Foto bij 146.

SCORPANNA NANANA
*zeg/zing dit op de melodie van Havana van Camilla Cabello en je kan niet meer normaal dat liedje luisteren*
SCORPANNA NANANA

Hanna Rosa Waldner

Oké, nu moest het gebeuren. Ik moest nu even doorzetten, me nergens door laten afleiden. Vol goede moed liep ik dan ook aan het einde van de laatste les van de dag, wat het uur voor de pauze was, richting Scorpius en keek hem glimlachend aan. Met lichte verbazing op zijn gezicht keek hij me aan. Justin, die naast hem zat, keek me lachend aan en stond op. 'Ik zie je zo wel bij lunch,' zei hij en liep het Potion lokaal uit.
Scorpius bleef me nieuwsgierig/verbaasd aankijken en wachtte geduldig tot ik iets zou zeggen. Here goes nothing.. 'Ik had een vraag,' begon ik wat ongemakkelijk. Diep ademde ik in en uit, voordat ik mijn zin vervolgde. Ik raapte al mijn moed bij elkaar. 'Of je toevallig al een date had voor vanavond,' gooide ik er snel uit. 'Natuurlijk kom ik hier veel te laat mee, maar eigenlijk omdat ik niet wist of ik het wel kón vragen. Want tja, wat er vorig jaar is gebeurd en ik weet niet precies hoe je hier tegenover staat. Maar het hoeft natuurlijk niet, je moet je niet verplicht voelen. Oh, wacht. Misschien heb je wel gewoon een date en creëer ik echt een super awkward situ-,' ratelde ik in een stuk door, totdat Scorpius me lachend onderbrak. '-Nee, ik heb nog geen date. En ja, ik zou het heel gezellig vinden om vanavond samen met je te gaan,' beantwoordde hij mijn vraag en er verscheen een brede glimlach op zijn bleke gezicht.
Opgelucht zuchtte ik en ik voelde hoe mijn hart die net als een gekke tekeer was gegaan weer een beetje ontspande, waardoor ik ook weer kon ontspannen. 'Ik dacht echt dat ik een blauwtje ging lopen,' vertelde ik hem en er verscheen een oprechte glimlach op mijn gezicht. Het was me gelukt! Ik ging samen met Scorpius naar het gala! Wie had dat verwacht? Ik zelf niet eens! Man, ik had echt verwacht dat Flora zich al aan hem had opgedrongen.
'En ik dacht dat je niet met mij zou willen,' gaf hij toe en krabte aan zijn hoofd. 'Daarom had ik je nog niet gevraagd,' gaf hij er ook nog een reden bij. 'Daarbij dacht ik juist dat jíj niet met míj zou willen, door wat er vorig jaar is gebeurd,' kwam er nog een toevoeging bij.
Samen liepen we richting de Great Hall. 'Dit is een van de redenen dat niet iedereen een date heeft,' zei ik lachend en haalde een hand door mijn lange lichtblonde haren.
'Wat?' vroeg Scorpius verbaasd en keek me niet-begrijpend aan.
'Miscommunicatie,' zei ik en dacht even aan B en James. Miscommunicatie was een van de redenen dat zij niet samen waren vanavond. Natuurlijk speelde er nog veel meer tussen die twee, maar wat precies wisten ze zelf geen eens.
Instemmend knikte Scorpius. 'Zeg dat wel,' zei hij lachend. 'Dus even de praktische zaken,' begon hij en pakte mijn hand vast. Natuurlijk begon die als een gek te tintelen door zijn tedere aanraking en ik zou zweren dat ik mijn wangen warmer/roder voelden worden. Ik keek in zijn stormgrijze ogen waar nu de storm rustig leek te zijn. 'Ik sta om half negen beneden aan de trap,' zei hij glimlachend en boog voorover. Ik wist niet wat ik moest doen en bevroor. Vlinderlicht voelde ik zijn lippen op mijn wang, waardoor deze nóg warmer werden en zijn lippen een tintelend gevoel in mijn wang achterlieten.
Met een brede glimlach op mijn gezicht liepen we de Great Hall in. Onze wegen scheidden zich en we liepen allebei naar onze eigen afdelingstafel.
Grijnzend keken Rose, Spencer en Britta me aan. 'Is er net gebeurd wat ik hoop dat er is gebeurd?' vroeg mijn zusje me grijnzend.
Ik keek haar aan en knikte vervolgens bevestigend. Rose, Spence en B lieten een vreugde kreetje horen. 'Ssh!' waarschuwde ik ze streng. 'Dadelijk hoort hij het en wilt hij niet meer!'
'Wilt hij niet meer,' herhaalde Rose spottend. 'Die jongen is stapel op je!'
Allie kwam naar ons toegelopen met een serieuze uitdrukking op haar gezicht, maar ze leek ook nerveus en wen tikkeltje bang. 'Guys,' begon ze en keek haar kamergenoten aan. 'Willen jullie even meelopen. Het is belangrijk,'

Reacties (3)

 • Magicsongzz

  Yes yes yes... snel verdeeerrrr ik kan de spanning bijna niet meer aan!

  2 jaar geleden
 • DieEneSaar

  Pam pam paaaaaam... Ik hoop dat het niet al te erg is, en ik hoop dat er morgen een nieuw hoofdstuk komt

  2 jaar geleden
  • Chantilly

   Als ik het niet vergeet, komt er morgen een hoofdstukje(A)

   2 jaar geleden
  • DieEneSaar

   Niet vergeten dan(N)

   2 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Uhoh waarom heb ik het gevoel dat hun hele avond verpest gaat worden omdat er iets met Allie aan de hand is?
  YOU CANT LEAVE ME WITH ALL THEM QUESTIONS PLEASE!
  MORGEN ALSJEBLIEFT NOG EEN WANT IK FLIP STRAKS ECHT EN MIJN THEORIE DAT ALLIE OP MEIDEN EN JONGENS VALT STAAT NOG STEEDS OPEN!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here