Nieuwe ideetjes zijn nog steeds altijd welkom!
Wat je in moet vullen:
Naam:
Kleur haar kleur ogen:
Hobby's:
Innerlijk:
Afdeling:
Gezin:
Zo dat is het! Ik hoop dat jullie een beetje tijd maken hiervoor...
Veel lees plezier bij dit stukje!
Pss laat reactie achter!

Moon Dragie POV

Zo! Ik had al mijn lessen gehad. Wat waren die saai zeg! Ik liep naar de grote zaal. Ik kreeg echt nauwelijks iets door mijn keel. Ik was moe. Ik een paar happen. Anders had ik morgen heel erg honger. Ik stond op van de Griffoendortafel, en liep uit de grote zaal. Ik liep rechtstreeks naar de leerlingenkamer. Daar zat Harry met Ron. Harry zei gedag. Ik zei niet terug. Hij keek me beledigt aan. Niet dat het mij kon schelen. Ik liep naar de slaapzalen. Daar zat hermelien. Ze zei: "hoi!" Ik bromde een 'hoi' terug. Ze keek me raar aan. "Is er iets?" Vroeg ze. "Nee niks" zei ik terug. Ik deed mijn pyjama aan en ging liggen. Ik was moe en jaloers. Nog steeds over dat meisje. Ik bromde een slaap lekker, en deed mijn ogen dicht. Ik gaapte een keer, en toen viel ik in slaap...

De volgende morgen...
Ik werd wakker. Ik was best wel fit. Ik stapte uit mijn bed, en deed mijn Griffoendor Uniform aan. Ik liep naar de grote zaal. Ik at wat en liep naar mijn volgende les. Wat was het ook al weer? Oh ja toverdranken. Ik liep helemaal naar beneden. Ik stapte het lokaal binnen zo te zien kregen we de les met zesde jaars en vijfde jaarszwadderaars. Daar had ik dus geen zin in, want Draco zat daarbij. Ik ging zitten, en gelukkig ging er niemand naast mij zitten. Toen kwam Prof. Sneep binnen. Hallo allemaal zei hij met een kille stem. Vandaag gaan jullie liefdesdrank maken. Hier zijn de partners. Misschien moest ik wel met een zwadderaar! Juffrouw Dragie, en Juffrouw Winters. Ik keek wie er op stond, en het was dat ene meisje dat met Draco aan het praten was. Weer voelde ik jaloezie. Ze kwam naar me toe.
Hoi ik ben Iris Winters, en jij? Vroeg ze. Moon Dragie. Ze glimlachte, maar toen ze zag dat ik in Griffoendor zat, keek ze vies. Ze schuifde meteen een stuk op.
Wat is er nou weer? Vroeg ik boos. Ze zei niks terug. Ik voelde opeens medelijden met haar, ik weet niet waarvoor. Jij bent een Weerwolf! Zei ik. Meteen sloeg ik een hand voor mijn mond. Ik zei, ik ook! Ze zei echt? Ja! Hoe wist je dat? Gewoon ik voelde het. Ik gaf haar een knuffel. Ze twijfelde nog wel een beetje, maar toch deed Iris ook een knuffel. Morgen is het volle maan. Zullen we dan bij de oude eik afspreken? Is goed! Zei ze. Nu gaan we toch echt aan het drankje beginnen. Ze ik. Uiteindelijk, kregen we nog best een mooi drankje. Prof. Sneep gaf ons een boven verwachting. Daar waren we blij mee. Ik zei tot morgen, zei zei ook tot morgen, en we liepen allebij naar onze eigen leerlingenkamer...

Reacties (2)

 • GoCrazy

  Ooh zo leuk, nu heeft ze een weerwolf vriendin:)
  Ik zal ook even helpen met een personage, maar ik ben er wel erg slecht in...

  Naam: Thomas Cartango
  Haar kleur en kleur ogen; lichtbruin haar, in een kuifje en kastanje bruine ogen.
  Hij heeft alleen een groot nadeel; zijn adem stinkt verschrikkelijk :')
  Hobby's; Hij bekijkt de sterren graag en houdt astronomie
  Innerlijk: lieve, grappige, vriendelijke en behulpzame jongen. Bovenal Slim. Mindere karaktereigenschappen: Niet zo sociaal, wordt snel rood, erg bang in het donker
  Afdeling: Ravenklauw
  Gezin: 2 jongere broers en een jonger zusje. Ook twee ouders. Hij komt uit een tovenaarsgezin.

  Zo, ik hoop dat je er iets mee bent:)

  3 jaar geleden
  • zwadderaartje

   Dankjewel! Ik zal proberen er zo snel mogelijk iets mee te doen!

   3 jaar geleden
 • Uiltjes

  Lieve Maxime ik wil graag nog even een personage voor je bedenken misschien dat ik binnenkort ook mijn eigen hp fanfictie ga plaatsen op quizlet maar ik ben nog niet helemaal klaar met schrijven en bijwerken.

  Naam: Wesley Stevens (bijnaam: Wes)
  Kleur haar kleur ogen: Blond haar en ijs blauwe ogen.
  Hobby's:Hij heeft een grote passie voor fabeldieren en is hier veel me bezig.
  Innerlijk: Wes is een slimme jongen. Hij is ook erg avontuurlijk en is zeker niet bang om s'avonds stiekem door het kasteel en over het schoolterrein te sluipen om op ontdekking te gaan. Hij is spontaan en maak graag een praatje met anderen.
  Afdeling: Griffoendor
  Gezin: Hij komt uit een dreuzel gezin.


  Hopelijk kun je Wes voor je verhaal gebruiken. Snel verder meid!! Ik vind het echt leuk dat Iris en Moon het best goed kunnen vinden. Wat gaat Draco hier van vinden benieuwd!!!

  4 jaar geleden
  • saraatjeiscool

   oke,ik ga je helpen!

   ze is een vampier,arrogant,en SUPER knap
   Dyfuscia,afgekort tot Dyf
   Pik zwart haar,Diepgroene ogen,soms donkerrood en bloed rode lippen,super bleek
   Vioolspelen,lezen,zich opmaken,haar doen,Super sierlijk schrijven,zingen
   Ijdel,arrogant sierlijk en zelfvoldaan(net als...)en................slim
   Zwadderich,maar had ook Ravenklauw kunnen zijn
   Volbloed tovenaar en vampier
   KLEDING:liefst ouderwets zwart,en rood(of haar school uniform)

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen