prov. Kelly

Daar zit ik dan in een hele grote zaal met allemaal mensen die hier nu ook auditie komen doen voor The Voice of Holland.
Ja ik hoor jullie denken he maar je zingt toch niet, nou ik zal jullie even vertellen hoe het komt dat ik hier nu zit.
Ik zit op school en daar ben ik met wat vrienden een bandje begonnen Lamonade Mouth.
We hadden nog geen zanger/zangers en ik zong een keer omdat we gewoon wel wouden oefenen.
We zitten met ze vijven in een band je hebt Nataniela, Jordy, Ronaldo, Damien en ik natuurlijk.
Louis was een keer bij ons thuis en toen ik een band repetitie had, had die met Jordy overlegt om mij te filmen als ik zong.
En dat hebben ze gedaan en ze hebben het dus op gestuurd naar The Voice.
Ik zat doen een keer in de klas en toen kwam Louis in een keer binnen met een camera ploeg.
"hoi iedereen ik ben hier voor Kelly dus Kelly wil je even bij me komen want ik heb hier een verassing voor je" dus ik sta op en loop naar hem toe "wat doe je hier"zeg ik.
"nou ik heb hier een envelop voor je maak hem maak open en lees voor wat er op staat" zegt Louis "uhm okee" ik maak de envelop open en lees voor "gefeliciteerd je bent geselecteerd voor de blind auditie bij The Voice of Holland!!!' iedereen juichten en klappen.
Daarna geen ik naar huis ik wist niet wat me over kwam en toen ik thuis was wou ik gelijk met Louis praten.
Ik loop naar me kamer want daar zat die ik ga naast hem op me bed zitten en ik zeg "hoe kan het dat ik auditie mag doen ik heb me niet eens opgegeven" "dat komt beste vriendin van me omdat ik een filmpje van je hebt gemaakt toen je aan zingen was met de band" ik staar met open mond naar me beste vriend en ik zeg "WAT HOE KON JE DAT DOEN DENK MAAR NIET DAT IK DAAR ECHT AUDITIE GA DOEN".
Naar een paar weken komen we nu op de dag van de auditie en ik ben gewoon boos geweest de afgelopen paar weken voor de auditie.
Maar uit eindelijk heb ik toch maar op de dag zelf besloten dat ik heen ga ik ga naar beneden waar iedereen zit en zeg "oke ik ga auditie doen maar alleen om aan jou te bewijzen Louis dat je het fout heb ik ga die vier stoelen toch niet laten draaien omdat ik niet goed kan zingen" "haha lieve kellogs (mijn bijnaam van hem voor mij) ik wed dat je gewoon door gaat ik weet het zeker" zegt Louis.
En ja nou daar zitten we dan heb net een gesprek gehad met Martijn Krabbe en ik ben gewoon de jongste deelneemster die mee doet vandaag en ik zou eerlijk zijn ik ben echt bloed nerveus.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen