Sorry, beetje laat met uploaden vandaag maar het was één groot drama vandaag in huis dus ik ben er eerder niet aan toegekomen ):

Het was ietwat later dan tien uur toen we in Florida aan kwamen. We hadden een taxi naar het huis genomen en hadden daar de spullen in de slaapkamer geplaatst. Ik was blij dat ik dit keer wel mijn eigen kleding en spullen mee had genomen. Harry had in de woonkamer de open haard aan gemaakt. Ik zei dat ik eerst even ging douchen. Harry had goedkeurend geknikt en me toen wat handdoeken meegegeven. We moesten wel nog de noodzakelijke inkopen gaan doen, maar het grote geheel aan meubels was er. Morgen konden we eventueel wel wat accessoires en tevens spullen zoals handdoeken kopen.
Terwijl ik de douchekraan aan zette, wachtte ik tot het water warm werd, om er vervolgens onder te stappen. Ik dacht terug aan alle dingen die we samen gedaan hadden vandaag. Alles was goed verlopen. Harry had zich op geen enkele manier echt opgedrongen en had me gewoon in mijn waarde gelaten. Ik had het niet kunnen laten om toch nog enigszins affectie te tonen, zoals met mijn hand in de bioscoop. Ik moest dan wel rustig aan doen; Harry bleef een flirt.
Ik had zo'n 10 minuutjes onder de warme douche gestaan toen ik er weer onderuit stapte en een handdoekje rond mijn middel sloeg. Ik was vergeten om nieuw ondergoed mee te nemen en moest dus maar even op deze manier richting de slaapkamer lopen.
Ik haalde de klink van de badkamerdeur over en sjokte richting de woonkamer, gezien ik daar doorheen moest om bij de slaapkamer te komen. Hoewel ik gelijk een reactie van Harry verwacht had, gebeurde dat juist niet. Ik keek even naar de bank. Harry lag met gesloten ogen op de bank, voor de open haard. Het was best een lief en onschuldig gezicht. Dat hij moe was na vandaag en überhaupt na alle drama van de afgelopen paar weken, verbaasde me weinig. De zin om nieuw ondergoed te halen was me spontaan ontgaan. Wat maakte het eigenlijk nog uit?
Ik liep naar de keuken voor een glas water, totdat ik me realiseerde dat we zelfs geen glazen hadden. Dat werd onder de kraan hangen. Het was niet alsof Harry dat momenteel door zou hebben.
Toen ik eenmaal het water op mijn tong voelde, hoorde ik echter achter me een kuch. "Louis wat ben jij aan het doen?"
Ik kwam overeind en keek Harry ietwat betrapt aan "we hebben geen glazen". Harry schudde grinnikend zijn hoofd. Ik liep naar hem toe en nam naast hem plaats op de bank. Harry zette de televisie aan en rekte zich ietwat uit.
"In slaap gevallen?" vroeg ik hem vervolgens. Harry knikte "ik denk het".
"We kunnen ook wel naar bed gaan hoor" opperde ik. Harry haalde zijn schouders op maar maakte verder geen aanstalten. Ach ja, dan niet. Ik richtte me maar gewoon op de aflevering van CSI die zich op de televisie afspeelde. Ik ging op mijn zij liggen met mijn voeten opgetrokken op de bank. Ik keek naar Harry, die wederom moeite leek te hebben met zijn ogen open houden. Ik stak mijn voet uit en stootte tegen zijn bovenbeen. Ietwat geschrokken keek hij me aan. Ik wenkte hem. Harry keek me vragend aan en kwam toen in mijn richting geschoven, om vervolgens voor me te gaan liggen op de bank. Hij had zijn hoofd bij mijn borst gelegd. Ik legde mijn arm om hem heen en keek naar de televisie ondertussen. Harry nam mijn onderarm vast en nam deze dicht tegen zich aan rond zijn nek.
Er was weinig mis met knuffelen. Dat was niet iets wat veel te ver ging. We hadden vandaag ook wel twee keer gekust. Het was heel kort geweest en zeker niet heel uitgebreid, maar het was bevredigend genoeg. Ik hield van de aanraking van Harry.
Ik voelde mijn telefoon trillen naast me, waarna ik onhandig met mijn vrije hand naar de telefoon graaide en keek naar het berichtje.
Gemma (22:38): volgens mij is onze verrassing wel geslaagd, bedankt voor je hulp (:
Ik nam de selfie camera er bij en nam een foto van Harry terwijl hij slapend tegen me aan lag en zich vast geklampt had aan mijn onderarm.
U (22:40): Foto
U (22:40): we hebben hem goed uitgeput (:
Gemma (22:41): aww. Nog veel plezier samen en alvast een goede nachtrust
Ik glimlachte tevreden en richtte me weer op de aflevering van CSI. Ik genoot van de aanraking van Harry en hoe rustig hij was. Het was iets waar ik zelf ook heel rustig van werd. Dit was op het moment alles wat ik wenste.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  Omgggg mijn Larry hart smelt. Dit is CUTEEEEEEE!!!!!!!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Cuteeee ^^
  (Voor straf eis ik meer cuteness hihi)

  4 jaar geleden
 • Smexy

  They are the cutest.

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen