg van deze storie!! Je schrijft zo goed!!(H)

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Nialler, niet zo boos doen. Je moet juist Harry kunnen steunen als Louis weer wat doet. Niet boos worden op Hazz. Voor hem is dit ook moeilijk.

  KUDOOOO

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen