Sorry, de komende 6 dagen zal ik later zijn met uploaden omdat ik moet werken 's middags en het is niet bepaald rustig tijdens de meivakantie in de bioscoop ):

Harry begreep wel dat we die middag maar eens voor woonaccessoires moesten gaan kijken. Hij had wederom een auto gehuurd, hoewel het deze keer wel een veel grotere was, gezien we behoorlijk wat spullen moesten gaan halen. Het was zo'n half uurtje rijden naar Tampa, waar de dichtsbijzijnde Ikea gevestigd was. Ik merkte heel erg aan Harry dat hij zijn best deed om zich in te houden met affectie te tonen. Het maakte het niet bepaald gemakkelijker tussen ons, gezien ik juist wel altijd genoten had van die affectie. Ik wist niet precies meer wat ik uit wou stralen. Ik wou het rustig aan doen, maar Harry niet verliezen. We hadden beide onze verlangens, maar het leek wel alsof we ons beide kwelde door het allemaal te verdringen. Misschien moest ik het dan ook ietwat meer uitstralen.
Ik nam Harry's vrije hand van zijn bovenbeen af en legde deze op mijn eigen bovenbeen, waarna ik de hand vast nam. Harry kwam uit zijn trance van het naar de weg staren en keek me glimlachend aan.
"I like this" fluisterde hij zachtjes terwijl zijn blik weer naar de weg gleed. Ik ging met mijn duim over zijn hand en glimlachte tevreden "me too".
"al moet ik zeggen dat ik gisteren ook heerlijk op de bank en in bed lag" zei hij rechtuit. Ik gniffelde zachtjes "dat we rustig aan doen wil nog niet zeggen dat we geen affectie kunnen tonen hè".
"Dat weet ik Lou, maar ik houd mezelf tegen om er voor te zorgen dat ik niet opdringerig naar jou toe lijk" gaf hij toe.
Ik ging met mijn hand over zijn onderarm "dat doe je echt niet, maak je geen zorgen".
"Ik had je gekust als het gekund had nu" zei hij gelijk. Ik begon te lachen "dat had ik je laten doen, als het gekund had. Maar goed, daar heb je zomenteen nog genoeg tijd voor".
Harry gniffelde zacht "dit bevalt me". Ik drukte een kusje op zijn hand en richtte mijn blik weer op de weg.
Toen we eenmaal bij het Ikea filiaal aangekomen waren, hadden we de auto geparkeerd. Ik was uit de auto gestapt en nog voordat ik een verdere stap gezet had, stond Harry voor me. "Ik kom de kus innen, voordat deze kans me wordt ontnomen"
Ik begon te lachen "well come on then". Ik drukte mijn lippen op de zijne en voelde al snel hoe zijn tong mijn lippen aan tikte. Ik opende mijn mond ietwat en liet zijn tong de mijne vinden. Terwijl zijn handen over mijn heupen gleden, hield ik mijn ogen gesloten. Dit was niet bepaald de meest interessante plek om te kussen, maar dat leek ons beide niets uit te maken. Ik wou duidelijk maken dat ik hem nog wel leuk vond en dit was het moment waarop we dat ons beide konden realiseren. Wat de rest van de mensen in de parkeergarage daar van dacht maakte me nogal weinig uit.
Harry nam mijn hand vast en liet uiteindelijk mijn lippen los "we hebben nog lang genoeg om dit te doen. Laten we maar eerst eens voor accessoires gaan kijken. Helaas is de Ikea wel om een bepaalde tijd gesloten". Ik grinnikte om de nuchtere opmerking en liep hand in hand met Harry richting het filiaal.
Eenmaal bij de showrooms aangekomen, besloten we die eerst te bekijken. Wellicht bracht het ons wel inspiratie. Harry had een winkelwagentje genomen en bestuurde deze terwijl hij met zijn andere hand de mijne vast hield.
"Zijn er ook grote meubels die je graag wil vervangen?" vroeg ik hem uiteindelijk.
Harry haalde zijn schouders op "er is me nog niets specifiek opgevallen dat ik echt wil vervangen. Misschien dat ik in de loop der tijd iets vervang omdat ik een mooiere uitvoering tegen kom. Maar ik vond zelf het bed en de bank al goed liggen, dus ik zie het nut niet in van ze vervangen".
Ik knikte "daar heb je een punt, dat lag inderdaad goed".
"Laten we maar gewoon de noodzakelijke dingen halen. De persoonlijke dingen komen later wel" zei Harry uiteindelijk. Ik knikte bevestigend en kneep zachtjes in zijn hand, waarna ik me maar weer focuste op de showrooms. Ik kon niet wachten om het persoonlijk te maken.

Reacties (2)

  • Smexy

    Ik blijf het zeggen: Ze zijn zo schattig.

    4 jaar geleden
  • EvaSalvatore

    *smelt*

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen