Toen de aflevering van CSI afgelopen was en de volgende ietwat tegen begon te vallen, besloot ik maar gewoon dat het beter was om naar bed te gaan. Harry had niet echt meer een kick gegeven, naast de zacht hoorbare ademhaling. Ik probeerde voorzichtig mijn onderarm uit zijn greep te halen, wat hem tevens leek te wekken. Hij kwam ietwat overeind en keek me suf aan terwijl zijn haar aan de rechterkant nogal wild stond. Ik glimlachte "ga je mee naar bed?"
Harry keek even om zich heen en kwam toen volledig overeind en wreef door zijn gezicht "ja, dat is goed".
Ik kwam ook overeind en zette de televisie uit, om vervolgens het haardvuur te doven. Harry rekte zich uit zodra hij overeind stond en liep naar de deuren om die af te sluiten en volgde me vervolgens naar de slaapkamer.
Ik verwisselde mijn handdoekje maar eens voor een boxer en vertrok toen naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Harry volgde mijn plan en stapte gelijk met mij in bed. Ik rolde in zijn richting en keek hem even aan. Harry keek me ook aan en glimlachte even "jullie hebben me vandaag echt uitgeput".
Ik knikte "dat kan ik me voorstellen".
"Welterusten Lou" zei Harry uiteindelijk. Ik wenste hem ook een goede nachtrust toe en knipperde toen het nachtlampje uit. Ik voelde uiteindelijk Harry's warme hand over mijn onderarm gaan en naar mijn hand tasten. Ik glimlachte. Ik wilde hem wel knuffelen, gezien we dat zojuist ook gedaan hadden.
Ik kroop wat dichter naar hem toe en sloeg mijn arm om hem heen. Harry maakte een tevreden geluid en vleide zich tegen me aan, waarna hij weer stil was. Het was niet voordat ik merkte aan zijn ademhaling dat hij weer sliep, dat ik zelf ook weg dwaalde.

Ik was die volgende ochtend ook weer de eerste die wakker was. Harry lag met zijn rug naar me toe, een stukje verderop. Ik kwam langzaam overeind en rekte me uit. Ik voelde wel de behoefte om eens rustig naar het dorp te lopen en ontbijt mee te nemen. Voorzichtig stapte ik in schone kleding en liep ik naar de badkamer om mijn tanden te poetsen, om vervolgens in een dun jasje naar buiten te stappen. Het was lekker weer. De zon was aanwezig en verwarmde mijn gezicht. Ik was in een goed humeur.
Het duurde even voordat ik het dorp bereikt had. Om vervolgens een bakker te vinden was ook niet bepaald gemakkelijk. De geur kwam me echter tegemoet toen ik voor de bakkerij op de hoek van een straat stond. De deurbel klonk zodra ik naar binnen liep. De vrouw achter de toonbank keek me vriendelijk aan "goedemorgen, wat mag het zijn?"
Ik keek naar de broodjes op de toonbank en dacht even na. Uiteindelijk had ik wat witte bolletjes genomen en nog een aantal croissantjes. Dat ging Harry vast wel waarderen. Ik betaalde en wenste de vrouw uiteindelijk een fijne dag toe voordat ik weer naar buiten liep. Wellicht was beleg ook handig. Nu had ik dit keer het geluk dat er een supermarkt in de buurt lag. Ik nam een mandje en laadde wat broodbeleg waaronder jam en kaas en tevens eieren in. Ook nam ik maar plastic bekers, bestek en borden mee, gezien we anders nogal weinig konden doen. We moesten vandaag echt naar de woonwinkel, want anders ging hier leven nogal onhandig worden. Harry was het vast niet gewend om van plastic af te eten, gezien zijn situatie. Maar goed, hij was dan ook weer niet zo arrogant aangelegd dat hij dat zou weigeren.
Ik liep naar de kassa en rekende af, waarna ik weer terug naar het huis liep. Het was even zoeken gezien ik de weg echt niet kende.
Toen ik daar uiteindelijk aan kwam, kwam ik Harry net tegen in de woonkamer. "Ik zocht je al" vertelde hij. Ik glimlachte onschuldig "ik heb een ontbijtje gehaald".
Harry grijnsde "damn Lou". Ik begon de tafel maar te dekken, waar Harry me al snel mee besloot te helpen.
"goed bezig geweest" zei hij uiteindelijk toen hij naast me stond. Ik keek hem aan en gaf hem een kusje "no problem". Harry gaf me een kusje terug, waarschijnlijk denkende dat hij dat ook gewoon kon doen. Ik vond dat eigenlijk niet zo erg. We keken elkaar nog even aan en toen leken onze lippen zich gewoon als magneten naar elkaar toe te trekken. Ik had er geen problemen meer mee op dat moment dat zijn tong over mijn lippen naar binnen gleed. Het mocht langzaamaan wel weer.

Reacties (3)

 • Paardenvriend

  @EvaSalvatore

  Jahhhhhhh!!!!!!!(H)

  4 jaar geleden
 • Smexy

  So lovely!

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Harry stelt zih zo kwetsbaar op! I love it!!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen