Toen we eenmaal klaar waren met shoppen in de Ikea, waren we wel een aantal uren verder. We hadden behoorlijk wat servies gehaald. Eveneens hadden we handdoeken en theedoeken gehaald.
We waren vervolgens nog naar de elektronicazaak, die een paar minuutjes verderop lag, gereden voor benodigdheden zoals een koffiezetapparaat en een magnetron. Uiteindelijk waren we nog langs de drogist gegaan voor de standaard benodigdheden zoals tandenborstels, tandpasta, deodorant, haar shampoo, douchegel en zulke dingen.
We waren daarna maar weer terug gereden naar het huis en hadden daar eerst alles netjes op zijn plaats gezet.
Ik liet me uiteindelijk met een zucht op de bank vallen en keek naar Harry die bij me kwam zitten. "We moeten nog naar de supermarkt, maar ik heb echt geen zin op het moment" zuchtte hij.
Ik schudde mijn hoofd "we mogen wel even een pauze nemen denk ik".
Harry knikte en ging met zijn vinger over mijn bovenbeen "dat denk ik ook wel. Heb je een idee wat we kunnen gaan doen?"
Ik keek hem grinnikend aan "ja hoor. We kunnen een boek gaan lezen, televisie kijken, een potje kaarten..."
Harry keek met ietwat teleurgesteld en unimpressed aan. Ik deed net alsof ik hem niet begreep "houd je niet van kaartspellen?"
Ik kreeg er niet een erg duidelijk antwoord op, enkel diezelfde blik. Toen die stilte nogal lang duurde kwam Harry overeind "nou oké, ik haal wel een pakje kaarten hoor".
Ik trok hem aan zijn heupen weer naar beneden, zodat hij op mijn schoot terecht kwam. Hij draaide zich naar me toe met een been aan weerskanten.
"Geen kaartspel?" vroeg hij zachtjes.
"Ik geef de voorkeur aan scrabble" fluisterde ik tegen zijn lippen. "Die heb ik zo niet in huis" zei hij zachtjes terug.
"Laten we maar spelen met de dingen die we hebben dan" fluisterde ik. Ik was klaar met mijn lastige gedrag en er om heen draaien. Ik wou Harry. Ik dacht niet meer aan de eventuele consequenties. Wat in godsnaam deed ik hier als ik hem amper aan raakte?
Ik likte mijn lippen ietwat nat en drukte toen mijn lippen op die van Harry. Harry legde zijn onderarmen om mijn nek en ging uitgebreid op de kus in. Al snel draaide ik me ietwat zodat ik me achterover kon laten zakken. Harry ging boven me hangen. Ik trok hem zachtjes omlaag aan zijn ketting, om vervolgens weer met mijn tong over de zijne te gaan. Harry ging met zijn handen onder mijn shirt over mijn torso en vervolgens over mijn broekriem. Ik voelde hoe hij al vrij snel de broekriem los gemaakt had en toen mijn broek over mijn benen trok. De aanraking van onze lichamen wond me op. Ik had dit gemist. Ik wist niet of dit niet te snel was, maar ik voelde me momenteel goed er bij. Dat was voor mij alles wat er toe deed. Harry trok mijn boxer ook over mijn onderbenen uit en zette toen mijn benen uit elkaar. Zijn hand ging over mijn geslachtsdeel terwijl hij op zijn lip beet "mijn god Lou, ik heb je lichaam gemist".
Ik hapte naar adem vanwege de tedere aanraking en sloot mijn ogen "ik heb jou ook gemist Harry".
"Ik zal het rustig aan doen" mompelde hij zachtjes terwijl hij wederom met zijn hand over de lengte van mijn penis streek. Ik beet op mijn onderlip, zo hard dat ik bloed proefde. Ik voelde Harry's lippen plotseling op mijn tepel. Hij zoog er zachtjes op en gaf er toen een lik aan. Ik voelde een rilling van opwinding door mijn lichaam schieten. Harry nam mijn heupen vast en drukte kusjes van mijn borst richting mijn middenstuk, terwijl hij na ieder kusje een zin verder uit spelde.
"Mijn. god. Lou. ik. wil. je. zo. graag."
"then take me" mompelde ik opgewonden. Harry zette me zo neer dat ik op handen en knieën stond op de bank, met mijn kont in zijn richting. Ik kreeg er eerst nog een flinke klap op, die me ietwat liet kreunen. Ik wist niet waarom, maar om de een of andere reden was het enorm opwindend. Harry nam mijn heupen vast met zijn handen en stootte toen naar binnen. Ik verkrampte ietwat en probeerde ondanks de druk in de houding te blijven staan. Het gehijg van ons beide nam toe met de stoot en toen we uiteindelijk rond dezelfde stoot klaar kwamen, was een schreeuw niet meer binnen te houden. Ik voelde hoe Harry verstijfde voordat hij zijn geslachtsdeel uit me trok en me toen los liet. Ik draaide me onhandig om en bleef op de bank liggen om uit te hijgen. Tevreden gaf Harry me een kusje "dat heb ik nou echt gemist".

Reacties (4)

 • Smexy

  Ze zijn weer lekker bezig haha

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  JAAA EEN NIEUWE SINGLE! EN ALBUM KOMT 15 SEPT DUUURT LAAANG

  4 jaar geleden
 • Qualantinos

  oehh heeft fob nieuwe muziek? Eens opzoeken:D

  4 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  *terwijl ze het nieuwe nummer van fall out boy luisterd* EINDELIJK! <-- Nieuwe stof van fob en HARRY EN LOUIS DIE EINDELIJK OPHOUDEN MET KOPPIG DOEN WOOP WOOP LOVE IT!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen